Dodaj do ulubionych

Test predyspozycji językowych

• Gość: Gosia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 22:28
      Miałam 90% (12 lat). Za dwa dni piszę podobny test. Pozdrawiam Wszystkich!
    • Gość: monix Re: Test predyspozycji językowych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.05, 21:40
      To nie jest wcale takie trudne tylko trzeba troche pomyslec
    • Gość: Margolcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 19:42
      Miałam również 100% :-))). Więcej trudniejszych testów!
    • Gość: Paulina Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:16
      Ja mam 15 lat i mi wyszło 90% :P
    • Gość: anula Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:51
      to straszne!!!!! Za pierwszym razem nie umiała, pokapować dopiero kiedy
      wypełniałam ten test drugi raz to zrozumiałam o co chodzi w zadaniach z
      fikcyjnym językiem :(
    • Gość: K* Re: Test predyspozycji językowych IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.05, 19:23
      60% :)
    • Gość: rocka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:30
      hehe :) mam 100 i musze sie pochwalic, ze test robilam za pierwsyzm razem :P
      hehe .. no i mam 13 latek :) :P ale jestem skromniutka :) hehe, ale super ze
      tutaj znalazlam te testy, bo wlasnie taki bede pisac za tydzien na egzaminie do
      gimnazjum i to mi duzo pomoze :P pozdrowienia dla wszystkich :*
    • Gość: Natalka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:58
      Mmmm... 100% w 10 minut...
      A ma ktos moze link do testu predyspozycji dla szesnastolatkow??
    • Gość: :-) Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl 06.06.05, 16:50
      Łatwe! 13lat i 100%.
    • Gość: Blue Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 13:34
      Tak całkiem nieźle mi to wychodzi jutro test predyspozycji na twardej boje się
    • Gość: monika Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 01:05
      ja mam 25 lat i 90 %...znaczy chyba nie najgorzej :-)
    • ekasia2 Re: Test predyspozycji językowych 09.06.05, 20:12
      mam 16 lat i mam 100%, jestem szczerze zadowolona bo myślałam o wybraniu klasy
      dwujęzycznej, a tam przewidywany jest własnie taki test, a tego najbardziej się
      bałam:)

ach ajk ja się cieszę, ze coś mi czasem wyjdzie :)
      • Gość: ja, czyli kluska Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:23
        Osobiśice uważam, że takie testy (za przeproszeniem) gó.. dają i gó..
        sprawdzają. Wszystko zależy od chęci.
        • Gość: Blue Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 14:37
          Ja się zgadzam . Test predyspozycji to tylko pokazanie nie których
          umiejętności sama zdawałam do klasy dwujęzycznej i nie przyjeli mnie bo mniałam
          za mało punktów ale mówi się trudno . Mam wielkie chęci i jestem ambitna więc
          nic mi nie stoi na drodze by nie dojść do trgo samego poziomu jak inni z klas
          dwujęzycznych . Najważniejsze jest to że chce osiągnąć swój cel i nie
          potrzebuje do tego szkoły dwujęzycznej .
      • Gość: z Re: Test predyspozycji językowych IP: *.devs.futuro.pl 27.12.08, 10:28
        Ja mam lat 12 i mój wynik to 9/10. Myślę, że to dobrze i jestem z siebie zadowolona.
    • Gość: Alicja Re: Test predyspozycji językowych IP: *.lodz.mm.pl 17.06.05, 13:05
      mialam 100% ale jak dla mnie to nie ma nic wspolnego z nauka poizniejsza
      jezyka.. pislam jzu taki test,zeby sie do mojej kalsy dostac ale nie
      uwazam,zeby to mialo pozniejszy wplyw na moja nauke i zeby sprawdzilo moje
      mozliwosci,bo wcale mie za dobrze nie idzie obecnie :) pozdrawiam
    • Gość: anka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:37
      Test rzeczywiscie łatwy zrobiłam go szybciej niz w 20 minut i prawie sie eni
      zastanawiałam ale zawsze sie mozna na czyms pomylic i tak samo ja w jednym
      zadaniu90/100:P:P... ale to przeciez nei jest porażka:P
    • Gość: martita Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:04
      test moze byc tyle ze dosc krotki powinien zawierac wiecej pytan
    • Gość: kredka_do_oczu Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:54
      mam 100% test jest banalnie prosty, zrobilam go w 7 minut.(mam 18 lat)moge
      prosic o cos trudniejszego?
      • Gość: jarO WHERE? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 13:46
        OK, ALE GDZIE JEST TEN TEST?
        serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,53760,2010033.html???
    • Gość: Niunia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.05, 20:35
      Mialam 100%. Super, ale mam nadzieje ze jest to test dla ludzi w moim wieku :)A
      mam 17 lat :)
    • Gość: Ilonka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 21:38
      Ha!!! 90% też całkiem całkiem, ale kombinacja z tym fikcyjnym jezykiem...:)))
    • Gość: kasienka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.acn.waw.pl 11.08.05, 13:48
      ja tez mam 17 lat i mialam z tego testu tylko 60% skad mam niby wiedziec jakie
      sa odpowiedzi w tych zdaniach z fikcyjnym jezykiem? gratuluje wyniku.powinnas
      isc do szkoly dwujezycznej.
    • Gość: JA :)) Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:09
      Mi wyszło 80% na 100% i nie wiem czy to dużo, czy mało, a mam 15 lat, idę do 3
      gimnazjum. Czy ktoś może mi powiedzieć będe wdzięczna :))
      • violinistka Re: Test predyspozycji językowych 03.09.05, 09:57
        Ja mam 14 lat i uzyskałam wynik 100%. Powiedzcie, co o nim myślicie. Swoją
        drogą, uważam ze test był w miarę prosty, troszkę można się pogubić na
        zadaniach w fikcyjnym języku, ale dałam radę. Mam 6 z języka polskiego i
        niemieckiego, 5 z angielskiego (nie chwalac się) Pozdrawiam
      • rududu10 Re: Test predyspozycji językowych 02.11.05, 21:14
        odnose wrazenie, czytajac powyzsze wypowiedzi, ze Placy to narod geniuszy jezykowych. odmienne
        wrazenie mozna odniesc spotkajac np. modych Polakow w krajach anglojezycznych. ja na wieloletnia
        nauke angielskiego i wyjatkowy, zdawac by sie moglo, z mlekiem matki wyssany dar do jezykow obcyh, to
        poziom wiekszosci z naszych rodakow jest zatrwazajacy.
    • Gość: pysia2005 Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:49
      no, mimo ze mam 19 to sie ciesze ze mam 100% bo ide na lingwiatyke:))))
    • Gość: madziura Re: Test predyspozycji językowych IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:36
      ja też miałam 100% :)
    • Gość: aguś Re: Test predyspozycji językowych IP: *.akk.net.pl 31.10.05, 09:10
      Ja się nie dziwię, że tak dużo osób miało 100%. Przecież to było banalne!!!
    • Gość: dasfs Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:46
      jakies to chore zrobilem test i zadnego wniosku
    • Gość: roni Re: Test predyspozycji językowych IP: *.devs.futuro.pl 02.11.05, 13:03
      A ile razy go wypełniałeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka