Gość: Nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 07:20 Z nowej ery,z dzialu woda i roztwory wodne. Prosze... Bo to mi jest bardzo potrzebne... PS/gruby a i b. Z góry dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halina10061957 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.aster.pl 21.11.07, 18:54 Do sciągnięcia ze strony www.nowaera.com i juz!Oj nie chce się poszukac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: 213.199.198.* 22.11.07, 04:28 Proszę o maila na kwoch@gazeta.pl to wyślę panu z podziałem na dwie grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 22:19 Czy mógł by mi ktoś przesłać sprawdziany z klasy 3:) Z góry dziękuje .Dane kontaktowe gg 6095244, Wolny15_92@o2.pl Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 19:52 proszę osprawdziany z chemi z nowej ery dwie grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:40 2 grupy get4file.com/file/12B13aBeBF8D/sprawdzian.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon0099 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: 62.87.236.* 19.02.08, 19:56 Czy ma pan/pani odpowiedzi do sprawdzianu z działu atom i cząsteczka <grupa A i B> z wyd. nowej ery i sprawdzianu woda i roztwory wodne <grupa A i B> z wyd. nowej ery?? z góry dziękuję;) mój email to szymon0099@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nowywiek Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 27.05.08, 16:53 czy ma pani spr. z dzialu woda i roztwory wodne grupa a i b? prosze wyslac na e-mail: nowywiek@gazeta.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.toya.net.pl 27.03.08, 17:31 Bardzo jest mi potrzebny sprawdzian z chemii nowej ery atom i cząsteczka jesli ktos moze to prosze mi wyslac na maila magda_lena22@interia.pl z gory bardzo dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka chemi Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 17:45 Bardzo bym prosiła o przesłanie sprawdzianów z chemi z nowej ery z działu: atom i cząsteczka. BARDZO PILNE !!!!!!!!! Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka chemi Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 17:47 mój meil nietto@wp.pl bardzo proszę o przesłanie sprawdzianów z chemi z nowej ery z > działu: atom i cząsteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greeg Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:39 get4file.com/file/12B13aBeBF8D/sprawdzian.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 23:16 A mi ten post pachnie uczniem, którem nie chce sie uczyc :). Nauczyciele korzystajacy np. z Nowej Ery albo dostaja gotowe materialy, albo sami ukladaja albo tez wiedza gdzie ich szukac. Pozdrawiam i zycze udanego zglebiania tajnikow chemii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:58 zgadzam sie z powyższą wypowiedzią, co wiecej: jestem pewna,że to uczniowie, którzy chcą pójść na łatwiznę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.75.56.178.brzesko56.ptc.pl 04.10.08, 16:07 czy ktoś mógłby przesłać mi testy z nowej ery z chemii najlepiej dwie grupy, ja niestety mam tylko jedną. to mój mail maciekzaj1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:08 Czy ma pan/pani odpowiedzi do sprawdzianu z działu atom i cząsteczka <grupa A i B> z wyd. nowej ery i sprawdzianu woda i roztwory wodne <grupa A i B> z wyd. nowej ery?? prosze przesłac na email paulina163@autograf.pl z góry dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
becauseloveasfire sprawdzian z chemii z kwasow i wodorotlenkow 24.11.08, 16:52 Dzien dobry, czy ma ktos odpowiedzi ze sprawdzianu z chemii z nowej ery z dzialu z wodorotlenko i kwasow. Bardzo by prosila o przeslanie na e-mail ila93@wp.pl ps. z obu grup. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia_colada ech...podchody uczniów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 21:19 Nie z nami te numery ;-) Nauczyciele bez problemu zakładają konto "nauczycielskie" w Nowej Erze i ściągają sprawdziany, odpowiedzi i co tam tylko chcą... I nie po to dostęp do tych materiałów jest ograniczony, żeby można je było tak po prostu od kogoś dostać... Jeśli jesteś nauczycielem - załóż konto w wydawnictwie. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
jacox16 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 17.10.08, 15:52 pisz i zarabiaj www.gotowce.wp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel chemii Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:26 Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii do książki Pazdry z działu sole. Jest mi bardzo potrzebne (mail renatar@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.04.09, 12:24 prosze, czy moglby mi ktos przeslac spr z chemii obydwie grupy z dzialu atom i czasteczka?? z gory baaaardzo dziekuje :) moj e-mail: misia95@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia95 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.04.09, 12:25 prosze, czy moglby mi ktos przeslac spr z chemii obydwie grupy z dzialu atom i czasteczka?? z gory baaaardzo dziekuje :) ksiązki z nowej ery :) moj e-mail: misia95@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzian z chemi Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:41 sprawdzian z chemii get4file.com/file/12B13aBeBF8D/sprawdzian.rar Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1993 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 16.04.09, 19:52 Czy mógłby ktoś przesłać mi sprawdzian z 3 klasy z węglowodorów? byłabym bardzo wdzięczna:D mariannakostina@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1993 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 16.04.09, 19:53 potrzebuje na dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frss Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:39 get4file.com/file/12B13aBeBF8D/sprawdzian.rar Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
martyneczka15 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 05.05.09, 19:03 Czy móglby mi ktos przeslac na maila sprawdzian z dzailu SOLE z nowej grupa A i B potrezbne pilnie na dzisiaj :) martysia94@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
burza-mozgow Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 06.05.09, 18:46 spytaj się korepetytora na www.burza-mozgow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgchemia Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii 13.05.09, 18:23 też bym poprosił bo mi zginęły i nie mam jak dać uczniom do poprawy , a przy okazji Atom i cząsteczka aib chemia nowej ery dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.knc.pl 27.11.09, 23:32 bardzo bym prosila o spr wegiel i jego zwiazki z wodorem dla kl 3 wydawnictwo nowa era lub wspip. z gory dziekuje metan@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:40 sprawdzian z chemii get4file.com/file/12B13aBeBF8D/sprawdzian.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi234 Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 20:49 Mogłbyś mi przesłac. Bardzo potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.olsztyn.mm.pl 13.03.10, 16:27 masz juz te testy? przeslesz mi je ;] betinman@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dert Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:42 Pobierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAM WSZYSTKIE TEST Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 19:08 POSIADAM SPRAWDZIANY Z BIOLOGI CHEMI GEOGRAFI MATEMATYKI ANGIELSKIEGO WSZYSTKIE KLASY ZAINTERESOWANI PISAC 10308051 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotalip6@wp.pl Re: Może mi ktoś przesłać sprawdzian z chemii IP: *.nidzica.vectranet.pl 08.12.10, 08:11 mam pytanie kosztowały by sprawdziany CHemia nowej ery nowa podstawa kl1gim i czy jest klucz odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greeg PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:38 Dział: woda i roztwory wodne Pobierz sprawdzian Proszę Odpowiedz Link Zgłoś