Gość: szyszka IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 27.04.06, 12:10 Ratujcie mnie !!! Test humanistyczny bul okropny, ale matematyczno- przyrodniczy !!! Ja bede z inego miala chyba 10 pkt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: migotka test mat. przyr. IP: *.informel.pl 27.04.06, 12:38 o matko test byl okropny!!skad oni takie zadania biora???chyba z kosmosu! jak sa tacy madrzy to niech sami rozwiaza w 2 godziny ten egzamin, a nie z podrecznikami lataja bo wymysla zadanie a potem nie moga go sami rozwiazac!jeszce mature wymyslili z matmy, akurat na moj rocznik(przecierz nie kazdy moze umiec matme i nie kazdy lubi)to tyle co chcialm przekazac.oby wiecej takich numerow nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: test mat. przyr. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:43 Kurcze! ja do tej pory miałam nadzieje ze sie dostane do LO ale po tym egzaminie to ja nawet nie bede miała szansy zeby ulice zamiatać! jeszcze ci wszyscy nauczyciele beda teraz analizowac te testy i sie nad nami pastwic, bo pisalismy źle! po co to wogole wprowadzili?!?! kiedys egzaminow nie było i jakos wszyscy sie wykształcili! ja z maty i tych wszystkich przedmiotow jestem kiepska! niecierpie ich!! nienawidze tego świata! do bani to wszystko jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justek Re: test mat.- przyr. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 12:44 Nie jesteś jedyna :) Chociaż mi z polaka poszedł świetnie. Nie straciłam puktu ani jednego. Za to matma... tragedia :/ jak będzie 20 to będę happy... / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothrimond Re: test mat.- przyr. IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.04.06, 12:54 nie bądzcie śmieszni. obydwa testy były łatwe... Odpowiedz Link Zgłoś