Dodaj do ulubionych

Gimnazjum Kraków

IP: *.ramtel.pl 04.08.06, 11:51
Jakie według was są najlepsze gimnazja w Krakowie. Podajcie kilka przykładów!
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Gimnazjum Kraków IP: *.chello.pl 04.08.06, 21:40
      Nr. 16 Konarskiego 2. Jeszcze przy Studenckiej 13 gimnazjum nr 2 niedaleko V Lo
    • k_m_m Re: Gimnazjum Kraków 05.08.06, 21:38
      gimnazjum nr 1 na ul. Bernardyńskiej 7
      • Gość: tromtradracka Re: Gimnazjum Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:07
        i to by było wszytsko - sa jeszcze Pijarzy oczywiście
        1, 2 i 16 oraz Pijarzy!
    • Gość: kaja-krk Re: Gimnazjum Kraków IP: *.chello.pl 28.08.06, 18:20
      No proste, że G 33 na ul. Rydygiera 20... xD
      • buraq_krk Re: Gimnazjum Kraków 02.09.06, 23:12
        Gim nr. 7 przy ul. Jachowicza :]
    • Gość: Katarzyna Re: Gimnazjum Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.14, 12:27
      Witam! Moja córka właśnie ukończyła Gimnazjum Rajska Szkoła w Krakowie. Ogromna zaleta tej szkoły jest to, że jest mała. Ma po jednej klasie na każdym poziomie nauczania, co sprawia iż łatwiej jest dotrzeć do uczniów. Klasy liczą do 18 osób. Takie warunki sprzyjają nauce. Dlatego Ci rodzice którzy będą chcieli zapewnić swoim pociechom komfort, spokój to miejsce będzie najlepsze.
      • hanka78 Re: Gimnazjum Kraków 16.04.14, 18:15
        To jest prywatne czy społeczne? Ile czesne?
    • nina2708 Re: Gimnazjum Kraków 19.02.14, 09:58
      Podciągam wątek. Będę wdzięczna za sugestie dobrych gimnazjów krakowskich również prywatnych. Chodzi mi o dobrą kadrę, sympatyczne nastawienia do młodzieży i motywujący system oceniania
      • Gość: GP Re: Gimnazjum Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.15, 15:34
        Jeśli udało się Pani uzyskać informacje o dobrych gimnazjach bardzo proszę o przesłanie tych informacji również do mnie. Szukam przyzwoitej szkoły dla córki w okolicy Krowodrzy.
        Pozdrawiam
        Grzegorz Paciorek
        grzegorz.paciorek@op.pl
    • hanka78 Re: Gimnazjum Kraków 16.04.14, 18:26
      Jeszcze 15, i 35 na limanowskiego.

Tutaj są wyniki 6-testów:
      www.oke.krakow.pl/inf/
      warto poszukać innych info, np:

www.dziennikpolski24.pl/artykul/3287432,gimnazja-w-ktorych-uczen-sie-marnuje,2,id,t,sa.html
      I koniecznie popytać znajomych, o klimat itp. Bo np 1, nie tylko uczy, tresuje młodych zapalczywych prawaczków. Osoby nie widzące guru w macierewiczu raczej omijają ta szkołę.
      • Gość: pago Re: Gimnazjum Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.15, 23:43
        Ja mam dziecko w 19tym na Bronowicach, jestem zadowolony ze nie mi dziecka nie przyjeli do zadnego "popularnego" gimnazjum (typu przeladowanego np. za murem). Szkola mala, swietne zaplecze sportowe, park, dobry dojazd po zachodniej-polnocnej stronie miasta, monitoring, nie pamietam zeby byly problemy wychowawcze, wandalizm, czy jakas agresja. polecam.
        • Gość: Joanna Re: Gimnazjum Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.15, 16:05
          Ja też mam dziecko w 19. Jestem bardzo zadowolona bo szkoła jest bezpieczna. Jeśli tylko dziecko chce to są fajne zajęcia pozalekcyjne tzw kółka. Polecam :)
          • wielkiehaloonic Re: Gimnazjum Kraków 21.04.15, 13:50
            Mamy arkusze z egzaminu gimnazjalnego. Zobaczcie co było na teście z historii i wosu: krakow.naszemiasto.pl/artykul/egzamin-test-gimnazjalny-2015-z-cke-historia-wos-arkusze,3356902,artgal,t,id,tm.html
    • Gość: ewa Re: Gimnazjum Kraków IP: *.interaction.com.pl 18.01.16, 15:54
      Polecam wszystkim małą, kameralną i bardzo rodzinną szkołę przy dunajewskiego -społeczne gimnazjum nr 4, moje dzieci były bardzo zadowolone, nie miałam żadnych kłopotów, nauczyciele starają się by lekcje były ciekawe, motywują uczniów ale nie jest to szkoła gdzie panowałby tzw. ,,wyścig szczurów'
    • klamby Re: Gimnazjum Kraków 20.02.16, 15:11
      Gimnazjum nr im Konarskiego na Bernardynskiej - Odradzam wszystkim ta szkole!!! Jest to placowka nieprzyjazna, miejsce gdzie dyrekcja i nauczyciele piora dzieciom mozgi. Nachalne prawicowa propaganda dyrektora, zebrania z godzinnymi pogadankami n atematy polityczne, intensywne lansowanie prawicowych nacjonalistycznych pogladow, otwarcie wyrazana pogarda do gender, nieprzychylne nastawienie do dzieci i rodzicow precentujacych chociazby neutralne poglady. Do tego sciaganie z rodzicow oplaty co semestr ktora nie wiadomo na co jest przeznaczana. Dzieci sa narazone w tej szkole n astres a nierzadko na nieprzyjazne zachowanie nauczycieli. Zdecydowanie odradzam, rodzic.
    • Gość: agata Re: Gimnazjum Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.16, 11:27
      odradzam gimnazjum nr 4 Rynek Kleparski; każdy przedmiot najważniejszy, codziennie kartkówki, i sprawdziany, niema dnia bez; potem przetrzymywanie sprawdzianów tygodniami i miesiącami nawet; złośliwi nauczyciele; nie umiejący przekazywac wiedzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka