kropka.nad.zet 02.08.06, 11:12 oglądam, zaśmiewam się do rozpuku, dziwię - taaaakie teksty po 21.00?? :D jak ktoś ma HBO - polecam gorąco, chociaż już 9 odcinek chyba był jak ktoś nie ma - niech ściąga! tytuł org. Weeds Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kratka Re: Trawka! IP: *.chello.pl 02.08.06, 13:20 Mocny serial, zmiótł Desperatki za pierwszym uderzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka! 02.08.06, 15:58 wreszcie ktos zajarzyl od dawna probouje tu wypromowac Weeds i zero odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Trawka! IP: *.aster.pl 04.08.06, 23:03 nie sadzilem, ze Weeds potrzebuje promocji... ;) mnie wystarczyla piosenka tytulowa... musze sie zebrac w sobie i zobaczyc co tlumacz zrobil z Weeds na HBO... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka! 05.08.06, 01:05 potrzebuje promocji. HBO co i rusz raczy nas swietnym serialem (ostatnio Weeds, Statysci), ktore i tak sie nie przebijaja do masowej swiadomosci z niewiadomych powodow (chociaz ja mysle, ze sa przede wszystkim zbyt inteligentne) ino Szesc stop pod ziemia mialo szczescie :) a tlumaczenie Weeds mimo wszystko nie boli, chociaz oczywiscie jest lagodniejsze niz oryginal (duza czesc fantazyjnych bluzgow nie nadaje sie do emisji przed 21) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Trawka! IP: *.aster.pl 05.08.06, 11:09 dzisiaj na HBO od 21 6 odcinkow "Statystow"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka! 05.08.06, 11:24 wiem zamowilem u kolegi calosc :) polecam zwlaszcza 3 odcinek (z boska Kate Winslet, ktora udziela porad w kwestii dirty sex) Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Trawka! 03.08.06, 22:36 Po pierwszych dwóch odcinkach stwierdziłam, że nie, ja nie "kupuję" tych sytuacji, główna bohaterka ma jakiś skopany system wartości...Ale oglądam dalej, hehe i nawet po każdym odcinku czuję niedosyt, że trwał tak krótko. chociaż może to jest taka taktyka, aby niektórym scenom nie dać wybrzmieć i dzięki temu przyciągnąć widza za tydzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Trawka! 05.08.06, 14:35 Ja mamuśkę polubiłam w momencie gdy w pierwszym odcinku podstawiła smarkowi nogę. Zrobiłabym dokładnie to samo:) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Trawka! 07.08.06, 23:03 obejrzałem właśnie siódmy odcinek, boski :) a tekst "jak sobie pościeliłeś tak będziesz pieprzył" rozwalający Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo dwie zajawki 2. sezonu :) 07.08.06, 23:35 www.youtube.com/watch?v=l2Weyowz5h4 (boska!!) www.youtube.com/watch?v=4MwFyQ5r-EA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Trawka! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 21:44 No i wciągneliście mnie w kolejny świetny serial:) Dawno sie tak nie ubawiłam, Desperatki przy tym to pikuś. Moim faworytem jest akcja pod kryptonimem szczur.:D Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka! 09.08.06, 00:27 no to sie nie naogladasz, bo na HBO serial wlasnie sie skonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet poczekamy na kolejny sezon :D 09.08.06, 10:02 tymczasem popatrzę sobie na "Empire Falls", zaczyna się w przyszłym tygodniu - fajerwerków nie oczekuję, ale zapowiada się sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: poczekamy na kolejny sezon :D 09.08.06, 11:00 tez dlugo nie potrwa, bo to tylko dwa odcinki mam na plytkach, ale nie mialem czas, zeby obejrzec :/ niemniej obsade maja intrygujaca Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: poczekamy na kolejny sezon :D 15.08.06, 18:18 no i już jest pierwszy odcinek drugiej serii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: poczekamy na kolejny sezon :D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 21:43 halfoat napisał: > no i już jest pierwszy odcinek drugiej serii :) No i zmienili czołówkę buuu, tamto wykonanie boxes mi się bardziej podobało:(, ale odcinek spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Trawka! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 19:28 kubissimo napisał: > no to sie nie naogladasz, bo na HBO serial wlasnie sie skonczyl Nie mam HBO, oglądałam na kompie. Super zakończenie:D to się wkopała Odpowiedz Link Zgłoś