kwiaty-aga 18.02.08, 07:16 mam pytanie - rezerwuje Teneryfę na sierpień - jaki hotel wybrać? Wacham sie pomiędzy La Pinta Beach Club a Bel Air - ktoś zna któryś z tych hoteli? poleca? odradza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tenerifianka Re: Teneryfa - La Pinta czy Bel Air IP: *.Red-217-125-134.staticIP.rima-tde.net 18.02.08, 21:15 znam obydwa. La Pinta - lepszy standard i lokalizacja, blisko plazy, centrum handlowego i portu jahtowego. Bel Air zdecydowanie dalej od wybrzeza i standard zalezy od tego czy trafisz do odnowionej czy starej czesci. Generalnie powrot z plazy czy z zakupow pieszo dosc meczacy, jest pod gorke ale za to jest w zacisznej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty-aga Re: Teneryfa - La Pinta czy Bel Air 19.02.08, 10:30 w koncu musiałam sie zdecydować i wybrałam La Pinta - mam nadzieje, że bedzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenerifianka Re: Teneryfa - La Pinta czy Bel Air IP: *.Red-217-125-134.staticIP.rima-tde.net 19.02.08, 12:21 Popros o pokoj przynajmniej na 2 pietrze inaczej nie bedziesz miala pieknego widoku na ocean....... choc biorac pod uwage ze jedziesz w sezonie moze byc trudno..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Teneryfa - La Pinta czy Bel Air IP: *.chello.pl 01.07.08, 20:40 byłam w Bel Air, jest to hotel oddalony od oceanu, i trzeba troszke isc by dojsc do centrum(podobno 500m ale w lini prostej, jednak na moje oko to spokojnie tam było 800m) choć jest w spokojnej czesci miasta i wieczorami jest cicho, ogolnie jest fajny. miła obsługa i w pobliżu jest zajebista pizzeria:D natomiast la pinta.. tam nie byłam ale był brat i podobno zajebisty hotelik nad samym oceanem. i wszedzie blisko, do sklepików i knajpek.. jezeli kasa nie gra roli to wybierajcie la pinte bo jest 4* natomiast bel air jest nieco niżej standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
naserek La Pinta 02.07.08, 14:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54131&w=79643006 Odpowiedz Link Zgłoś
bochun4 Re: La Pinta 02.07.08, 22:59 Byliśmy w La Pincie 2 tyg temu i możemy polecić w 100% żadnych zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: La Pinta IP: *.centertel.pl 04.07.08, 13:15 Potwierdzam La Pinta to bardzo przyjemny hotelik Odpowiedz Link Zgłoś