neicia 17.09.08, 20:26 Szukam gimnazjum z internatem na południu polski. Czy zna ktos moze jakies? w internecie nie moge nic znaleźć :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Gimnazjim z internatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:34 Poszukaj u Salezjanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67konowal Re: Gimnazjim z internatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:52 Koniecznie sprawdź najpierw, kto będzie wychowawcą! Już bowiem w latach 80., w jednym z renomowanych warszawskich liceów pojawili się zamaskowani kosmici, wcieleni w nauczycieli! wśród uczniów tej szkoły był natomiast gość podajacy się za Kopernika! Mały konkurs: jaka to była szkoła? zwycięzca wygrywa wycieczkę na Marsa:) A teraz poważnie: na forum tej szkoły w "naszej klasie" temat ten nadal wywołuje skrajne emocje. Obcy są tam nadal! dlatego należy prześwietlić każde gimnazjum (system oświaty uległ zmianie) aby upewnic się czy nie działa tam Alien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria, Sosna... Re: Gimnazjim z internatem IP: *.chello.pl 07.12.08, 22:32 Nie tylko ty... ludzie! Czy Polska nie może mieć szkół z internatem dla normalnych i zdolnych, a nie dla młodocianych przestępców?? Jakby co to w Krakowie jest... a przynajmniej mnie nim kiedyś matka straszyła. A teraz jak chce iść do DOBREGO gimnazjum z inter. to takie nie istnieją. Ja też z południa (Śląskie, Sosnowiec koło Katowic...). Ludzie ratujcie! Ja już za rok do gimn, a mnie na czesne 250zł miesięcznie nie stać... A na stypendium nie mam co liczyć... lepsi są. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: Gimnazjim z internatem 09.12.08, 20:47 siostry prezentki w Krakowie maja internat i święta rodzina Odpowiedz Link Zgłoś