Dodaj do ulubionych

praison break- ile odcinków?

16.10.06, 10:15
mam pytanie ile jest odcinków w pierwszej serii?
ja obejrzałam 22 i nie wiem czy to wszystkie czy jest więcej, proszę o
odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: mumu Re: praison break- ile odcinków? IP: *.crowley.pl 16.10.06, 10:31
      pl.wikipedia.org/wiki/Prison_Break
    • Gość: Monika Re: praison break- ile odcinków? IP: *.elpos.net 16.10.06, 11:22
      Pierwsza seria 22 druga najprawdopodobniej 11 lub 12.
      Z niecierpliwościa czekam na 8.
      Pozdr.
      • Gość: PB Re: praison break- ile odcinków? IP: *.icpnet.pl 16.10.06, 11:29
        Druga seria również będzie miała 22 odcinki, ale po 12 będzie przerwa w emisji
        do wiosny. ;>
        • Gość: monika Re: praison break- ile odcinków? IP: *.elpos.net 16.10.06, 14:49
          Mam przeczucie że po kolei będą wszystkich uśmiercać, ciekawe kto następny.
          • lena81 Re: praison break- ile odcinków? 16.10.06, 21:45
            Przestan.Ja mam zdjecie na tapecie na ktorym oni stoja razem i zgineli juz ci
            dwaj od prawej a nastepny jest...Michael.Strach sie bac:)
            • Gość: monika Re: praison break- ile odcinków? IP: *.elpos.net 16.10.06, 22:05
              No właśnie, coś w tym jest ;)
            • aniuta75 Lena!!! 16.10.06, 22:05
              Bój się Boga dziewczyno! Ty mi tu jakieś herezje głosisz. Wypluj natychmiast! ;P
              • lena81 Re: Lena!!! 16.10.06, 23:02
                A ty myslisz ze co ja robie??na msze dalam!! egzorcyzmy zaliczone!! usta
                gorczyca przplukalam!!!i tylko modlic sie pozostaje!!:D
                • aniuta75 Re: Lena!!! 17.10.06, 09:08
                  I jeszcze na wszelki wypadek weź sobie jakieś inne zdjęcie na tapetę ok? Coby
                  już do końca mieć czyste sumienie:). Ja mam ładne - z Michałkiem i Sarcią. Bo
                  takie zbiorowe to wiesz - los kusi - nic tylko wziąść pisaka i po kolei ich
                  wykreślać niczym agent Mahone :).
                  • mmorawski Re: Lena!!! 17.10.06, 09:34
                    ROTFL!!!
                    • lena81 Re: Lena!!! 17.10.06, 21:51
                      Michael i Sara???nie mam zamiaru sie katowac:)ja mam Mike i Linca i moze na to
                      zmienie:)bo po co mi zdjecie"rywalki"na tapecie:)
                      • aniuta75 Re: Lena!!! 17.10.06, 22:06
                        Och tam zaraz rywalki :). Wyobraź sobie, że to Ty. Albo jeszcze lepiej - mały
                        fotomontażyk i zamiast jej twarzy wklej swoją buźkę :DDD.
                        • lena81 Re: Lena!!! 17.10.06, 22:13
                          Albo na sciane i strzalkami w niewdzieczna strzalkami:)
                          swoja droga co znaczy ten ROFTL??czy ja cos powinnam wiedziec a nie wiem???
                          • aniuta75 Re: Lena!!! 17.10.06, 22:59
                            Jak masz gg to sobie sprawdź na emotionkach :)
                            • mmorawski Re: Lena!!! 18.10.06, 17:19
                              Rolling On The Floor Laughing. :) Czyli - turlam się ze śmiechu. :DD
                              • lena81 Re: Lena!!! 18.10.06, 21:06
                                Dzieki moje pyt to byl doskonaly przyklad "blondynkowego momentu":)
                                • aniuta75 Re: Lena!!! 18.10.06, 21:11
                                  A tapetka już zmieniona? :P
                                  • lena81 Re: Lena!!! 18.10.06, 22:05
                                    Nie:D ale licze ze po tylu egzorcyzmach nic sie zlego nie stanie:)zreszta
                                    spojrzmy na to realnie M to zginie na samym koncu jesli w ogole:)Moze dociagnie
                                    do 10 serii jako ost ze zbiegow:)
                                    • Gość: monika Re: Lena!!! IP: *.elpos.net 19.10.06, 11:29
                                      Tak naprawde po tym serialu mozna sie spodziewać dosłownie wszystkiego i każde
                                      zakończenie jest mozliwe, zarówno to że wszyscy zginą ale takze to że razem z
                                      rodzinami urzadzą sie na jakiejś przyjemnej wyspie, wolałabym drugą opcje. Pozdr
                                      • Gość: monika Re: Lena!!! IP: *.elpos.net 19.10.06, 11:30
                                        oczywiście z wyjątkiem T-Baga na tej wyspie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka