Dodaj do ulubionych

Fanabe Costa Sur

08.08.06, 09:40
Jestem ciekawy opini na temat tego hotelu
moze ktos byl tam??

W ogole to szukam fajnego miejsca na pobyt pod koniec wrzesnia.
Pierwotnie planowalismy pobyt laczony (tydzien na Fuercie i tydzien na
Teneryfie), ale szybko okazalo sie ze "tak to tylko w Erze" ;)

zatem 2 tygodnie pewnie spedzimy na Teneryfie.
czytalem pozytywne opinie nt. Gali, Gran Tenerfe, obu H10

Fanabe jest nieco tansze - tylko czy warto??
Obserwuj wątek
    • Gość: Forb Re: Fanabe Costa Sur IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:40
      Byłem w zeszłym roku. Hotel nie najnowszy ale całkiem ładny. Doskonałe
      wyżywnienie i dogodne położenie. Sprawdź tylko czy ukończyli już budowę hotelu
      tuż obok ponieważ leżąc przy basenie możesz mieć widok na dzwigi i robotników.
      • Gość: m Re: Fanabe Costa Sur IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.08.06, 15:14
        Nie sugeruj się zdjęciami w katalogach. W rzeczywistości basen mały, otoczony
        ze wszystkich czterech stron betonowymi ścianami, zero zieleni przy basenie.
        Daleko do plaży.
        • Gość: m Re: Fanabe Costa Sur IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.08.06, 15:36
          Za to Gala na odwrót, lepiej wygląda w rzeczywistości niż w katalogach. Tylko
          też nie przy samej plaży, ale bliżej niż Fanabe. Jedzenie bardzo dobre i tu i
          tu. A znajomi byli w Gran Tinerfe i też go sobie chwalili.
          • Gość: julka_79 Re: Fanabe Costa Sur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:12
            Moi rodzice byli w tym hotelu i byli b.zadowoleni.
            Wyzywienie super,warunki mieszkalne tez ok,a i polozenie nie bylo zle.Do plazy
            prawie jak wszedzie ok400 metrow,blisko promenada-widzialam hotel nagrany na
            kamerze i uwazam,ze super!
            • Gość: m Re: Fanabe Costa Sur IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.08.06, 00:13
              Ciekawe gdzie to prawie wszędzie jest do plaży ok. 400m ? Bo np. mój hotel o
              podobnym standardzie i też 4* był przy samej plaży, oddzielony od niej jedynie
              ową promenadą( jak zresztą większość tamtejszych hoteli ).Fanabe natomiast
              położony jest w trzeciej lub czwartej linii od plaży. Poza tym dookoła otoczony
              jest ulicami. Mówiąc szczerze wraz ze znajomymi mieliśmy wykupiony ten hotel,
              ale po powrocie z biura podróży poszperałam po internecie, obejrzałam wiele
              zdjęć i na drugi dzień poszłam do biura podróży i zamieniłam go na inny o
              podobnej cenie i standardzie. Znajomi zostali przy Fanabe. Na miejscu okazało
              się jak dobrej zamiany dokonaliśmy ( piękne otoczenie hotelu ,duże baseny, dużo
              zieleni i bezpośrednie zejście na plażę ). A znajomi żałowali, że też nie
              zamienili. Co się tyczy jedzenia, to nie kwestionuję. Tam we wszystkich 4*
              hotelach jest super jedzenie.
              • Gość: Maraska Re: Fanabe Costa Sur IP: *.chello.pl 31.08.06, 11:34
                a jakit o hotel? mozesz podac nazwe??
                pozdrawiam maraska
              • atomm Jednak Las Palmeras 31.08.06, 12:27
                Tez nieco poszperalem i wybralem H10 Las Palmeras.
                Mam nadzieje ze nie bede zalowal...
                Wylot 5.10
                • Gość: m Re: Jednak Las Palmeras IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.08.06, 21:01
                  Byliśmy w Iberostar Torviscas Playa.
                  A Las Palmeras też jest ok. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
                  • Gość: Ala Re: Jednak Las Palmeras IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 23:23
                    Nie będziesz żałować. Hotel jest OK.
                    Pozdrawiam.
                    • monias11 Re: Jednak Las Palmeras 04.09.06, 11:34
                      Bardzo dobry wybor!! Szczegolnie jesli pokoj z widokiem na ocean. Bardzo dobry
                      hotel. Bardzo dobrze polozony. Super!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka