Dodaj do ulubionych

Ej no kurde??będzie powtórka??

IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 17:30
Oby nie!!Ale chamskie to jest że inni wiedzieli wcześniej...A tak na
marginesie to poziom trudności tych zadań otwartych był zje..y..:/ jestem
dosyć słabym uczniem a z zadań zamkniętych mam 23pkt/na 25..ale te otwarte to
już nie poszły tak dobrze.. :/! ! ! !
Obserwuj wątek
    • Gość: asiak Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 18:37
      ja chce powtórke!!!! to nie fair!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ae Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:43
        a ja...nie.
        • Gość: Ewu$ka Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 18:59
          A ja nie bo sie wku*** za przeproszeniem i jeszcze trudniejsze pierdykną i co
          będzie?<lol>haha :):P
          • Gość: bleeee powtorka! IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 19:06
            A niech dadza powtorke. Jak sie wkurza i dadza trudniejsze to trudno. Wtedy
            wyjdzie kto co naprawde umie. Poza tym przez pomylke pytania wyszly na jaw
            dzien wczesniej, wiec OKE powinno wziac to pod uwage. Chce powtorke, gdyz u
            mnie w szkole pisanie egzaminu wygladalo masakrycznie! chyba powiem im, zeby
            mnie wrzucili sama do jakies klasy... bede miala chociaz cisze i spokoj.
            • Gość: Ja Re: powtorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:08
              Ludzie, piszmy do OKE! Naprawdę, to nie jest żart! Im więcej napiszemy maili,
              tym lepiej! BUUUUUUUUUUNT!!!!!!!!!!
              • Gość: Ewu$ka SłąbO coŚ:D:P IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 19:18
                Ja nie chcem pisać jeszcze raz..bo może mi pójść jeszcze gorzej i co..:/ a
                myślicie że nastepnym razem nie będzie takichprzekrętów jak ostatnio?!ha słabo
                coś zawsze tak było...że ktoś podpowiada albo coś w tym stylu..bleH :/ BO TO
                JEST NASZA KOCHANA POLSKA!!HAHA :D:P
                • Gość: Ewu$ka A pozatym... IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 19:27
                  jeśli przecieki były to tylko jest na niekorzyść tych osób które z tego
                  korzystały bo i tak w liceum się okaże że nic nie potrafią i nie dadzą se
                  rady :/, a na prace tych którzy posługiwali się własną wiedzą, nie ma to
                  żadnego wpływu....
                  Są tacy którym poszło lepiej i tacy którym gorzej..
                  ale zastanówcie się czy rzeczywiście warto narażać nas na kolejny stres na
                  kolejnym egzaminie??
                  Zastanówcie sie...:/
                  • Gość: Qba Posłuchajcie IP: *.aster.pl 28.04.05, 20:02
                    Nie ma co pisać do OKE czy robić zamieszania, bo to i tak nic nie da i nie
                    powinno. Wszystkie przecieki można uznać za niedokładne, bo były ogólnikowe
                    (będzie z brył, chemii i fyziki - za takie to ja dziękuję).
                    A teraz moja opinia którą nie chce nikogo zrazić. Obydwa testy były wyjątkowo
                    łatwe. Większości z was jest to na rękę, ale mam qmpla które z chemii nie umie
                    odróżnić niemetali od metali, a wszystkie zadania z chemii ma dobrze. To
                    najlepiej pokazuje jak niski był poziom tego egzaminu. Jak patrzę po
                    komentarzach mojej klasy to uczniowie mający średnią 2-3 będą mieli ponad 80
                    punktów. Idiotyzm...
                    • Gość: bleee Re: Posłuchajcie IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 20:36
                      w ogole cala ta reforma byla jednym wielkim idiotyzmem!
                    • Gość: Ewu$ka Eh..Słabo.. :] IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 20:38
                      Jak nie odróżnia metali od niemetali to by nie zrobił zadania otwartego z
                      chemi :/a zamknięte to czemu nie zawsze można coś trafić... no ale ja jestem za
                      nie pisaniem do OKE :):P i tak :D:D ale nie wpie*** farmazonów że zadania
                      otwarte były łatwe!!bo i tak zdania nie zmienie i jak to powiedział pewnien
                      nauczyciel ze uczniowie słabsi nie mieli pola do popisu w zadaniach tych
                      (otwarych)z matmy ze względu na ich wyższy poziom .. :/
                      • Gość: wku..o*a Re: Eh..Słabo.. :] IP: *.poznan.tktelekom.pl 28.04.05, 20:44
                        chyba ich tam zaje*** i mamy placic za bledy jakiejs rozjeba*** dyrki ktora nie
                        umie odroznic testow ? Kur** wyjeb*** na zbity pysk ! NIE CHCE PISAC PONOWNIE I
                        NIE CHCE RAZ JESZCZE PRZEZYWAC TEGO STRESU! a zreszta gdybysmy mieli juz pisac
                        ponownie to ciekawe kiedy dlaby nam wynik ? w czerwcu a moze w lipcu ? i
                        zje..* wakcaje ! dzieki w chu* !
                        • Gość: Ewu$ka Re: Eh..Słabo.. :] IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 20:48
                          Popieram całkowicie :)
                        • Gość: bleee slabo? IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 20:56
                          no i widac wszystko po wypowiedzi poprzedniczki.. wku..... ***.. no tak... nie
                          ma sensu powtarzac... ekhm.. i tak polska mlodziez bedzie na kazdym kroku
                          uzywala niezliczonej ilosci wulgaryzmow... i tak beda oszukiwali... porypany
                          ten kraj :| w kazdym badz razie prosze o wybaczenie... rozumiem.. tez bylam
                          wsciekla... ale wyluzujmy...
                          Poza tym Ci co nie umieja odroznic metali od niemetali dostawali karteczki z
                          odpowiedziami od innych uczniow. Karteczki te przekazywali NAUCZYCIELE!!! A jak
                          moja kumpela dyktowala zadanie otwarte kumplowi, to koles z komisji pokazal
                          jej, ze robi DOBRZE.. ekhm... porabana szkole mam.. i jestem za tym, zeby TYLKO
                          ona pisala, no i zeby dali do nas jakis ludzi z OKE, co by wszystkiego
                          przypilnowali ;] wtedy by sie dopiero okazalo, kto tak naprawde co umie. Wole
                          jednak nie rezygnowac zyciem, bo pewnie wielu ludzi by chcialo mnie zabic.
                          • Gość: Ewu$ka Re: slabo? IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 21:01
                            no natepnym razem powinni dać kogoś z oke i tyle..bo co roku to samo i co co
                            roku takie przekręty mają być??a tyle juz egzaminów sie
                            przewinęło "NIESPRAWIEDLIWYCH" eh...
                            • Gość: bleee no tak.. IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 21:09
                              Wlasnie powiedzialam mojej kumpeli co jest teraz w 2 klasie LO.... az nie
                              chciala mi wierzyc... jak jej rocznik pisal to bylo to nie do pomyslenia...
                              ekhm.. Polska i polska oswiata schodza na psy :/
                            • Gość: Ktos Re: slabo? IP: *.poznan.tktelekom.pl 28.04.05, 21:09
                              tej az dziwne ze w tym roku tak sie wszystko jebie z tymi egzaminami ? czyzby
                              rok temu nic nie bylo ? zadnych przekretow ? chyba nie ejstem tego taka pewna.
                              • Gość: Ewka :D :D heeee IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 21:16
                                Zawsze są przekręty..ale oni nic nie robią w tym kierunku żeby ich nie było =P
                                bo gdyby ich nie było to poziom napisania tesów spadłby..i ukazałaby się SZARA
                                RZECZYWISTOŚć poziomu nauki uczniów w tych czasach haha
                          • Gość: Ktos Re: slabo? IP: *.poznan.tktelekom.pl 28.04.05, 21:17
                            tej ale z drugiej strony gdyby spojrzec na to ze strony innej, to przeciez
                            zoirganizowanie takich testow kosztuje pewno sporo. Tyle papieru tyle drukow i
                            stworzenie nowych pytan. ciekawe skad nasza kochana polska zdobylaby kolejna
                            porcje takiego szmalu ? No Polsko, na zarcie dla ludzi nie ma a na organizacje
                            glupich testow jest kasa ? ciekawe ?
                            • Gość: bleee prawda IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 21:20
                              w sumie to prawda... no, ale spojrzmy tez na to ze strony polityki.. ile tamte
                              dziady zarabiaja? koszt tych egzaminow to malusienkie procenty z ich pensji...
                              ekhm... wiec cokolwiek by sie nie zrobilo jest zle... czyzby jakies kolejne
                              fatum? kolejny ród Labdakidów?
                              • Gość: ewka Re: prawda IP: *.osiedle.net.pl 28.04.05, 21:22
                                dobra rozprawka była by na egzamin na ten temat hah
                                • Gość: ^^ Re: prawda IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 21:24
                                  > dobra rozprawka była by na egzamin na ten temat hah
                                  Ewka! W zupelnosci sie zgadzam ;)
                                  • Gość: Ludz Re: prawda IP: *.poznan.tktelekom.pl 28.04.05, 21:57
                                    no spoko rozpraweczka :D mamy tyle argumentow ze rzad w polsce jest rozjeb*** :D
                                    • Gość: bleeee hihi IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 22:00
                                      hehehe... trzeba napisac do OKE, zeby w przyszlym roku im takie cos zrobili...
                                      albo za kilka lat, zeby nie bylo, ze jakies przecieki sa :P
                    • Gość: lukasz Re: Posłuchajcie IP: *.net 28.04.05, 22:30
                      nie pie...cie test byl zajeb.. prosty ja zamiast sie uczyc tylko balowalem imprezy itp :D przychodze na ten test patrze na pytania i w smiech wszyscy sie na mnie gapia mysla sobie swir jakis a ja poprostu sie cieszylem ze takie proste patrzac na odpowiedzi bede mial ze 49 punktow wiec zadnej powturki nie moze byc juz prostrzego testu nie bedzie
                    • Gość: lukasz Re: Posłuchajcie IP: *.net 28.04.05, 22:33
                      nie pie...cie test byl zajeb.. prosty ja zamiast sie uczyc tylko balowalem
                      imprezy itp :D przychodze na ten test patrze na pytania i w smiech wszyscy sie
                      na mnie gapia mysla sobie swir jakis a ja poprostu sie cieszylem ze takie
                      proste patrzac na odpowiedzi bede mial ze 49 punktow wiec zadnej powturki nie
                      moze byc juz prostrzego testu nie bedzie
                      • Gość: bleee Re: Posłuchajcie IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 22:56
                        Chlopcze... test nie byl trudny, owszem..
                        Ale powtorka na pewno nie mialaby byc po to, by dali jeszcze prostszy!
                        czytaj uwazniej posty, jesli w ogole je czytasz.
            • Gość: anonymous Re: powtorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:32
              bleee, twoja głupota mnie przytłacza==' Chcesz powtórki, bo ci źle poszło, a nie
              wiesz, że jeśli TO ci źle poszło, to z drugim testem będzie podobnie (bo
              łatwiejszego już chyba nie może być). Pozdrawiam :>
              • Gość: bleeee Re: powtorka! IP: *.kalisz.mm.pl 29.04.05, 13:58
                Nie poszlo mi wcale tak zle... o wiele lepiej niz probny. Sam fakt, ze bylo
                strasznie glosno... moge sie zalozyc, ze u mnie najwiecej punktow beda mialy
                wlasnie najwieksze glaby co tak gadaly i przeszkadzaly pozadnym uczniom
                pisac... natomiast Ci lepsi.. no coz... i tak sie dostana do szkol... a tamci
                co sciagali albo nie zalicza pierwszej klasy, albo ich wywala... na pewno sobie
                nie poradza.... z reszta nie rozumiem tego, po co im wiecej punktow skoro i tak
                niektorzy z nich sie do technikum wybieraja?
                W sumie juz mi nie zalezy na tym, by to powtarzac... bo i tak lepszych warunkow
                nie bedzie... :|
                Nie rozumiem tych ludzi, ktorym poszlo dobrze... na ponad 40 punktow i marudza,
                ze inni chcieliby powtorke.. skoro tak dobrze wszystko umieja to za kolejnym
                razem rowniez powinno im pojsc dobrze...
                Poza tym nie liczylam bym na cos prostszego za kolejnym razem, wrecz
                przeciwnie - TRUDNIEJSZEGO. Zeby sie okazalo, kto tak naprawde co umie.
                Amen.
    • Gość: lukasz Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.net 28.04.05, 22:31
      zadnej powtorki nie pie...cie test byl zajeb.. prosty ja zamiast sie uczyc tylko balowalem imprezy itp :D przychodze na ten test patrze na pytania i w smiech wszyscy sie na mnie gapia mysla sobie swir jakis a ja poprostu sie cieszylem ze takie proste patrzac na odpowiedzi bede mial ze 49 punktow wiec zadnej powturki nie moze byc juz prostrzego testu nie bedzie
      • Gość: jaaaaaa Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:18
        Żadnej powtórki ma nie być! Nie zgadzam się! Nudzi wam się to sobie w domu
        testy poróbcie!!! Idio*i! Myślicie że teraz wam pójdzie ws[paniale kto nie umie
        to sie i tak nie nauczy! Naprawde zastanówcie sie co robicie! A poza tym
        przecieki i tak zawsze są i będą! Taka jest Polska! A tych nauczycieli z tej
        szkoły co żle rozdali to wypie***lić ze szkoł!Co za downy! Nie mogę :/
        • Gość: Lidka Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:36
          ta, latwo wam mowic ,ze nie chcecie!! Tylko ,ze na mojej pracy nie bylo zadnej
          tabelki!! i 45 stalo 4,5 i inne takie, jestem niezla uczennica a przez te bledy
          egzam poszedl mi tragicznie ;(
          • Gość: jaaaaa6 Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:58
            Jak umiesz czytac to na instrukcji pisało że na poczatku należy sprawdzić czy
            test zawiera wszystki 12 stron!!!!
            • paaablo Re: Ej no kurde??będzie powtórka?? 29.04.05, 20:23
              no wlasnie !! i co z tego ze pisalo? bylo napisane ze masz sprawdzic czy sa
              wszystkie strony a nie czy masz pelne zadania! pozatym skad moglismy wiedziec na
              poczatku ze na koncu bedzie brakowac je..ej tableki? wez sie zastanow troche
              zanim cos napiszesz! egzamin musi byc powtorzonY! przynajmniej w miastach gdzie
              byly niepele arkusze! kto jest za niech pisze maile to mediow, mysle ze
              najlepiej do UWAGI!
              • Gość: Ewu$ka Jebie mnie ten test!! IP: *.osiedle.net.pl 29.04.05, 23:11
                Mi nie poszło najgorzej dla mnie połowa to sukces i nie mam zamiaru pisać again
                ze względu na to że ktoś tabelki nie miał...niech oni se piszą jeszcze raz ale
                nie wszyscy przecież muszą!!Ja i tak uważam ten egzamin za jedno wielkie G***!!
                Weście to bez kitu jest prowizorka i wogle...bleh bez sensu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka