thaures 12.03.10, 14:03 Aż mi się wierzyć nie chce.. www.efakt.pl/Wojna-aktorow-quot-Klanu-quot-Bedzie-rozwod-,artykuly,66495,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANKA Re: Klan- rozwód IP: *.ats.pl 12.03.10, 14:58 i nikt nigdy i nigdzie nie powiniem żadnego z nich zatrudnić!!!!! Prawdziwy aktor potrafi odzielić życie prywatne od pracy.Trudno,żeby reżyser obsadzając role kierował się symaptiami lub ich brakiem.Chyba jednak coś w tym jest,że alkohol nie pozwala tej parze już myśleć.Ja rozstanę się z nimi z największą rozkoszą!!!!!!!!Nigdy nie uważalam ich za gwiazdy , ale teraz nie mam dla nich nawet szacunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klan- rozwód IP: *.chello.pl 12.03.10, 22:32 a może tak jeszcze więcej wykrzykników, co? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Klan- rozwód IP: *.home.aster.pl 21.03.10, 11:04 A jednak rozwodu nie będzie! :) www.se.pl/rozrywka/plotki/widzowie-nie-chca--rozwodu-w-klanie_133903.html Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Klan- rozwód 21.03.10, 11:12 ja chcę- wreszcie coś by się zaczeło dziać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Klan- rozwód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 02:35 podejrzewam,ze jak kac u krychy i pawla mija to mija tez ichzlosc na siebie...i tak w kolko... Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: Klan- rozwód 22.03.10, 12:53 A ja uważam że niema pracownika z niewolnika. Podziękować państwu i wysłać na roboty do USA i zgubić wątek o nich. Na dzień dzisiejszy gdy wiem że prowadzą wojnę to już ich z dystansem oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Klan- rozwód IP: *.home.aster.pl 22.03.10, 16:58 No chyba ostatnio trochę ograniczyli im wspólną pracę, bo mało ich w klanie. Odpowiedz Link Zgłoś