IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:37
Ogląda ktoś ten serial? Pierwszy raz leciał w polskiej TV jak byłam jeszcze
gó..ara, teraz oglądam z sentymentu. ale przegapiłam kilka ostatnich
odcinków (tak ze cztery). Mógłby mi ktoś napisać co się w nich dziło,
dzisiejszy oglądałam, ale nie wiem wszystkiego co i jak, a sprzed lat też nie
pamiętam :).
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Savannah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:51
      sobota, 19. marca

Lane kilka godzin spóźnia się na własny ślub. Ponieważ narzeczony się od niej
      odsuwa, przyjaciółki przychodzą jej z pomocą i nie opuszczaja jej nawet na krok.
      Ta zamawia jednak telefonicznie jakieś syropy z dostawą do domu. Kiedy w
      łazience próbuje je zażywać jedna z butelek rozbija sie. Dean wyważa drzwi i
      wtedy wszystko wcyhodzi na jaw.
      W poprzednim odcinku na ślubie pojawia sie była żona Toma. Ściągnęli ją do
      Savannah Nick i Veronika. Veronika pomaga Nickowi dokopać Tomowi, Nick z kolei
      pomoże Veronice dokopać Burtonowi. Kobieta żąda pieniędzy od Toma w zamian za
      milczenie jak to kiedyś ją Tom wystawił. Jak zwykle niezawodna Peyton znajduje
      wyjście z sytuacji - zakłada blond peruke i udaje Reese :D

tak mniej wiecej przedstawia sie ostatni odcinek. poprzednie to ciągla lekomania
      Lane i przygotowania do ślubu. Nick zrywa z Reese (albo raczej na odwrót), a
      Peyton stara sie by Nick sie nią zainteresował. Burton poślubia panią Alexander
      która po śmierci męża (zginął w wypadku razem z kochanką) zostaje z niczym. A że
      pojawia sie ryzyko odtajnienia wspólnej akcji i przekrętów Burtona i Alexander
      postanawiają sie pobrac - jako małzenstwo nie moga zeznawac przeciwko sobie.
      • orales73 Re: Savannah 24.03.05, 10:42
        ten serial oglądam ze względu na Peyton - co za laska...
        • piotr7777 Re: Savannah 25.03.05, 16:46
          Peyton to jeden z tych czarnych charakterów, których nie sposób nie lubić i
          którym się wręcz kibicuje.
          • michal_82 Re: Savannah 25.03.05, 16:53
            A ja jej nie znosiłem właśnie dlatego, że była taką jędzą! I tego faceta też.
            Czekałem tylko aż im się noga potknie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka