Gość: ttt IP: 195.245.213.* 25.05.09, 17:07 moze ktos ma jakieś bliższe informacje, czy można dostać się z Teneryfy do Maroka promem? odwiedzałem polecane na forum linie, ale z ich stron nie wynika, żeby pływały do maroka niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrej Re: prom prom IP: *.tvk.torun.pl 01.06.09, 18:48 Z Santa Cruz do Kadyzu jest prom-chyba raz w tygodniu plywa--i chyba jeszcze z jakiejs wyspy...ALE jak jestes BEZ samochodu to to wychodzi b.drogo---1 osoba w 1 strone to bedzie ok.250-300EURO--- duzo taniej poleciec do hiszpanii i przesiadka na lot do maroka-- w100EURO sie zmiescisz....Tam wszystkie promy sa drogie--plywalem miedzy roznymi wyspami z samochodem i b.duzo sie buli--za krotka przeprawe(30minut) miedzy FUertav. a Laznarote 2 osoby i maly woz 120euro/2strony....Mieszkancy maja spore znizki na siebie i na woz wiec jak jezdzilem tam z znajoma z Lanzarote to polowe taniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: prom prom IP: *.tvk.torun.pl 01.06.09, 18:53 A--dodam ze z teneryfy do maroka to plynie sie 2 dni,a wogole to ten prom plynie z la PALMY,przez Teneryfe i Lanzarote--z palmy 3 dni,z teny 2 dni z lanzy ok30h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: prom prom IP: *.tvk.torun.pl 01.06.09, 18:59 sorry--to juz nie plynie do MAROKA tylko do kadyksu hiszpanskiego-- tam mozesz sie przesiasc i przeplynac do tangieru---a widzialem ten prom jak plynie z pareset metrow od brzegow maroka(z tangeru)...A do maroka samego to raczej nic nieplywa..Wiem ze napewno nic z Rabatu nie plynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: prom prom IP: 195.245.213.* 09.06.09, 11:19 serdecznie dziekuję za infomacje, przepraszam, że dopiero dziś,ale miałem małe wakacje:)) so wnioski są takie, że chyba jednak dam sobie spokój. jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś