Gość: piotr71 IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.05.15, 11:16 bedę w czerwcu/lipcu na Fuercie , potrzebuje info czy mogę kupić starter do internetu ( kartę ) bo potrzebował będe netu a w hotelu nie ma netu,tzn. jest ale bardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr71 Re: Fuerta internet - prosze o info IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.06.15, 08:02 może ktoś jest obecnie lub był niedawno na Fuercie i pomoże mi z tym internetem ?? jaką kartę kupići jakie ceny za kart ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fuerta internet - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.15, 10:50 też jestem tym zainteresowany. Gdzieś wyczytałem, że vodafone ma niezłe warunki. Na ich stronie znalazłem info: 9E - 800Mb lub 13E - 1,2G lub 18E - 1,6G. www.vodafone.es/particulares/es/descubre-vodafone/ahorra-con-vodafone/movil-prepago/tarifas-prepago/?tab=01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr71 Re: Fuerta internet - prosze o info IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.06.15, 12:30 dzieki za rzeczowa odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: Fuerta internet - prosze o info 11.06.15, 13:37 Poprzednik juz podal odpowiedz, mozesz kupic startera u obojetnie ktorego z operatorow Orange, Vodafone, Moviestar, lub "posrednikow" jak yoigo, lebara i co tam jeszcze. Kupujesz karte z transferem danych i numerem telefonu. Jezeli wykorzystasz limit przed uplywem 30 dni, mozesz dokupic transfer danych. Jezeli uzywasz smartfona, to o ile nie masz dwoch kart SIM bedziesz musial wyjac ta polska. Jezeli uzywasz tabletu to po prostu wkladasz karte i jestes w necie. Zapytaj w recepcji o najblizszy sklep, ceny podobne wiec szkoda lazic i tracic urlopowy czas, chyba ze jest jakas galeria w poblizu to prawie napweno znajdziesz kilka ofert. A hotele ktore kasuja za net? Niedlugo wymra. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.s.i.u Re: Fuerta internet - prosze o info 11.06.15, 18:54 Może się komuś przyda mój pomysł. Ja mam kupiony starter niemieckiego ALDI Talk. W tej sieci starter kosztuje 12.99 Euro, w tym jest 10 Euro na karcie na start. Można w każdym momencie wykupić za 4.99 Euro pakiet internetowy (tzw. Euro Internet Paket) w którym jest 150 MB transferu do wykorzystania w ciągu 7 dni. Jak braknie, to doładowanie można kupić w każdej kasie w niemieckim Aldiku (5, 15, 30 Euro), jeśli ktoś jeździ czasem do Niemiec, to uważam, że jest to niezła cenowo alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.montana Re: Fuerta internet - prosze o info IP: 37.29.194.* 12.06.15, 19:40 Co rozumiesz jako bardzo drogo? Moze sie okazac ze karta sim i gb wyjda ci tyle samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr71 Re: Fuerta internet - prosze o info IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.06.15, 12:35 2 eur/godz. to dla mnie dużo Odpowiedz Link Zgłoś