lonli 25.03.07, 13:38 Witam wszystkich serdecznie.Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu. Wybieram się prawdopodobnie w lipcu. Z góry dziękuję za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graszka111@o2.pl Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:24 Wybieramy się w lipcu na Teneryfę do hotelu Riu Adeje. Może ktoś również wybrał te hotele w podobnym terminie? Jeśli tak to byłoby super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.06.07, 11:48 My wybieramy sie do tego hotelu od 16 do 30 czerwca. Gorące informacje po powrocie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.public.solarme.pl 10.07.07, 17:29 Graszka ja od 17 lipca bede w tym hotelu z cala rodzinka.Ty od kiedy bedziesz?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka111@o2.pl Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:25 wylatujemy z Berlina 05.07.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 17:26 Bylismy tam dwa lata temu. Hotel bardzo przyzwoity, choc troche duzo bezpanskich kotow. Jedzenie bardzo dobre. Okolica spokojna. Do centrow handlowo-rozrywkowych niedaleko. Mimo, ze do plazy 15 minut spacerkiem - goraco polecam. W sasiedztwie sa 2 plaze Faniabe (z zolto-szarym piachem) i Playa del Duque (z jasnym piaskiem). Chodzilismy tylko na te druga - naprawde super. Spokojniejsza i lezaki (troche drogie) z natami grubosci 10cm. Zyc nie umierac. Po 15 na sepa mozna polezec za darmoche dokad Cie nie spedza. Zapoznalismy b. mila Pania od tych materacy i zawsze jesli tylko byly wolne zaslane lezaczki pozwalala nam sie roskoszowac urokami zycia zupelnie za free. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka111@o2.pl Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:59 Hej! Dzięki za odpowiedź :) Ten hotel to raczej same apartamenty. Czy byliście tam z dzieciakami? A basen jak się podobał? czy jest ze słodką wodą czy morską? Ważne też żeby jedzenie było ok. Ile godzin lecieliście? Pozdrawiam, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aparthotel Riu Adeje IP: *.public.solarme.pl 19.06.07, 22:21 Witam ja od 17 lipca jestem w tym hotelu z cala rodzinka.Moze sie zobaczymy.Prosze o opinie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś