Dodaj do ulubionych

dobra szkoła- goodbay

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:04
Co to był za egzamin...Ta rozprawka, te zadania...Jestem dobrą uczennicą ale
źle mi poszedł egzamin i to bardzo 60 punktó mysle z ebedze ale napewno nie
więcej. I tak o to w ten sposób staraciłam nadzieje na moją szkołe...Ale nie
nie załamie sie...trzeba zyć dalej choć bedzie cieżko kolejna porazka w moim
zyciu...A kto wie o tych przeciekach...były naprawde? jesli tak to ja chce
to powtórzyc.Kur.... jestem zła na całego na siebie a szczególnie na tych kto
wymyslili ten cały durny test czy to było na poziomie przeciętnego ucznia??
Dajcie spokój.Żegnaj Osuch..........:((((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • latajacy-rosomak Re: dobra szkoła- goodbay 28.04.06, 14:32
      jasne, w gimnazjum jest sama zdolna mlodzież, której ktoś wielką krzywde robi.
      Niedobrze sie od tego robi, jak jestes taka świetna to nadrobisz ocenami. A
      taki test to żadne cuda, nie takie egzaminy sie zdaje, więc nie przeżywaj tak.
      • Gość: ... Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:40
        :/ :/ może nie sama zdolna młodzież, ale jest wiele osób ambitnych, które chcą
        się uczyć.. a ocenami nie nadrobi się na tyle żeby dostać się do bardzo dobrego
        liceum. Sama jestem w takiej samej sytuacji i musze poszukać jakiegoś
        gorszego..
        • Gość: stepsa Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 14:49
          Popieram przedmówczynię. Może i nie jestem nadzwyczaj zdolna, ale od 9 lat moja
          średnia kształtuje się w granicach 4,7-5,1. I jestem AMBITNA. Chcę dostać sie
          do dobrej szkoły, żeby jak najlepiej wspominać najlepsze lata w życiu. Uczyć
          się, przeżyć wiele ze wspaniałymi ludźmi. Nie mam zamiaru iść do jakiejś marnej
          szkoły, pić codziennie, ćpać, jarać, zapomnieć o nauce, codziennie spotykać się
          z żulami, narkomanami, ludźmi pustymi, bez ambicji i celów.
          • Gość: Latajaćy rosomak.. Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:59
            Qrwa..:/;| taki pewny siebie jestes? Gowno cie obchodzi jak napisalismy test i
            co przezywamy..moze nas to boli..wazne ze ty jestes boos..:|nie?..to jak masz
            to w dupie..u myslisz ze tets był łatwy..to spooko.ale nas gowno obchodzi co
            myslisz.bo i tak pie..sz..
            • latajacy-rosomak Re: dobra szkoła- goodbay 28.04.06, 15:07
              Troche potrenuj stukanie w klawiaturę, bo cienko to wygląda.

• Gość: My :-) Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:26
        do latajacy-rosomak: no dla nas to krzywda,ale widzimy,że wypowiada się tu
        kolejna "dorosła i inteligentna" osoba. Jak ci niedobrze to idź do kibla.
    • Gość: licealistka Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.68.75.215.debica75.tnp.pl 28.04.06, 15:07
      haha!! dobre sobie!! weszłam na forum z ciekawości :D i widze że wszyscy zmartwieni że się do szkoły nie dostaną!! skoro jesteś uczniem na poziomie 60 punktów to może warto by było się zastanowic czy sobie dasz radę w najlepszej szkole....bo ja mysle że chyba nie bardzo. po co chodzic do najlepszej szkoły kuć i stresowac się skoro można wybrać szkołe dostosowaną do swoich możliwosci!! gimnazjaliści wszystko chcecie na siłę!! ja sama miałam 79 punktów z testu i jestem zadowolona<chociaz nie powiem bo mogło byc lepiej> srednią 5.1 , dostałam się do najlepszej szkoły w mojej miejscowości ale i tak wybrałam inną i jestem bardzo zadowolona ze swego wyboru!!przemyślcie jeszcze raz czy warto na siłę iśc do najlepszej szkoły chociaż i tak z góry wiadomo że sobie w niej nie poradzicie!!
      • Gość: My :-) Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:23
        Do licealistka:Nie no,lol,ku.., co za ludzie. Droga licealistko,jak trafiłaś na
        łatwy test,to super, naprawdę cieszymy sie razem z tobą. Nie wszyscy mieli tyle
        szczęścia co ty. Nie szpanuj,że miałaś tyle punktów i że trafiłaś do dobrego
        liceum. Wielu głąbów ma szczęście i idzie do dobrych szkół, podczas gdy ambitna
        i zdolna młodzież idzie do szkół znacznie gorszych.
        • Gość: gosc Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 15:26
          Ale ambitna i zdolna młodzież nie powinna rezygnować ze swoich marzeń tylko
          przez jakiś głupi test!!! Więcej wiary w siebie!! Walczcie :)
          • Gość: gosc Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 15:29
            Co mialeś na myśli mówiąc swoje jakże żałosne słowa: "margines szkolny"??
        • latajacy-rosomak Re: dobra szkoła- goodbay 28.04.06, 15:26
          Tzw "Margines szkolny" a śmie się zdolną i ambitna mlodzieżą nazywać. lol lol
        • Gość: licealistka Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.68.75.234.debica75.tnp.pl 29.04.06, 18:46
          a czy to moja wina że niby miałam łatwiejszy test? haha :D radze ci zobacz sobie testy 2005 a potem pisz że był łatwiejszy!! no jeżeli szłeś/aś na egzamin licząc na szczęście a z pustą głową to teraz nie biadol że było trudne!! chodzi mi o to że większość z was na tym forum stawia sobie za wysokie progi podczas gdy nie ma czym zdziałać, albo mamusia i tatuś maja ambicje żeby dziecko poszło do najlepszego liceum! żenujące!! świat nie kończy się na testach gimnazjalnych!! jak to ktoś napisał lepiej się zajmijcie nauką bo będziecie pierwszym rocznikiem piszącym obowiązkową maturę z matematyki!!
    • Gość: pit Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:32
      z takim angielskim to serio "goodbay"
    • Gość: moniczka90 Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:21
      witaj w klubie Załamana! ja tez mialam nadzieje ze ten test bedzie oki ale sie
      przeliczylam! human jak dla mnie byl oki ale matma?! tragedia!! wkurzylam sie
      na mxa uczylam sie calanoc wzorow z matmy, z chemi i z bioli roznych zeczy a tu
      takie dali mi zadania ze to sie nic nieprzydaly moje wysilki, cala nauka poszla
      na marne:/
      • Gość: Issabele Re: dobra szkoła- goodbay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:30
        ehh ja sie odwazylam na marzenia :P jestem dobra uczennica i tak sobie
        pomyslalam zloze do wroclawia podanie wkoncu sprobowac mozna ale po tym tescie
        nie jestem pewna co do swojej decyzji ... =/ ktos napisal ze nadrobi sie
        OCENAMI a gowno prawda najpierw patrza na TEST a potem dopiero na oceny ;] no i
        tu jest feler :P Szkoda tylko ze tyle sie pracuje na efekt w 3 klasie a tu
        czasem moze sie zdarzyc wlasnie taki psikus no bo to wszystko jest BEZSENSU
        hehe =D pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka