Gość: Gosia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 22:28 Miałam 90% (12 lat). Za dwa dni piszę podobny test. Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monix Re: Test predyspozycji językowych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.05, 21:40 To nie jest wcale takie trudne tylko trzeba troche pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margolcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 19:42 Miałam również 100% :-))). Więcej trudniejszych testów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:16 Ja mam 15 lat i mi wyszło 90% :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:51 to straszne!!!!! Za pierwszym razem nie umiała, pokapować dopiero kiedy wypełniałam ten test drugi raz to zrozumiałam o co chodzi w zadaniach z fikcyjnym językiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K* Re: Test predyspozycji językowych IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.05, 19:23 60% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:30 hehe :) mam 100 i musze sie pochwalic, ze test robilam za pierwsyzm razem :P hehe .. no i mam 13 latek :) :P ale jestem skromniutka :) hehe, ale super ze tutaj znalazlam te testy, bo wlasnie taki bede pisac za tydzien na egzaminie do gimnazjum i to mi duzo pomoze :P pozdrowienia dla wszystkich :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:58 Mmmm... 100% w 10 minut... A ma ktos moze link do testu predyspozycji dla szesnastolatkow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl 06.06.05, 16:50 Łatwe! 13lat i 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 13:34 Tak całkiem nieźle mi to wychodzi jutro test predyspozycji na twardej boje się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 01:05 ja mam 25 lat i 90 %...znaczy chyba nie najgorzej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ekasia2 Re: Test predyspozycji językowych 09.06.05, 20:12 mam 16 lat i mam 100%, jestem szczerze zadowolona bo myślałam o wybraniu klasy dwujęzycznej, a tam przewidywany jest własnie taki test, a tego najbardziej się bałam:) ach ajk ja się cieszę, ze coś mi czasem wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja, czyli kluska Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:23 Osobiśice uważam, że takie testy (za przeproszeniem) gó.. dają i gó.. sprawdzają. Wszystko zależy od chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 14:37 Ja się zgadzam . Test predyspozycji to tylko pokazanie nie których umiejętności sama zdawałam do klasy dwujęzycznej i nie przyjeli mnie bo mniałam za mało punktów ale mówi się trudno . Mam wielkie chęci i jestem ambitna więc nic mi nie stoi na drodze by nie dojść do trgo samego poziomu jak inni z klas dwujęzycznych . Najważniejsze jest to że chce osiągnąć swój cel i nie potrzebuje do tego szkoły dwujęzycznej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Test predyspozycji językowych IP: *.devs.futuro.pl 27.12.08, 10:28 Ja mam lat 12 i mój wynik to 9/10. Myślę, że to dobrze i jestem z siebie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Test predyspozycji językowych IP: *.lodz.mm.pl 17.06.05, 13:05 mialam 100% ale jak dla mnie to nie ma nic wspolnego z nauka poizniejsza jezyka.. pislam jzu taki test,zeby sie do mojej kalsy dostac ale nie uwazam,zeby to mialo pozniejszy wplyw na moja nauke i zeby sprawdzilo moje mozliwosci,bo wcale mie za dobrze nie idzie obecnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:37 Test rzeczywiscie łatwy zrobiłam go szybciej niz w 20 minut i prawie sie eni zastanawiałam ale zawsze sie mozna na czyms pomylic i tak samo ja w jednym zadaniu90/100:P:P... ale to przeciez nei jest porażka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:04 test moze byc tyle ze dosc krotki powinien zawierac wiecej pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka_do_oczu Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:54 mam 100% test jest banalnie prosty, zrobilam go w 7 minut.(mam 18 lat)moge prosic o cos trudniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarO WHERE? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 13:46 OK, ALE GDZIE JEST TEN TEST? serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,53760,2010033.html??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.05, 20:35 Mialam 100%. Super, ale mam nadzieje ze jest to test dla ludzi w moim wieku :)A mam 17 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 21:38 Ha!!! 90% też całkiem całkiem, ale kombinacja z tym fikcyjnym jezykiem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.acn.waw.pl 11.08.05, 13:48 ja tez mam 17 lat i mialam z tego testu tylko 60% skad mam niby wiedziec jakie sa odpowiedzi w tych zdaniach z fikcyjnym jezykiem? gratuluje wyniku.powinnas isc do szkoly dwujezycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA :)) Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:09 Mi wyszło 80% na 100% i nie wiem czy to dużo, czy mało, a mam 15 lat, idę do 3 gimnazjum. Czy ktoś może mi powiedzieć będe wdzięczna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
violinistka Re: Test predyspozycji językowych 03.09.05, 09:57 Ja mam 14 lat i uzyskałam wynik 100%. Powiedzcie, co o nim myślicie. Swoją drogą, uważam ze test był w miarę prosty, troszkę można się pogubić na zadaniach w fikcyjnym języku, ale dałam radę. Mam 6 z języka polskiego i niemieckiego, 5 z angielskiego (nie chwalac się) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rududu10 Re: Test predyspozycji językowych 02.11.05, 21:14 odnose wrazenie, czytajac powyzsze wypowiedzi, ze Placy to narod geniuszy jezykowych. odmienne wrazenie mozna odniesc spotkajac np. modych Polakow w krajach anglojezycznych. ja na wieloletnia nauke angielskiego i wyjatkowy, zdawac by sie moglo, z mlekiem matki wyssany dar do jezykow obcyh, to poziom wiekszosci z naszych rodakow jest zatrwazajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia2005 Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:49 no, mimo ze mam 19 to sie ciesze ze mam 100% bo ide na lingwiatyke:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziura Re: Test predyspozycji językowych IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:36 ja też miałam 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: Test predyspozycji językowych IP: *.akk.net.pl 31.10.05, 09:10 Ja się nie dziwię, że tak dużo osób miało 100%. Przecież to było banalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasfs Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:46 jakies to chore zrobilem test i zadnego wniosku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni Re: Test predyspozycji językowych IP: *.devs.futuro.pl 02.11.05, 13:03 A ile razy go wypełniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś