flying-fisia 22.10.07, 23:12 wyczytałam w przewodniku, ze SkyDive coś takiego na Gran Canarii organizuje, jednak nigdzie nie mogę doszukać się cennika... Wiecie może jaka jest orientacyjna cena skoku, w tandemie z instruktorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kata01 Re: skoki spadochronowe na GC 23.10.07, 13:02 skydivegrancanaria@mundivia.es to kontakt do nich. niestety znam ceny tylko sprzed 6 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: skoki spadochronowe na GC 24.10.07, 09:28 Fisia, napisalas do nich maila??bo ja juz to zrobilam bo nabieram coraz wiekszej ochoty na taki skok:) Odpowiedz Link Zgłoś
flying-fisia Re: skoki spadochronowe na GC 24.10.07, 09:30 znalazłam gdzies w Necie,że ceny skoków tandemowych kształtują się w granicach 140-170 euro. Czyli cena mniej więcej porównywalna do polskiej (w Pl za taką przyjemność zapłacić trzeba 550 zł), a widoki o niebo lepsze :) Już jestem prawie zdecydowana :D aaaaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: skoki spadochronowe na GC 24.10.07, 10:29 a ja znalazlam ich stronke,cena skoku w tandemie to 200 EUR,zreszta podam Ci link to sobie popatrzysz,ja chyba wybiore drozsza opcje z filmem video i fotkami,a co tam:) www.skydivegrancanaria.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś