Gość: M@TEUSZ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 12:10 Wszystko bylo by dobrze gdyby nie ta cholerna ROZPRAWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdziaszek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl 26.04.06, 12:11 z probnego mialam 46 pkt, z tego moze zdobede jakies 30:( osobiscie nie podobal mi sie ten egzamin, wrecz byl do dupy, rozzprawka masakryczna a o zamkniketych nie wspomne;jeszcze jutro mat-przyr ekstra!!!!:\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosix Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:11 te testy moim zdaniem to kicha bo ja ja duzo rzeczy wiedzialam a stres mnie zabił no ale tylko 2 pkt mi uciekły :)( zycze jak najlepszych wynikow!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffff Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:12 zajebiscie...ostro i soczyscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:12 Mialy byc o 12 egzaminy, a juz jest po, chyba...To gdzie gazeta widzi te egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.bajtnet.lca.pl 26.04.06, 12:14 Wezcie przestanieci.To bylo poryte!!! Gdyby nie ta rozprawka... co napisaliscie z lektor? Ja zemste;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon!śka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.04.06, 12:16 ja też, więc gratuluję wyboru :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Może być ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:15 Test nie byl taki trudny, ale rozprawka ;/ Na próbnym była prostsza. Mam nadzieję, z ejutrzejszy egzamin bedzie jeszcze łatwiejszy, bo z maty i fizyki ejstem słaba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Może być ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:14 Zgadzam sie egzamin w miare prosty choc jak patrzyłam w odpowiedzi to kilka błedów mam ale zawsze moze sie kilka zdarzyc,a rozprawka???z nia troszke gorzej ale napisałam zawsze moze jakies punkty wpadną:P Miejmy wszyscy nadzieje, ze równie łatwy bedzie jutrzejszy egzamin,poniewaz z chemia i fizyka mam troszke problemy :P:P:P Pozdro dla wszystkich :D Powodzenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYRIAN Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.wiknet.pl 26.04.06, 12:15 Jejku ! Rozprawka poszla najgorzej wogole nie na temat mam nadzieje ze w innych zadaniach poszlo lajtowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin :-] :-] :-] IP: *.klukowo.sdi.tpnet.pl 26.04.06, 12:18 Spoko, łatwe było:D wyjście pierwsze z sali, 40minut przed koncem:-] ogolnie rozprawka na poczatku wydawala sie zryta z lekka, ale jednak była to jedna z łatwiejszych prac, jakie pisałem:-] także czekam na wyniki, może ze 49 będzie:-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin\ Re: :-] :-] :-] IP: 80.51.228.* 26.04.06, 19:54 sie nie przelicz koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskaaa jaka ZWALA:P:P IP: *.tvk.torun.pl 26.04.06, 20:03 heheh mi poszlo ne zbyt;/ w ogole jak wyszlam z testu myslalam ze mam wszystko dobrze a jak zobaczylam te odp. to POrazka=( a rozprawka to ogolem dno... e tam jutro mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:D:D:P Powodzenia wszystkim:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:18 mi bardzo łatwo jak przedszkole!!! :) hehehe....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch.. Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:19 ee to ciota jestes :) PROSTO. bylo ! :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidi Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:20 Odpowiedzi maja byc gdzies za godzinke na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
raisinka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 12:20 a mi poszlo nawet dobrze..jak otrzymalam egzamin to po otwarciu pierwsze co zobaczylam jaka jest ta dluzsza forma wypowiedzi i jaki byl temat..okazalo sie ze byla rozprawda..gdy przeczytalam temat zalamalam sie..ale potem chwile pomyslalam i rozpisalam sie na wszystkie linijki jakie byly :D pozatym test nie byl bardzo trudny..wystarczylo sie tylko skupic na tym co sie czyta a potem zaznacza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:20 generalnie nie było to aż takie trudne jak myślałam, ale ta rozprawka była okropna!!! Kto wymyśla takie inteligentne tematy?! Jestem zaskoczona, że prawie nie było pytań z historii NIe ma co rozpaczać, nie było tak źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasdasdas Re: ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:23 rozprawka byla powalona ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl 26.04.06, 12:22 Nawet nieźle mi poszło:) Teścik dość łatwy... tylko pytanie z historii(uporządkować chronologicznie wydarzenia) według mnie nie powinno się pojawić, ponieważ lata 80 i 90 to ostatni dział w książkach, a więc większość ich jeszcze nie przerobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.27.* 26.04.06, 12:25 Akurat to zadanie bylo banalne, a moim zdaniem kazdy szanujacy sie czlowiek powinien wiedziec kiedy te wydarzenia mialy miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:07 to akurat można było logicznie wydedukować. chyba każdy wie, że ostatnią odpowiedzią powinno być wstąpienie do Unii, w którym roku obradował Okrągły Stół a reszta się sama logicznie układa :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maDa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:23 beznadzijeny temat rozprawki..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 26.04.06, 12:24 Nie było tak źle, aczkolwiek pytania mogłyby być jaśniej sformułowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.swidnik.pl 26.04.06, 12:24 dobrze, nawet bardzo:D:D:D:D Prosty był w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaRuSia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.04.06, 12:25 ogólnie nie można powiedzieć bo test nie był trudy...rozprawka taka sobie...ja troche spaliłam bo podałam jeden przykład z literakuty a dwa z życia i jestem na siebie zła:/ ale wiadomo nerwy i tak wyszło...powodzenia jutro wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODP!!! Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.04.06, 12:26 bi.gazeta.pl/im/4/3307/m3307964.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.04.06, 12:27 mi tak srednio poszło....najgorsza byla rozprawka, beznadziejny temat i jeszce teprzyklady z literartury:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmura Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 12:27 Jakoś poszło. Licze na ok. 43 pkt. Jaka była odpowiedź w 18. zad?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość LIPNA Rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:27 Co to za temat :/ Piszczie jak wam poszło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghbjhbfcvuyh Re: ja z....lem ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:32 kilka razy sie ryplem w zamknietych... zasr..y da vinci mi sie pomylil, i kilka innych ale nie pamietam juz.. raczej na 4 pky. opisalem te opowiadanie "trzeba by" pozniej ta tabelka tez raczej dobrze ... te cytaty nie jestem pewny.. a rozprawke zjeba**em;/:(:( nie mialem za bardzo czasu juz na rozprawke i pisalem jakies bzdety o "Lokatorach" z TVP ;P i o bajkach Krasickiego tam sciemnialem równo;/:( i ogolnie to si ewkurzylem bo to trudne nie bylo a ja jak zwykle musialem zepsuc i bedzie kicha....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R xD Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:28 nie tak źle :) są jakieś fajne dziewczyny? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:28 ta rozprawka byla tragiczna.u mnie w szkole wszyscy na nia nazekal.ja zrobilam blat w leonardo da vinci i z tym zad kiedy naj wczesniej mógl to narysowac.przynajmniej o tylu bledach wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:28 Mi poszło ok :) ciesze sie, choć liczyłam na temat prostszy. Troche mnie podłamała rozprawka, ale mysle ze bedzie ok ;) total looz ;) pozdrowiska i powodzenia juterko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarniak Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 26.04.06, 12:28 mi poszło całkeim nieźle wypracowanie trudne ale też jakoś napisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:29 mysle ze poszlo dobrze...no nie liczac tego pytania kiedy zyl Da Vinci i o to kiedy polska do uni weszla...ale rozprawka nie byla zla...mogli dac cos gorszego...a jak dla mnei to jutro bedzie lepiej :) moja matematyka :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś