Dodaj do ulubionych

do Pana Zielicza

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 19:41
mam pytanko:jestem trochę niewtajemniczony, kim Pan jest i co ma Pan
wspólnego z obecną Poniatówką???
Obserwuj wątek
    • Gość: Zielicz Re: do Pana Zielicza IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 26.11.02, 07:53
      Kończyłem tą szkołę.Obecnie mam tam trochę znajomych uczniów i nauczycieli.Uczę
      w matematyki i fizyki w klasach z Maturą Międzynarodową w Koperniku.Nie wiem
      czy to starczy, nie wiem też skad to pytanie?
      • Gość: ktoś Re: do Pana Zielicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 19:00
        A jeśli można :czy moły Pan, przybliżyć postacie znanych Panu nauczycieli z
        Poniatówki?
        • Gość: Zielicz Re: do Pana Zielicza IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 27.11.02, 07:51
          Ja się przedstawiłem, Ty nie ....
          • Gość: absolwent Re: do Pana Zielicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 11:40
            Panie Profesorze Zielicz, mówi się TĘ szkołę, a nie TĄ szkołę.
            • Gość: Majka:-) Re: do Pana Zielicza IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 14:31
              Prof. Miodek, stosując swoje ulubione kryterium uzualne, już dawno orzekł, że
              MÓWIĆ wolno, nie powinno się w oficjalnej odmianie języka pisanego
              stosować "tą" :-))
              A język używany w Internecie jest swoistą odmianą j. mówionego (np. emotikony
              mają "protezować" mimikę i intonację).
            • Gość: Zielicz Re: do Pana Zielicza IP: morfeusz:* / 192.168.186.* 15.12.02, 16:35
              Jeśli takie uwagi robione anonimowo poprawiają Ci samopoczucie to ....
              Moja wiedza o ewolucji języka i jego oficjalnych zasadach mówi mi, że za parę
              lat językoznawcy to zakceptują również tę formę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka