Gość: ktoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 19:41 mam pytanko:jestem trochę niewtajemniczony, kim Pan jest i co ma Pan wspólnego z obecną Poniatówką??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zielicz Re: do Pana Zielicza IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 26.11.02, 07:53 Kończyłem tą szkołę.Obecnie mam tam trochę znajomych uczniów i nauczycieli.Uczę w matematyki i fizyki w klasach z Maturą Międzynarodową w Koperniku.Nie wiem czy to starczy, nie wiem też skad to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do Pana Zielicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 19:00 A jeśli można :czy moły Pan, przybliżyć postacie znanych Panu nauczycieli z Poniatówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielicz Re: do Pana Zielicza IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 27.11.02, 07:51 Ja się przedstawiłem, Ty nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: do Pana Zielicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 11:40 Panie Profesorze Zielicz, mówi się TĘ szkołę, a nie TĄ szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka:-) Re: do Pana Zielicza IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 14:31 Prof. Miodek, stosując swoje ulubione kryterium uzualne, już dawno orzekł, że MÓWIĆ wolno, nie powinno się w oficjalnej odmianie języka pisanego stosować "tą" :-)) A język używany w Internecie jest swoistą odmianą j. mówionego (np. emotikony mają "protezować" mimikę i intonację). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielicz Re: do Pana Zielicza IP: morfeusz:* / 192.168.186.* 15.12.02, 16:35 Jeśli takie uwagi robione anonimowo poprawiają Ci samopoczucie to .... Moja wiedza o ewolucji języka i jego oficjalnych zasadach mówi mi, że za parę lat językoznawcy to zakceptują również tę formę! Odpowiedz Link Zgłoś