mq 24.01.03, 16:27 Gdzie jesteście i co robicie ABSOLWENCI KOPERA ? Absolwent 1994 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1985 Re: Koper ... IP: 213.186.88.* 29.01.03, 00:23 Nie moge się doczekać kolejnego jubileuszu. Ten ostatni w ustroniu (a także występy w Teatrze) był naprawdę w porządku - Dyrektorze i szanowne grono nie zapomnijcie o swoich absolwentach. Oczywiście z noclegami bo nad ranem trudno sie wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
mq Re: Koper ... 25.03.03, 11:56 Gość portalu: 1985 napisał(a): > Nie moge się doczekać kolejnego jubileuszu. Ten ostatni w ustroniu (a także > występy w Teatrze) był naprawdę w porządku - Dyrektorze i szanowne grono nie > zapomnijcie o swoich absolwentach. Oczywiście z noclegami bo nad ranem trudno > sie wraca. ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI. TEŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ. KIEDY TO WYPADA ?? CHYBA JUŻ NIEDŁUGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Koper ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.03, 01:27 Tu jestem i nic nie robię. A tak w ogóle to już nie ten Koper co kiedyś... Takie czasy, wszystko schodzi na psy. Absolwent 1991 Odpowiedz Link Zgłoś
mq Re: Koper ... 25.03.03, 11:58 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Tu jestem i nic nie robię. > A tak w ogóle to już nie ten Koper co kiedyś... > Takie czasy, wszystko schodzi na psy. > > Absolwent 1991 Też do mnie dotarły takie smutne wiadomości. Ale może wróci kiedyś złoty wiek Kopera. W lepszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIXXER Re: Koper ... IP: 217.97.150.* 12.02.03, 21:34 Tez tu jestem ale ciezko haruje ,ale cieszynskie piekielko mi odpowiada. absolwent 1986-dobry rocznik/tak mowi moja kochanka/ Odpowiedz Link Zgłoś
mq Re: Koper ... 25.03.03, 12:04 a mnie już tu nie ma, wyemigrowałem na Górny Śląsk i to na dobre. Zapuszczam tu korzenie. Ale na szczęście Górny Śląsk jest blisko Cieszyna i czasem mogę wpaść, na krótko. Żal patrzeć, jak w ostatnich dwóch-trzech latach dumny piastowski gród podupadł. Dzięki Bogu, cieszyńskie zaułki pozostają piękne i niewzruszone.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Koper ... IP: *.gliwice.pl 30.03.03, 20:03 Szczerze mówiąc nie mogę się doliczyć kiedyż to opuściłem szacowne mury Kopera: 1993? może 1994. Może ktoś pomoże - moją wychowawczynią była psorka Dudowa (ta od geografii i "dzięciołów"), a Ja chodziłem do najlepszej klasy w nowożytnej historii 2 LO w Cieszynie (4 b). Opowiedzcie prosze cóż dzieje się w pięknym mieście Cieszynie - nie byłem tam już całe wieki. Obecnie siedzę w Gliwicach i tyram, strasznie tyram ku chwale mej ukochanej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś