Gość: Ja IP: 193.151.50.* 13.11.08, 17:45 Nie mówcie, że Renatka będzie romansować z tym znajomym Michała. Ale wymyślili. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liza_s Re: Renatka (Klan) 13.11.08, 18:34 Przynajmniej się coś dzieje, facet bardzo przedsiębiorczy w porównaniu z innymi bohaterami. Na romans Pawła i Edyty czekam już chyba z rok, a oni dalej są na etapie picia kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Renatka (Klan) IP: 193.151.50.* 13.11.08, 18:51 Jasne, niech sie wszyscy zdradzają. Kariny Kunkiewicz (Edyty) nie trawie jako aktorkę. Żadnych romansów z nią. Tej pani już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piku Re: Renatka (Klan) i inne drewienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 02:55 ani tej pani, co Karinę, ani tej pani, co Renatę, nie trawię, amatorka kompletna, teatrzyk osiedlowy... a wąśtki "klanowe" też, niestety z takowej bajeczki są. Raczej rzeźba, bo... drewno... a scenario serialu też w drwenie ciosany....brrry fujjjjj, fujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Renatka (Klan) i inne drewienka 14.11.08, 08:09 W Klanie zdecydowanie rządzi Ania "absolutnie" Koziełło wraz z mężem " w rzeczy samej" Tadeuszkiem :)) Większość pozostałych postaci jest daleeeeko w tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Renatka (Klan) 14.11.08, 08:44 Dzieczyno, to jest serial, to normalne, że wszyscy się zdradzają. Gdyby wszyscy byli jak Rysio z Grażynką, nikt by tego nie oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: Renatka (Klan) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:17 no alez Rysio ma POKUSY !!!!!!!!!! nie pamietacie ? goła klientka mu sie pokazała i do igraszek zaprosiła a on zwiał Odpowiedz Link Zgłoś
petronellla Re: Renatka (Klan) 14.11.08, 10:52 A Grazka tez romansowala- i to z kolega meza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qurde Re: Renatka (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:54 a jeszcze ją weźmie jakiś ulubieniec nadmuchanych babek, dla podtrzymania serialu, niewatpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qurde Re: Renatka (Klan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:55 tę krągłą Grażke, znaczy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadmuchana babka jestem pani ulubieńcem-Gondol Jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:51 Qrde, jestes moim ulubieńcem Odpowiedz Link Zgłoś