Dodaj do ulubionych

test mat.- przyr.

IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 27.04.06, 12:10
Ratujcie mnie !!! Test humanistyczny bul okropny, ale matematyczno-
przyrodniczy !!! Ja bede z inego miala chyba 10 pkt
Obserwuj wątek
    • Gość: migotka test mat. przyr. IP: *.informel.pl 27.04.06, 12:38
      o matko test byl okropny!!skad oni takie zadania biora???chyba z kosmosu!
      jak sa tacy madrzy to niech sami rozwiaza w 2 godziny ten egzamin, a nie z
      podrecznikami lataja bo wymysla zadanie a potem nie moga go sami
      rozwiazac!jeszce mature wymyslili z matmy, akurat na moj rocznik(przecierz nie
      kazdy moze umiec matme i nie kazdy lubi)to tyle co chcialm przekazac.oby wiecej
      takich numerow nie bylo
      • Gość: Sabina Re: test mat. przyr. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:43
        Kurcze! ja do tej pory miałam nadzieje ze sie dostane do LO ale po tym egzaminie
        to ja nawet nie bede miała szansy zeby ulice zamiatać! jeszcze ci wszyscy
        nauczyciele beda teraz analizowac te testy i sie nad nami pastwic, bo pisalismy
        źle! po co to wogole wprowadzili?!?! kiedys egzaminow nie było i jakos wszyscy
        sie wykształcili! ja z maty i tych wszystkich przedmiotow jestem kiepska!
        niecierpie ich!! nienawidze tego świata! do bani to wszystko jest!
    • Gość: Justek Re: test mat.- przyr. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 12:44
      Nie jesteś jedyna :) Chociaż mi z polaka poszedł świetnie. Nie straciłam puktu
      ani jednego. Za to matma... tragedia :/ jak będzie 20 to będę happy... /
      • Gość: Lothrimond Re: test mat.- przyr. IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.04.06, 12:54
        nie bądzcie śmieszni. obydwa testy były łatwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka