may_ya 17.04.15, 14:55 Proszę o opinię hotelu riu vistamar na gran canarii,czy w pobliżu w sklepikach można kupić wycieczki?np. na teneryfę,do loro parku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
may_ya Re: Hotel riu vistamar gran canaria 17.04.15, 15:04 I jeszcze jedno pyt?Co jaki czas kursuje bus na plażę?a z powrotem jak?bo to ok 2km pod górę... Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta bus na plaze 18.04.15, 13:01 Godziny odjazdow jak i parking busa sa po prawej stronie od glownego wejscia. Tak powrot z plazy z buta to dla niektrowych juz survival. Wycieczek nie kupuje sie w sklepikach, kilkaset metrow od hotelu jest takie centrum handlowe, kilka lat temu opanowane przez Hindusow i Chinczykow, kiedys zaniedbane jak jest teraz nie wiem ostatni raz bylem tam 3 lata temu albo i dawniej. www.riu.com/es/Paises/espana/gran-canaria/clubhotel-riu-vistamar/index.jsp Jezeli nie znasz hiszpanskiego to w zakladce IDIOMAS w gornym prawym rogu mozesz zmienic na inny (polskiego brak). To dobry i dobrze prowadzony hotel. Pozdrawiam i zycze milych wakacji. bart. (tym razem z La Garita) Odpowiedz Link Zgłoś
may_ya Re: bus na plaze 18.04.15, 23:59 Dzięki,znam stronę,bo sama będę bookować.Ale przeraził mnie powrót z plaży,2km pod górę codziennie to raczej nie będziemy chodzić,a są tam niżej jakieś hotele?Nie na wzgórzu Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: bus na plaze 19.04.15, 11:03 Tak, Gloria Palace Royal (nie mylic z Gloria Palace) oraz Serenity, i cos jeszcze ale nie pamietam. Poza tym na gore taxi to chyba jakies 3 euro, nie wiem teraz moze nie wiecej niz 4. Pozdrawiam, bart. Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: bus na plaze 20.04.15, 14:13 Wejście po górę to masakra jest. Jest tam jeszcze jeden całkiem fajby hotelik na dole przy samej plaży. Nie pamiętam nazwy, sprawdzę w domu wieczorem i dam znać. Nie wiem tylko czy będzie odpowiadał, bo z tego co pamiętam to nie miał all i bez animacji był. Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: bus na plaze 20.04.15, 20:03 O to ten właśnie: Aparthotel Mirador Del Atlantatico pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g4723275-d537612-Reviews-Aparthotel_Mirador_del_Atlantico-Amadores_Gran_Canaria_Canary_Islands.html Położenie super, co do reszty to nie wiem ale opinie są pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaa Re: bus na plaze IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.15, 21:59 Ja byłam i polecam, piękne widoki dobre all i miłą obsługa.Bus jeździ regularnie, są też taxówki po 3 euro(cena z zeszłego roku).Wejść się da, ale dla mniej aktywnych będzie to cieżki spacerek.Jest jeszcze hotel z itaki który ma windę na dolny deptak, tylko nie pmiętam nazwy Odpowiedz Link Zgłoś