Gość: aniolek IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:03 mysle ze test nie byl taki trudny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka_13 Re: egzamin szostoklasisty IP: *.zst.swidnik.pl 10.04.02, 14:34 ja tez mysle ze test nie był wcale taki trudny tylko to zadanie z matematyki otwarte to z cystarnami było troche trude a ty jak myslisz co z tym zadanie i ile ci wyszlo cystern??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: egzamin szostoklasisty IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 14:22 w tym zadaniu z matematyki z cysternami powinno wyjsc : 33600 litow wody a cysterna powinna przyjechac 7 razy dla mnie to bylo latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart13 Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bnet.pl / 10.10.31.* 11.04.02, 22:13 Do u nas w klasie jedna dziewczyna wydrukowała wyniki testu.TO BYłA łATWIZNA.Bede miał co najmniej 39 pkt.,a jak wam poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart13 Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bnet.pl / 10.10.31.* 11.04.02, 22:07 cze Ja też sądze że też nie był tki trudny to z cysternami dało sie zniesć,ale miałem pare wpadek przez nieuwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart13 Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bnet.pl / 10.10.31.* 11.04.02, 22:09 Mi wyszło 7 cystern,33600 litrów ,a tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart13 Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bnet.pl / 10.10.31.* 11.04.02, 22:16 Jestes tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litka Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 14:25 Ja również tak uważam, choć jakieś 2-5 pnkt. straciłam na polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fyt Re: egzamin szostoklasisty IP: *.cafemedium.pl 10.04.02, 14:43 ftyhftyhfcty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjKostek Ł-A-T-W-I-Z-N-A IP: *.cafemedium.pl 10.04.02, 14:56 ten test to łatwizna. po 32 min miałem zrobione 24 zad.Ł-A-T-W-I-Z-N-A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart13 Re: Ł-A-T-W-I-Z-N-A IP: *.bnet.pl / 10.10.31.* 11.04.02, 22:10 chłopie łatwizna Odpowiedz Link Zgłoś
szonia Re: egzamin szostoklasisty 10.04.02, 17:10 Ja osobiście uważam że test nie był ani łatwy, ani trudny.Trudny był dla tych którzy nie potrafili opanować nerwów, łatwy dla osób spokojnych i skupionych. Ja chyba należe do tej drugiej grupy ludzi. Z tego co przeanalizowałam dotychczas mam jeden błąd za jeden punkt. Myślę że i innym tak dobrze poszło. Pozdrawiam Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: egzamin szostoklasisty IP: *.chello.pl 11.04.02, 14:25 Sprawdzian był banalny i chyba wszystko mam dobrze. Mój kolega napisał, że ziemia potrzebuje pół roku na okrążenie słońca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: egzamin szostoklasisty IP: *.chello.pl 11.04.02, 14:26 Świstak to najłatwiejsze zadanie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_tka Re: egzamin szostoklasisty IP: *.acn.waw.pl 11.04.02, 16:17 U mnie z tym swistakiem kilka osob napisalo, ze 2 i trzy czwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroovka Świstak ;) IP: *.pl 11.04.02, 16:41 Prawie wszystkim sprawiło trudność zadanie o świstaku, a moim zdaniem było jednym z prostrzych. Źle zrobiłam za to "bociany", które także nie były raczej trudne. Nie wiem dlaczego, ale zawsze na prostych zadaniach mam błedy ;(. Faktem jest, że poświęcam im mniej uwagi, bo wydają się takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAgdA Re: egzaminek IP: 192.168.8.* 11.04.02, 17:24 taaaak... na latwiuskich pytankach mozna si epotknac i to niezle. Zle napisalam zadanie ze swistakiem i w cysternach zapomnialam przecinka no i oczywiscie napisalam, ze 672 cysterny musza dojechac :PP teraz sie z tyhc bledow smieje mam nadzieje, ze inni moi rowiesnicy ze swoich takze. Byl to latwy test lecz na pozadne myslenie i trzeba bylo miec troszke w glowce w trakcie tego egzaminq :)) Chcialabym jeszcze sie dowiedziec jak poszlo WAM z tabelka o rekordach. w koncu w zadaniu nie bylo napisane zeby to dac w kolejnosci od najwczesniejszego roq do najpozniejszego... ya sie tego nie skaplam i mam cale zadanko zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litka Re: Świstak ;) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 14:29 Też zawaliłam ten z bocianami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: egzamin szostoklasisty IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.04.02, 18:30 Ja się na tym zadaniu potknęłam! Bo zrozumiałam, że 2/3kg, a nie 3kg... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJÓWA Re: egzamin szostoklasisty IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLÓWA Re: egzamin szostoklasisty IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 13:58 Według mnie, sprawdzian był bardzo łatwy. Jestem niemal pewna wszystkich 40-tu punktów. Jeżeli ktoś uważa, że "Świstak" był trudny, to znaczy, że uczy się go- rzej niż przeciętnie. Odrobinę trzeba było się natrudzić przy "Cysternie", ale to zadanie również miało niski stopień trudności. Bez sensu uważam wypowiedź, że pamiętało się ile wynosi obrót Ziemi wokół Słońca bądź jaki jest jej kąt nachylenia. Przecież to wszystko było w tekście !!! NIe wiem, kto wymyślał zadania, ale musiał się nieźle nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litka Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 14:28 Uważm że OKE trochę nam namieszało i zestresowało, bo niekyórz z mojej klasy mieli bardzo wielką tremę (jeśli można to tak nazwać-ja nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAJO Re: egzamin szostoklasisty IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:50 HEJ!POZDRAWIAM CAŁY ZAMOŚĆ! NA POCZĄTKU CHCIAŁAM ZWRÓCIĆ SIE DO SOLÓWY DLA KTÓREJ TEST BYŁ ZDECYDOWANIE ZA PROSTY.DLA MNIE TEŻ BYŁ PROSTY,A TY ZAPEWNIE JESTEŚ DOBRĄ UCZENNICĄI NIE MASZ Z TYM PROBLEMÓW A UCZNIOWIE,KTÓRZY LEDWO ZDAJĄ Z KLASY DO KLASY CO MAJĄ MÓWIĆ?! TO NIE JEST ŻADEN KONKURS,A JAK CI CO WYMYŚLALI TEN SPRAWDZIAN ZROBILI TO BARDZO DOBRZE RÓWNIEZ Z MYŚLĄ O TYCH KTÓRYCH WIEDZA I UMIEJĘTNOŚCI NIE SIĘGAJĄ WYSOKO. A TY JAK SIE CHCESZ TAK WYKAZAĆ TO IDŹ NP. NA "KANGURA". I JESZCZE O TYM ŚWISTAKU. TO ZADANIE BYŁO PROSTE LECZ MUSIAŁAM NAD NIM POMYŚLEĆ PO ZMYLIŁO MNIE TO ŻE BYŁO NAPISANE ŻE ZWIĘKSZA "O" 2/5 MASE SWOJEGO CIAŁA."O" CZYLI DODAĆ TAK BYŁO UCZONE OD 3 KLASY W KOŃCU.ALE ZROBIŁAM TO DOBRZE. Z CYSTERNAMI BYŁO PROSTE,ALE PUNKTY POLECIAŁY ZA KARTKĘ.ZA NIĄ BYŁO AŻ 10 PUNKTÓW!!! NIE NAPISAŁAM ANI DATY ANI MIEJSCOWOŚCI NADAWCY ORAZ TA ESTETYKA.POPRZEKREŚLAŁAM JAK POPADŁO(!) A WY CO ŹLE ZROBILIŚCIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: egzamin szostoklasisty IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 13.04.02, 13:49 Zgadzam się, ze test był prosty i przeznaczony był zarówno dla ucznia przecietnego jak i dla szczególnie zdolnego. Zrobiłam błąd w zadaniu z cysternami. Oprócz tego tak jak ty trochę kreśliłam na kartce pocztowej. W sumie mogę mieć od 35 do 38 pkt. PS Na kangórze byłam i potwierdziło sie moje przekonanie, że kangór jest przeznaczony tylko dla "wybitnie" uzdolnionych matematycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUbek Re: egzamin szostoklasisty IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 11:34 Co ty, tylko 10 punktów za pocztówkę mnie dobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Końskie Re: egzamin szostoklasisty IP: *.konskie.pl / 192.168.1.* 26.04.02, 18:25 NIepotrzebnie był robiony. Nie wpływa na nic. Moim zdaniem bez sensu. Nie był trudny, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś