Gość: Agata IP: *.chello.pl 15.12.06, 10:44 ????jak w tytule,bo oststnio bardzo przytyla i jakos tak mi sie wydaje , ze brzuch zakrywa w serialu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laska ....zakrywa bo gruba jest i tyle! IP: 195.117.255.* 15.12.06, 11:35 panna jest na maxa aseksualna ale moze sie znalazł jakis amator... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 15.12.06, 12:46 Na pewno. Kobiety tyją tylko z tego powodu... Wydaje mi się, że w serialu stylizują ją na wyzwoloną, luzacką po hameryce pannę, z czym wiążą się oryginalne, niesztampowe ubrania, które... niesztampowo robią z niej bezkształtnego klocka. To odważny dowód na to, że oryginalne ubranie wcale nie musi tuszować niedoskonałości, a podkreślać pozytywy figury. Wyzwólmy się spod tego dyktatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 15.12.06, 14:13 hehe, szczegolnie jak zalozy sukienke w kwiaty z poprzedniej epoki, worek jako torbe, za mały sweter, leginsy za kolana do bladych i tluczkowatych nóg i oblesne koturny (chyba pozyczane od Kingi) nie jest to styl wybrany przez charakteryzatorke serialu tylko ona tak sie naprawde ubiera nie ogladam tego gniota na codzien ale podejrzewam ze ubiera sie tak non stop Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 16.12.06, 19:09 mi sie podoba jak ja ubiera w na wspolnej, na pewno wyglada sto razy lepiej od nijakiej najblczynskiej i myszy gosi Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 16.12.06, 19:10 ten pomaranczowo niebieski kostiumik goszy byl szczytem tandety Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 16.12.06, 19:19 no Gosia to już zupełnie inna historia :) Odpowiedz Link Zgłoś
fibe.figaro Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 02.04.07, 21:43 charakteryzatorka zajmuje się makijażem . kostiumami zajmuje się kostiumograf Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 18.12.06, 14:58 znajomi ze stanów często wracają grubsi... Może ona też ma syndrom amerykańskiego jedzeniea Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży 19.12.06, 19:24 jest w ciąży, jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakSobiePisze Re: Matylda Damiecka (NW) w ciąży IP: *.ilabs.pl 03.04.07, 21:44 chyba nie jest w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Damięcka podobno już urodziła IP: *.chello.pl 03.04.07, 22:29 synka Antoniego Odpowiedz Link Zgłoś