Gość: Marzena Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:50 mozesz mi wyslac odpowiedzi bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol żartowniś TO był tylko zart lol IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:38 sory ale ja was wszystkich w butelke nabilem ja jestem starszy o rok odwas wienc mi to wszystko lata wy i te wasze tety. wy barany jak dzieci panikujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:00 Ja go zrobje wysłałem ci meila pa czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.visp.energis.pl 05.05.04, 18:18 Ja też moge >>> lukg8@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Wyślijcie mi odp. albo najlepiej jutrzejszy teścik IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 18:17 Prosze o kontakt osobe która ma testy jutrzejsze.......pemko@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Pomocy IP: *.visp.energis.pl 05.05.04, 18:25 Czy w całej polsce nie znalazł by się ani jeden mocny który by ZAJEBAŁ te pochujane testy???? Pewniw nie!!!! Ale jeśl, to niech kurwa pisze lukg8@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 05.05.04, 18:27 buahaha ale jesyes smieszna!! taki kity to mozesz pociskac swojej siostrze!! ciekawe ilu znalazlas naiwnych jezeli na serio masz pytania to zycze ci powodzenia na tescie:)zdasz na5! Odpowiedz Link Zgłoś
szax Mam test dal go pierwszym 5 osobą !!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.04, 18:38 DAM TEST PIERWSZYM 5 OSOBA ONE BEDA DALEJ JE WYSYLAC TEST MAT- PRZYR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJ gg 4662380 !!!!!!!!!!!! piszcie szybko !!!!!!!zycze udanego egzaminu !!!!!!!!! TESTY SA WYSYLANE W POZTACI DOKUMENTU WORLD !!!!!!! A ODP BEDE MIAL ZA 2GODZ BO IDE DO KUMPLA ROZWiAZAC GO !!!!!!!!!!!!!! SZYBKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieq Re: Mam test dal go pierwszym 5 osobą !!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 18:56 Witam! Jeśli masz test mat-przyr to proszę prześlij na mw62@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek wszyscy jestescie frajerami IP: *.master.pl 05.05.04, 19:54 robia was w jajco! pomyslcie troche skad mozna miec taki test? jest to niemozliwe bo kradziez lub brak chociaz jednego testu zostalby natychmiast zgloszony przekonacie sie jutro buahahaha ja tam wierze w swoje mozliwosci i nie musze miec odpowiedzi bo testy sa prosciutkie wystarczy pomyslec troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.04, 18:36 ej ziomki jak macie test matematyczny to prosze wyslijscie... w zamian powysyłam go do wsyzksich potrzebujacych..... prosze....pozdro i narazie mój gg:4140734 i mail bielec_1@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.ciezkowice.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 18:40 jeśli ktos ma testy które będą jutro niech wyśle mi na e-maila webmichel@gazeta.pl nie chce mi sie w to zabardzo wierzyc ale warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLEASE Skad macie pytania?!NIkomu nie powiem!Słowo!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 18:55 Jaka to strona??? lub numer na gg albo e-mail PROSZĘ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trele Re: Skad macie pytania?!NIkomu nie powiem!Słowo!! IP: *.kutno.mediaclub.pl 05.05.04, 18:59 Pytania sśą na stronie gim nr2 w Kutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: Skad macie pytania?!NIkomu nie powiem!Słowo!! IP: *.dami / 213.76.164.* 05.05.04, 19:11 w którym miejscu ?? odp na gg 1504469 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanik Kto ma odpowiedzi dohumanistycznego? IP: *.239.udn.pl 05.05.04, 19:04 Ma ktos tylko ze musza byc chyba 3-4 klucze odpowiedzi bo inna kolejnosc byla. Jak to wkoncu bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam i Michał Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: 81.15.212.* 05.05.04, 18:55 mój e-mail to momo666@interia.pl. Jesteśmy w drugiej klasie gimnazjum. mamy wysokie średnie wyślij je nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vysogota Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.zeter.com.pl 05.05.04, 19:11 !!!!!!LUDZIE!!!!! Dostałem PYTANIA do testu mat-przyr i rozwiązałem je! Są na stronie www.siedliszcze.prv.pl :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vysogota Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.zeter.com.pl 05.05.04, 19:14 Ciekaw jestem ilu z was się nabrało. Żadnych testów w necie nie ma a jedyne co można teraz zrobic to odprężyć się przed nimi na przykład oglądając moją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziapsia Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 19:15 Przeciez wiadomo że nigdzie nie ma testu jutrzejszego!! To jest po prostu niemożliwe!! A jak macie to ujawnijcie je na forum albo gdzieś!! Wtedy się okaże...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:14 Napisz do mnie to znowu ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale ze mnie gość Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.zeter.com.pl 05.05.04, 19:15 Odpowiedzi będą dzisiaj o 20.00 w portalu gazety wyborczej ciołki! Czytać nie umiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziapsia Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 19:16 ten temat akurat dotyczy jutrzejszych, ciołku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.chello.pl 05.05.04, 19:18 karolina moge ci je rozwiazać tylko podziel sie ze mna nimi. prosze niestety nie mam w tej chwili gg bo mi niechce działać ale na wszeliki jesli chcesz podam ci numer. 2987478. a to jest mój email na którym czekam na twoja odpowiec aneecia@o2.pl. prosze ciebie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testyyy SĄ !!!! ODPOWIEDZI DO TESTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami / 213.76.164.* 05.05.04, 19:40 na stronie www.pilka.stal.rzeszow.pl jest dział forum i tam macie 20 odpowiedzi do testu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: SĄ !!!! ODPOWIEDZI DO TESTU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 05.05.04, 19:51 przeglądam strone i nie moge tego znależć - gdzie dokładnie - forum kibicow, polska pilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: see low !!!!!!!!!!MAM ODPOWIEDZI DO MAT-PRZY!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 22:00 UWAGA!!!! TYLKO BEZ ROZGŁOSU OSOBY KTÓRE CHCIAŁY BY OTRZYMAĆ TEN SKROMNY PLICZEK Z ODP. PROSZONE SĄ O KONTAKT NA E-MAILA [[ 5artos5@wp.pl ]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia016 Re: !!!!!!!!!!MAM ODPOWIEDZI DO MAT-PRZY!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:43 prosze przeslij mi madzia016@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CO ZA KRETYNIZM! Re: SĄ !!!! ODPOWIEDZI DO TESTU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mtvk.pl 05.05.04, 21:34 Ok mam odpowiedzi! PATRZCIE I BŁAGAJCIE ŻEBYM PRZESŁAŁ WAM KOLEJNE 10! Tutaj zamieszczam 10! 1a 2d 3d 4c 5b 6b 7a 9d 10c! JAKA Z WAS WSZYSTKICH BANDA IDIOTÓW! BĘDĄ GRUPY NIE WIECIE O TYM??? I CO WAM DADZĄ MARNE ODPOWIEDZI (KTÓRYCH Z RESZTA NIKT NIE MA ALE SKORO CHCECIE W TO WIERZYĆ TO SOBIE WIERZCIE) SKORO GRUPY SĄ INNE!!!!!!!!!!! LUDZIE, CO ZA PARANOIZM I SKRAJNA GŁUPOTA! ZAMIAST SIE NAUCZYĆ I PODEJŚĆ DO TEGO SPOKOJNIE TO SZUKACIE NIE ISTNIEJĄCYCH ODPOWIEDZI. A NAJLEPSZE JEST TO, ŻE WIERZYCIE KAŻDEMU KTO TYLKO PIERDNIE NA FORUM ŻE JE MA I WYMIENI JE SOBIE (TAK JAK JA WYŻEJ) OKROPNA I NIEWYOBRAŻALNA DLA MNIE GŁUPOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muciaa Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 05.05.04, 19:41 jak ktos bedzie wiedzial cos na temat jutrzejszego testu niech sie odezwie na gg 3121309, albo na mail titek55@wp.pl bede bardzo wdzieczna!! prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:49 elo masz odp na matematycznego jak tak to prosze wyslismi Odpowiedz Link Zgłoś
martunia009 Re: ODPOWIEDZI DO TESTU 05.05.04, 20:00 siema właśnie przeczytałam twoj list masz moze jakieś wtyki na jutrzejszy egzamin,albo jakieś pytania z testów egzaminacyjnych z matematyczno- przyrodniczego proszę cię odpisz na email martunia009@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniazajac87@wp.pl Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 20:02 Jeśli macie odpowiedzi z testu matematyczno przyrodniczego bardzo prosze wyślicie mi!! Będe wdzięczna :D:D:D!! To mój numer GG 3953830 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek prosze wyslijcie mi test mat przyr dzikuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:05 witam was jezeli mozecie mi przeslac test na jutrzejszy dzien z matmy i przyrdy zrobcie to bardzi prosze moj ne gg to 5401663 albo email tomekleszc@poczta.onet.pl dzikuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnann Re: prosze wyslijcie mi test mat przyr dzikuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:38 przez Was wymiotować mi sie chce... nie lepiej sie porządnie wyspać przez pół dnia przed egzaminem zamiast sterczeć przed kompem i czekać na "dobre" testy od jakiegoś kolesia co robi sobie z Was jaja?! Robią to ludzie zeby zwróc na siebie uwagę, bo chcą się dowartościować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 21:22 hu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlip Czytajcie ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:46 a teraz wejdze sobie na tą stronę gościu, skopiuje Wasze e-maile i będziecie mieli po 30 SPAMÓW na dzień... chwała Wam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: SA jak każde inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:54 www.coulomb.republika.pl nie brać na poważnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.kalisz.mm.pl 05.05.04, 22:17 prosze podaj mi pytania ,chociaz niektóre albo zagadnienia, a ja spróbuje rozwiazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.05.04, 09:47 czy chodzi o test przyrodniczy??? jesli tak to prosze skontaktuj sie ze mną natychmiast. dorkamala@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarna Testy gimn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:55 Siemka... Mógłbyś mi przesłać pytania z testów na mail: sarna1000@wp.pl ?? Prosze odpisz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delma Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:58 Wiecie co?? Jak dla mnie to ten pajac nie miał tego testu tylko was podpuszczał żebyście podali mu wasz adres e-mail, potem będzie je wykorzystywał Bóg jeden wie do czego. Więc zamiast tracić czas na durne czekanie, aż tamten odpisze usiedlibyście na czterech literach i pouczyli się troche. Test naprawdę nie był trudny, wystarczyło powtórzyć to i owo i spokojnie można było go napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:47 No i jak ci poszły testy skoro miałeś gotowe odpowiedzi? 0 na 50? no gratuluje! a do następnej klasy zdasz? jestem pewna ze nawet nie zrobiłeś poprawnie 1 zadania!!!! zaloze sie ze jesli zdobedziesszzzz jakis punkt to tylko fartem albo sciąganiem! oburzające!! gówno miałes a nie odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka71 Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:51 oj dziecko dziecko po co sobie kpiny urzadzasz i stresujesz innych ????????/ Ładnie to tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: ODPOWIEDZI DO TESTU 06.05.04, 17:54 wie może ktoś czy jak nie napisalem w 1 otwartym dw. węgla+woda > kw. węglowy, odjąć mi punkty ?? ps. napisałem tylko co2+h20>h2co3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.toron.pl 06.05.04, 20:15 Jestes strasznie leniwy, a tak przy okazji to jest test sprawdzajacy twoje umiejetnosci, nie chodzi w nim o sciaganie i tak kiedys wykryja ze nic nie umiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luter Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 06.05.04, 20:18 taka pozadna scieme gosc ulepila wy w to wierzyliscie zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZECHWIEDZACY ODPOWIEDZI DO TESTU IP: 80.72.34.* 06.05.04, 20:28 I CO INTELIGENCIKI JAK WAM POSZLO JESLI MIELISCIE ODPOWIEDZI, UDALO SIE JE WPISAC POPRWANIE, A MOZE NIE MOGLISCIE A OD B ODROZNIC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:43 Ej ludzie co z tymi odpowiedziami?? mialy byc juz o 20.30 a juz jest pozniej i nie ma nic :( albo ja nie widze na tej stronie :( (to wsyztko przez to zdenerwowanie chyba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:10 "Tylko dwie rzeczy sa nieskonczone...Wszechswiat i ludzka glupota, ale co do tego drugiego nie mam pewnosci". A. Einstein Ta sentencja chyba najtrafniej oddaje obraz tych wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ped_on@tlen.pl Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:46 na bank odeślę czekam na pytania Odpowiedz Link Zgłoś