Dodaj do ulubionych

Mam szanse?????

IP: *.magma-net.pl 26.06.06, 11:02
Mam srednia 4.0 czy mam szanse dostac sie do lo?? Bo do zawodowki nie mam
zamiaru isc a do lp tez raczej nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: ///// Re: Mam szanse????? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.06.06, 12:22
      dziewczyno ja mialem srednia 3.6 a teraz jestem studentem administracji na
      dziennych panstwowych studiach:)Apel do wszystkich podlamanych nie rezygnujcie
      ze swoich planow i uszy do gory:)
    • Gość: ea Re: Mam szanse????? IP: *.quest-net.pl 26.06.06, 12:25
      przeierz 4.0 to dobra średnia! Masz duże szanse na to by dostać się do średniego
      liceum ale i tak wszystko zależy od ilości punktów na egzaminie.
      • Gość: lol Re: Mam szanse????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:58
        Pewnie ze masz szanse, zalezy jeszcze do jakiego LO:P Bo sa i takie gdzie ze
        srednia 2.5 tez bys mial/miala szanse:P
        • Gość: karola Re: Mam szanse????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:43
          Zależy od punktów ja mam świetną średnią ale mało punktów, bo mi jakoś nie
          poszło. Jeżeli masz dużo punktów na pewno sie dostaniesz, a srednia 4,0 jest
          znakomita nie wszyscy w końcu mają po 4,75i dotaja się do dobrego LO. Ważne też
          jest jake masz oceny z tych punktowanych przedmiotów.Tak a propo odpisuje na
          wątek dziwczyny czy chłopaka. Bo nik Kaka to kojarzy mi się z brazylijskim
          świetnym piłkarzem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka