spinka0001 08.10.10, 08:00 A o "Tancerzach" nic? Nikt tego nie ogląda czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vayacondios Re: Tancerze IP: *.acn.waw.pl 08.10.10, 09:46 ja oglądam, przyznaję sie bez bicia :))) uwielbiam momenty z gronem pedagogicznym, "trzech panów w szkole" świetnie rozgrywa swoje kwestie Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Tancerze 08.10.10, 13:01 Wczoraj po Housie postanowilam obejrzec kolejny odcinek tej chaly. Pewnie, ze trojka profesorow gra swietnie i ciagnie za soba ten serial, ale miedzy te trojke wdarla sie Lesz. Nie wiem jak tak beznadziejnej pannie powierzyc w sumie caly odcinek?! Ani ona grac nie umie, ba ja nawet nie wiem czy jej sie chce grac, ona wyglasza te swoje kwestie wciaz zawsze tak samo na jedno kopyto. Czy sie wkurza, czy nie, czy sie smieje, czy nie, mina zblazowanej (nawet niezbyt ladnej) panny, ktora nie potrafi nic, jej to nie przeszkadza, ani producentom tego serialu, wiec kiszka sie kreci. Juz nawet ta tancerka grajaca Sylwie, widac, ze sie stara, pewnie chodzi na jakies lekcje aktorstwa, ale Lesz to po co? Ano po nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 16:24 Deczko, to tylko serial nie przesadzaj. Lesz jest przeciętna. Ja lubię ten serial bo jest trochę inny. Fajnie jest popatrzeć na młodych, świetnie ruszających się tancerzy. Z założenia wiadomo że grają tam profesjonaliści (aktorzy) i profesjonaliści (taniec) Lesz w sumie ani jedno ani drugie, ale jakoś bardzo wcale ta postać, ani gra aktorska nie razi. Bez przesady to nie teatr tylko serial. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Tancerze 08.10.10, 17:01 a poza tym w porównaniu z Gabrysiem Piotrowskim(Sebastian) to Natalia jest na jakiś wyżynach aktorstwa Odpowiedz Link Zgłoś