Gość: AB IP: *.tosa.pl 14.03.09, 16:22 Kto był? I jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Info Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie IP: *.219-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.09, 17:13 Wiecej informacji tutaj: http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=Hotel+Jacaranda&x=41&y=8&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.authorType=equals&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.ac.hitsPerPage=10# Lub w wyszukiwarce wpisac : Hotel Jacaranda minimum 34 wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
anodla73 Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie 03.04.09, 21:44 A może jednak ktoś podzieli sie wrażeniami z tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
j.b42 Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie 03.04.09, 22:59 Byliśmy w tym hotelu w 2007 r 2+2 ( dzieci 6,12) Hotel partnerski Neckermanna ( nie było znaku Sentido). Udane wakacje. podaj adres to pośle fotki. Do plaży spokojnie spacerkiem 5 min zadbany deptak, po drodze sklepy. Polecam dla rodzin z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
anodla73 Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie 04.04.09, 22:08 No a jednak! My wybieramy się pod koniec czerwca. Oczywiście rodzina 2+2 - czyli wybór dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 08:27 Witam.Byliśmy z mężem w tym hotelu w listopadzie 2008r.Czysto ,schludnie,bardzo smaczne,różnorodne jedzenie,blisko do plaży i pasażu handlowego,może nie dałabym Jacarandzie 4 gwiazdek,ale nieco niższa niż w innych 4-gwiazdkowych hotelach cena rekompensuje pewne niedociągnięcia.Ogólnie polecam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bamshee Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie 16.04.09, 13:16 ja też byłem w listopadzie 2008 w zestawie 2+1. Bardzo mi się podobał wyjazd więc może w tym roku też jakiś kolejny hotel Sentido zaliczę bo przez kryzys obniżyli ceny :) Hotel Sentido Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
anodla73 Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie 18.04.09, 11:15 No to mam kilka pytań do tych którzy byli w tym hotelu: 1. Kolacja - panowie długie spodnie? 2. Jak plaża: czy warto wypożyczać leżak (raczej są płatne) czy lepiej zaopatrzyć się w matę? 3. czy prawda, że w hotelu loy dla dzieci sa płatne? :( 4. jak wyglada sprawa z ręcznikami na basen? 5. Jak długo trwa przejazd z lotniska do hotelu?(pytam ze wzgledu na dzieciaki). 6. Czy są fajne animacje dla dzieci? ... jak mi coś przyjdzie do głowy to jeszcze zapytam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Sentido Jacaranda na Teneryfie IP: *.tosa.pl 30.04.09, 21:28 Podciągam... Odpowiedz Link Zgłoś