Dodaj do ulubionych

Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 07:20
Z nowej ery,z dzialu woda i roztwory wodne.
Prosze...
Bo to mi jest bardzo potrzebne...
PS/gruby a i b.
Z góry dziekuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: halina10061957 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.aster.pl 21.11.07, 18:54
      Do sciągnięcia ze strony www.nowaera.com i juz!Oj nie chce się
      poszukac!
    • Gość: kw Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: 213.199.198.* 22.11.07, 04:28
      Proszę o maila na kwoch@gazeta.pl to wyślę panu z podziałem na dwie
      grupy.
      • Gość: Wolny Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 22:19
        Czy mógł by mi ktoś przesłać sprawdziany z klasy 3:)
        Z góry dziękuje .Dane kontaktowe gg 6095244, Wolny15_92@o2.pl
        Z góry dziękuje
      • Gość: nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 19:52
        proszę osprawdziany z chemi z nowej ery dwie grupy
        • Gość: Kamil Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:40
          2 grupy

get4file.com/file/12B13aBeBF8D/sprawdzian.rar
      • Gość: szymon0099 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: 62.87.236.* 19.02.08, 19:56
        Czy ma pan/pani odpowiedzi do sprawdzianu z działu atom i cząsteczka <grupa A i B> z wyd. nowej ery i sprawdzianu woda i roztwory wodne <grupa A i B> z wyd. nowej ery??
        z góry dziękuję;)
        mój email to szymon0099@wp.pl
        • nowywiek Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 27.05.08, 16:53
          czy ma pani spr. z dzialu woda i roztwory wodne grupa a i b? prosze wyslac na
          e-mail: nowywiek@gazeta.pl z gory dziekuje
      • Gość: Nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.toya.net.pl 27.03.08, 17:31
        Bardzo jest mi potrzebny sprawdzian z chemii nowej ery atom i cząsteczka jesli
        ktos moze to prosze mi wyslac na maila magda_lena22@interia.pl
        z gory bardzo dziekuje:)
        • Gość: nauczycielka chemi Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 17:45
          Bardzo bym prosiła o przesłanie sprawdzianów z chemi z nowej ery z
          działu: atom i cząsteczka. BARDZO PILNE !!!!!!!!! Z GÓRY BARDZO
          DZIĘKUJĘ :))))
          • Gość: nauczycielka chemi Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 17:47
            mój meil nietto@wp.pl bardzo proszę o przesłanie sprawdzianów z
            chemi z nowej ery z
            > działu: atom i cząsteczka
      • Gość: Greeg Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:39
    • Gość: nauczycielka Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 23:16
      A mi ten post pachnie uczniem, którem nie chce sie uczyc :).
      Nauczyciele korzystajacy np. z Nowej Ery albo dostaja gotowe
      materialy, albo sami ukladaja albo tez wiedza gdzie ich szukac.
      Pozdrawiam i zycze udanego zglebiania tajnikow chemii :)
      • Gość: gosc Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:58
        zgadzam sie z powyższą wypowiedzią, co wiecej: jestem pewna,że to uczniowie, którzy chcą pójść na łatwiznę!!
    • Gość: nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.75.56.178.brzesko56.ptc.pl 04.10.08, 16:07
      czy ktoś mógłby przesłać mi testy z nowej ery z chemii najlepiej dwie grupy, ja
      niestety mam tylko jedną. to mój mail maciekzaj1@o2.pl
    • Gość: Nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:08
      Czy ma pan/pani odpowiedzi do sprawdzianu z działu atom i cząsteczka <grupa A i
      B> z wyd. nowej ery i sprawdzianu woda i roztwory wodne <grupa A i B> z wyd.
      nowej ery?? prosze przesłac na email paulina163@autograf.pl
      z góry dziękuję;)
      • becauseloveasfire sprawdzian z chemii z kwasow i wodorotlenkow 24.11.08, 16:52
        Dzien dobry, czy ma ktos odpowiedzi ze sprawdzianu z chemii z nowej ery z dzialu
        z wodorotlenko i kwasow. Bardzo by prosila o przeslanie na e-mail ila93@wp.pl
        ps. z obu grup. z gory dziekuje
    • Gość: pinia_colada ech...podchody uczniów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 21:19
      Nie z nami te numery ;-) Nauczyciele bez problemu zakładają konto
      "nauczycielskie" w Nowej Erze i ściągają sprawdziany, odpowiedzi i co tam tylko
      chcą... I nie po to dostęp do tych materiałów jest ograniczony, żeby można je
      było tak po prostu od kogoś dostać... Jeśli jesteś nauczycielem - załóż konto w
      wydawnictwie. Proste.
    • jacox16 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 17.10.08, 15:52
      pisz i zarabiaj www.gotowce.wp.pl/
    • Gość: nauczyciel chemii Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:26
      Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii do książki Pazdry z działu
      sole. Jest mi bardzo potrzebne
      (mail renatar@poczta.onet.pl
      • Gość: nauczycielka Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.04.09, 12:24
        prosze, czy moglby mi ktos przeslac spr z chemii obydwie grupy z dzialu atom i
        czasteczka?? z gory baaaardzo dziekuje :)

moj e-mail: misia95@op.pl
        • Gość: misia95 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.04.09, 12:25
          prosze, czy moglby mi ktos przeslac spr z chemii obydwie grupy z dzialu atom i
          czasteczka?? z gory baaaardzo dziekuje :) ksiązki z nowej ery :)

moj e-mail: misia95@op.pl
          • Gość: sprawdzian z chemi Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:41
            sprawdzian z chemii

• marianna1993 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 16.04.09, 19:52
      Czy mógłby ktoś przesłać mi sprawdzian z 3 klasy z węglowodorów?
      byłabym bardzo wdzięczna:D
      mariannakostina@interia.pl

• marianna1993 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 16.04.09, 19:53
        potrzebuje na dziś:)
        • Gość: frss Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:39
          Prosze
    • martyneczka15 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 05.05.09, 19:03
      Czy móglby mi ktos przeslac na maila sprawdzian z dzailu SOLE z nowej grupa A i B potrezbne pilnie na dzisiaj :)

martysia94@vp.pl
    • burza-mozgow Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 06.05.09, 18:46
      spytaj się korepetytora na www.burza-mozgow.pl
    • maciekgchemia Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 13.05.09, 18:23
      też bym poprosił bo mi zginęły i nie mam jak dać uczniom do poprawy , a przy okazji Atom i cząsteczka aib chemia nowej ery
      dzieki
      • Gość: MMM Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.knc.pl 27.11.09, 23:32
        bardzo bym prosila o spr wegiel i jego zwiazki z wodorem dla kl 3 wydawnictwo
        nowa era lub wspip. z gory dziekuje metan@onet.eu
        • Gość: Fred Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:40
          sprawdzian z chemii
    • Gość: mimi234 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 20:49
      Mogłbyś mi przesłac. Bardzo potrzebuje.
    • Gość: uczen Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.olsztyn.mm.pl 13.03.10, 16:27
      masz juz te testy? przeslesz mi je ;] betinman@interia.pl
      • Gość: dert Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:42
        Pobierz
    • Gość: MAM WSZYSTKIE TEST Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 19:08
      POSIADAM SPRAWDZIANY Z BIOLOGI CHEMI GEOGRAFI MATEMATYKI ANGIELSKIEGO WSZYSTKIE
      KLASY ZAINTERESOWANI PISAC 10308051
      • Gość: dorotalip6@wp.pl Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.nidzica.vectranet.pl 08.12.10, 08:11
        mam pytanie kosztowały by sprawdziany CHemia nowej ery nowa podstawa kl1gim i czy jest klucz odpowiedzi pozdrawiam
    • Gość: Greeg PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:38
      Dział: woda i roztwory wodne
      Pobierz sprawdzian

Proszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka