Dodaj do ulubionych

ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOSKA

IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 29.05.05, 21:43
Witam po powrocie z Teneryfy!!!
Jestem zauroczona wyspą. Eccoholiday sprostało moim oczekiwaniom, hotel Santa
Maria bardzo przyzwoity i całkiem mi się podobał (jedyne co mi troszke
przeszkadzało, to że basen "zamykali" o 18.00 a my głównie wtedy wracaliśmy z
wycieczek i miło byłoby się popluskać)Wyspę zwiedzaliśmy samochodem (polecam
orcar rent a car, tanio i przyzwoicie)Było przepięknie i che tam wrócić!! Jak
macie jakieś pytania to z przyjemnością odpowiem
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS IP: *.one.pl 29.05.05, 21:56
      Cześć, ja też jestem zauroczona wyspą, zresztą nie tylko Teneryfą.
      Co do basenów, to niestety wszędzie ( w innych hotelach, nawet tych
      najlepszych ) od godziny 18,oo ( ewentualnie od 19,oo ) baseny nie są
      udostępniane turystom. Ponoć ma to związek z rozpoczynaniem się pory kolacji.
      Co do Ecco, to nie wypowiadam się, bo biura nie znam.
      Pozdrawiam.

• iberia29 Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS 30.05.05, 21:12
      czy mozesz mi podac koszt wynajecia autka? lub stronke www tej waszej
      wypozyczalni? Czy w tym hotelu klimatyzacja w pokojach jest sterowana
      indywidualnie?Jaka jest okolica hotelu - spokojna?halasliwa?odludzie?
      • Gość: mona Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:23
        za autko płaciliśmu w sumie 54 euro (na 4 ososby, na 3 dni)oczywiście w cenie
        jest już ubezpiecznie- firma orcar. Hotel jest bez klimatycaji, albo myśmy jej
        nie mieli, ale nie była potrzebna,okno w sypialni i balkon otwarte.. i już
        chłodek był w pokoju. Okolica dośćprzyjemna bo po drugiej stronie hotelu
        wchodzi się na deptak prowadzący do plaży- około 2-3 min. do plaży. No i blisko
        do aquaparku, pieszo 10 minut, nawet w porywach można z aqua dojrzeć sante
        marię. a tak poza tym to jest to centrum więc ludzi dość sporo, ciszej jest na
        costa del silencio, mniej ludzi, mniej domów, więcej opuncji :-))) pozdrawiam
    • gosia.kontra1 Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS 31.05.05, 15:40
      ile zapłaciłaś za wycieczkę? jaka plaża jest przy hotelu?
      • Gość: gość sara Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:39
        Chciałabym się dowiedzieć czy hotel jest polożony blisko ruchliwej ulicy i czy
        ew. pokoje z widokiem na morze rezerwuje się już na miejscu i za dodatkową
        opłatą. Wybieramy się w lipcu 2006 r i zastanawiamy się nad santa maria lub
        tropikal playa, więc zbieram wiadomości.Bardzo proszę o odp.
        • Gość: eve do sary IP: 195.177.196.* 02.06.06, 19:28
          hej, którego lipca się wybierasz na Teneryfę ? My lecimy 1 lipca własnie z
          Ecco, hotel Santa Maria
    • Gość: mona Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:40
      płaciłam 1800 +opłaty lotniskowe, a plaża jest bardzo przyjemna, czarna
      oczywiście, ale można sie przyzwyczaić, woda jest tak czysta, że w słońcu ,
      mając wode powyżej pasa widziałam dno i multum pumeksu na dnie, pozdrawiam
      • Gość: ambc1 Re: ecco- nie zawiodło, pojadę znów- Teneryfa BOS IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 22:30
        A rezydenci? Czy orientujesz się może jak wyglądają pokoju typu studio w tym
        hotelu. Czy są to dwa pomieszczenia - pokój z aneksm i sypialnia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka