Dodaj do ulubionych

Sprawdziany-szkolne.com.pl

IP: *.pl 03.01.14, 20:27

-Masz jutro sprawdzian, a nie chce Ci się uczyć?

-Zastanawiasz się skąd nauczyciele biorą gotowe sprawdziany? (Sami w 90% przecież ich nie piszą :) )
-Chcesz znać odpowiedzi do większości zadań kompatybilnych z Twoim podręcznikiem?

Jeśli na któreś pytanie odpowiedź brzmi TAK, to mam dla Ciebie coś co Cię bardzo ucieszy:

sprawdziany-szkolne.com.pl/
Na tej stronie znajdziesz sprawdziany do większości podręczników dostępnych na polskim rynku.
W każdej pobranej paczce znajduje się podręcznik, zeszyt ćwiczeń wraz z odpowiedziami oraz książka nauczyciela z gotowymi sprawdzianami i powtórzeniami.

Baza sprawdzianów jest w trakcie aktualizacji i codziennie będą pojawiały się nowe. W tym momencie prace ukończone są w 20%, ale dla Ciebie już uruchomiliśmy serwis.

Pomóż nam rozwijać się i jeśli brakuje Twojego podręcznika wyślij nam tytuł i wydawnictwo w zakładce kontakt, a postaramy się jeszcze tego samego dnia zakupić dla Ciebie zestaw i wstawić go na naszą stronę. Wy nic nie ponosicie żadnych kosztów, a my za pośrednictwem partnerstwa z wydawnictwami zapewniamy im większe zyski.

Nie zastanawiaj się ani chwili tylko zajrzyj do nas jak najszybciej.
Z nami zdasz na 5 ! :)

Obserwuj wątek
    • Gość: Ziemek15 Re: Sprawdziany-szkolne.com.pl IP: *.pl 10.02.14, 19:04
      Dzięki wielkie! Działa. Sprawdziany z geografii! +
    • Gość: Adixon95 Re: Sprawdziany-szkolne.com.pl IP: *.pl 12.02.14, 21:55
      Polecam! :D

W 100 % działa wszystko za darmo!!!
    • Gość: Marysia94 Re: Sprawdziany-szkolne.com.pl IP: *.pl 13.02.14, 21:57
      Weszłam, zobaczyłam, pobrałam i działa!

sprawdziany-szkolne.com.pl/
      Naprawde dobre!
    • bartolinio13 Re: Sprawdziany-szkolne.com.pl 02.09.14, 19:20
      Szukasz darmowe sprawdziany? Tylko tutaj sprawdziany liceum za darmo!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka