Dodaj do ulubionych

Tajemniczy Poniatowski

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 14:10
O różnych szkołach słyszy się różne opinie,tymczasem o Poniatowskim cisza.
Nikt nic nie pisze ani o nayczycielach,ani o atmosferze.Z tego co wiem to jest
na 4 miejscu i od 1992 nie był na gorszym czyli super!
Niestety stronkę mają kiepską,na forum dyrdymały piszą i nie wiem co o tym
myśleć
Może jacyś absolwenci coś opowiedzą?
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Tajemniczy Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 14:43
      sluszałam o "rodzinnej" atmosferze ale nie wiem co inni przez to rozumieją
      • Gość: neuro Re: Tajemniczy Poniatowski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:12
        Z tego co mi brat mowi to jest bardzo fajnie, fajni ludzie. Maja wysoki poziom
        z matmy, on jest w mat-fizie. Moge wam te szkole polecic, z tego co mi brat
        mowi, ale lepiej jakby sie ktos z vlo wypowiedzial.
        A co do forum to wiem ze tam sie wypowiadali ludzie dla jaj, wiec sie nie
        zrazajcie :)
        neuromencer
        • Gość: ZZ Re: Tajemniczy Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 22:35
          Nie wiem tak naprawdę jaki jest Poniatowski, ale ja tam zdałam i się bardzo
          cieszę!!! Może się tam spotkamy? :) Chcesz tam zdawać? Ja jestem w kulturowo-
          językowej...
          • Gość: yen Re: Tajemniczy Poniatowski IP: *.chomiczowka.net.pl 04.07.02, 08:12
            to witaj w klubie:) ja w koncu zdalam do przyrodniczej, ale przeciez wszystkie
            klasy spotykaja sie w Pieczarkach, wiec nastapi pelna integracja:)
            do zobaczenia:))
            • Gość: ZZ Re: Tajemniczy Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 18:40
              Tak, wszyscy spotykają sie w Pieczarkach, ALE NIESTETY... ja przyjadę (razem z
              koleżanką) dopiero po kilku dniach, bo jedziemy w pierwszych dniach do Turcji!
              Noe więc jak się dowiecie, że dołączają do Pieczarek dwie dziewczyny, to to na
              pewno my:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka