Gość: rafinan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:21 Witam!Mam pytanie czy ktoś ostatnio wrócił z tego hotelu i czy nadal trwa tam remont?Chodzi mi ogólne wrażenia z pobytu,czy warto jechac do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:52 byłam w czerwcu było super chętnie wróciłabym tam jeszcze raz remont przeszkadzał mi tylko rano stuki zaczynały się przed 8 godz rano potem nad basenami puszczana była muzyka i zapominało się o remoncie przeczytaj sobie inne wątki o hotelu na forum wakacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafinan Re: Los Zocos IP: *.plock.msk.pl 14.07.07, 19:52 Dziekuje bardzo bo słyszałem różne opowiesci o tym hotelu,ale w takim razie nie mam o co sie martwic trzeba sie pakować i lecieć!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Los Zocos 15.07.07, 06:29 hotel super ! polecam, fajne nowe czyste apartamenty super wyposazone ! Odpowiedz Link Zgłoś
joansimon Re: Los Zocos 16.07.07, 20:17 Jak lubisz zimną wodę w basenie to leć, ja byłem w ostatnim tygodniu czerwca i raz zamoczyłem sie w basenie bo woda miała wg mnie 16-17 stopni, wolałem już ocean bo było ok. 22 stopni i ładne fale. Remon rzeczywiscie nie przeszkadza w wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:35 chyba przeginasz z tą wodą ja codziennie się kąpałam oczywiście lubię cieplejszą ale było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIC Re: Los Zocos IP: *.wizja.net 04.12.07, 12:38 WITAM,JA WROCILAM Z RODZINA Z WAKACJI KTORE ODBYLY SIE W LISTOPADZIE RAZME Z NASZYM SYNKIEM WTEDY 8 M-CY.BYLO PO PROSTU SUPER JEDNYM SLOWEM.HOTEL JAK DLA NAS REWELACJA Z RESZTA CO KOMU PASUJE BO TROCHE PO SWIECIE JEZDZIMY WIEC ZDANIE MAMY JUZ NA TEN TEMAT WIEC NAPRAWDE POLECAM.JEDZENIE TEZ SUPER NIE MA CO NARZEKAC NAPRAWDDE DO WYBORU DO KOLORU POZA TYM FAJAN OKOLICA I SPOKOJ A TO TEZ WAZNE BO JAK Z MALYM DZICKIEM TO NIE NA DYSKOTEKI ITD TYLKO ZEBY POODYCHAC SOBIE I POODPOCZYWAC I TAK WLANSIE BYLO. GORACO POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś