gardenplaza 26.03.08, 18:58 Dzisiaj rozpoczęły się prace przy budowie drogi dojazdowej na nasze osiedle. Pozdrawiam JK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viaga Re: Ulica Skrajna 26.03.08, 20:25 Dwie dobre wiadomości jednego dnia super :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkasprzyk Re: Ulica Skrajna 26.03.08, 23:52 Dobrze że dzisiaj nie jest 1 KWIECIEN. HEHE ps. Fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio1020 Re: Ulica Skrajna 27.03.08, 22:40 To jest KPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jakoś nie widac tych rozpoczetych prac bardzo smieszne????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
attache1974 Dlaczego od razu kpina - prace przy budowie drogi? 28.03.08, 07:57 Dlaczego twierdzisz że to kpina. Rozpoczęcie prac przy budowie a budowa to dwie różne sprawy. Zanim wejdzie sprzęt trzeba zorganizować geodetów, zaplecze budowy, logistykę i tak dalej. Gardenplaza nie napisał że rozpoczęła się budowa a prace przy budowie. Przecież nie wjadą pierwszego dnia wszytkimi sprzętami na teren budowy bo by wtedy był niezły bałagan i wszyscy by sobie bardziej przeszkadzali niż budowali. Odpowiedz Link Zgłoś
makplast Re: Dlaczego od razu kpina - prace przy budowie d 09.04.08, 19:33 kpina kpina.mieszkania tez mieli oddac do konca 2007 r plus 3 miesiace.i co?przeciez oni dopiero zaczeli prace ziemne,nastepna kpina Odpowiedz Link Zgłoś
bamse13 Re: Ulica Skrajna 29.03.08, 12:05 Mogę potwierdzić słowa dewelopera, prace nad drogą się zaczęły od strony osiedla usuwane są tory i niwelowany jest teren. Palikami wyznaczona jest strefa rozgraniczenia. Pojawiły się rury wodociągowe (takie niebieskie). Proszę zerknąć również tu www.zabki.pl/teksty/coslychac/co_slychac_marzec_2008_2.pdf strona 6. Na budowie jest dość dużo osób. Na budynku A i chyba C wstawiane są barierki w oknach. Porządkowany jest teren, dowożona jest ziemia. Wygląda to coraz ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: Ulica Skrajna 29.03.08, 14:43 To bardzo dobra wiadomość :) Zresztą za tydzień każdy sam zobaczy to na własne oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
makplast Re: Ulica Skrajna 09.04.08, 19:35 tylko ze to co widzimy dzisiaj powinno byc zrobione w grudniu,a nastepne 3 miesiace do marca powinni posprzatac po sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: Ulica Skrajna 28.03.08, 08:51 A ja mam pytanie, jak będą dostarczane materiały na budowę II-go etapu? Odpowiedz Link Zgłoś
jan147 Re: Ulica Skrajna 28.03.08, 09:43 Mam pytanie do wykonawcy drogi, czyli do MacPlast'u: czy wraz z wykonaniem drogi będzie wykonane jej oświetlenie??? W przetargu nic na ten temat nie znalazłem. Proszę o informację jak będzie wyglądało oświetlenie drogi dojazdowej do osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
makplast Re: Ulica Skrajna 09.04.08, 19:31 a kiedy sie skonczy?polowa maja to marzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś