raszefka 26.04.09, 17:21 Czy tylko mnie się wydaje, że dziewczynka jest nieprzyzwoicie (przepraszam za wyrażenie) zjarana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
never_never Re: Zuzia Skalska 26.04.09, 18:17 no... sama głośno zadałam pytanie " a cóż to za Murzyniątko adoptowali Skalcy byli, a?" Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Zuzia Skalska 26.04.09, 20:26 No to samo pomyślałam!! Co to w ogóle było? Brzydko wygląda aż. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zuzia Skalska 26.04.09, 20:36 mam ndzieję, że w tym wieku, to tylko przedawkowanie karotenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenika Re: Zuzia Skalska IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.04.09, 09:42 też to zauwazyłam, i obawiam się, że to niestety, nie karoten:( Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Zuzia Skalska 27.04.09, 11:06 a może zdjęcia były kręcone akurat po wakacjach? Przeciez normalne jest, że jak sie wraca po 2 tygodniach pobytu np. na costa brava, to sie jest opalonym. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Zuzia Skalska 27.04.09, 16:54 monia515 napisała: > a może zdjęcia były kręcone akurat po wakacjach? Przeciez normalne > jest, że jak sie wraca po 2 tygodniach pobytu np. na costa brava, to > sie jest opalonym. dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynahiszpana Re: Zuzia Skalska 27.04.09, 23:32 A mi jeszcze cos innego rzuca sie w oczy z Zuzia, a mianowicie ze to dziecko od momentu pierwszego odcinka urosla moze ze 3 cm, jak na takie dziecko to malo, czy ona sie w ogole nie rozwija i nie rosnie? malgosia i jej brat zmienili sie bardzo, urosli, a Zuzia jaka byla taka jest. Dziwne,moze ona na cos chora jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Zuzia Skalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 10:48 dziewczynahiszpana napisała: > A mi jeszcze cos innego rzuca sie w oczy z Zuzia, a mianowicie ze to > dziecko od momentu pierwszego odcinka urosla moze ze 3 cm, jak na > takie dziecko to malo, czy ona sie w ogole nie rozwija i nie > rosnie? malgosia i jej brat zmienili sie bardzo, urosli, a Zuzia > jaka byla taka jest. Dziwne,moze ona na cos chora jest? a ty nie jestes chora na głowe ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś