Dodaj do ulubionych

trace już wszelką nadzieje

04.11.06, 22:45
czy ja kiedyś znajde sobie chłopaka z którym będe chodzić???????ja uważam że
jestem brzydka gruba i dlatego niemoge zadnego znależć lecz inni mówią że to
nieprawda
Obserwuj wątek
    • adamick Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:47
      wictoria146 napisała:

> czy ja kiedyś znajde sobie chłopaka z którym będe chodzić???????ja uważam że
      > jestem brzydka gruba i dlatego niemoge zadnego znależć lecz inni mówią że to
      > nieprawda
      >
      Eee tam sie przejmujesz znalezieniem chlopaka, daj se luza, co ma byc to bedzie
      moze i nawet jakiś ksiąze na białym koniu po ciebie przybędzie:)
      • wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:51
        ile ty masz lat?adamick fajnie piszesz
        • adamick Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:55
          wictoria146 napisała:

> ile ty masz lat?adamick fajnie piszesz

Młodym jeszcze duchem i ciałem lat ponad dwadzieścia kilka jak jesteś czerwonym
          kapturkiem to ja przypominam wilka wrrrr:)))PPP
          • strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:57
            wrrr;P
    • strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:48
      mloda! spac idz szybko, bo jak bedziesz siedziec do pozna to zaszkodzi Twojemu
      organizmowi i na starosc tylko na tym stracisz, a i teraz bedziesz mniej
      atrakcyjna od workow od oczami:)
      • wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:53
        a ty spac nie idziesz powinnaś zmienniś nazwe nie strefa nadzieij tylko strefa
        załamki
        • strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:54
          wlasnie odchodze w kraine snu!
          moja droga zalamana to nie ja lecz Ty!
          ale glowa do gory! bedzie leiej
          • wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:56
            staram sie wierzyc ze bedzie lepiej ale kiedy tak wierze to potem wszystko lega
            w gruzach bo wcale niejest lepiej
            • n_nadia Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:57
              napij sie kobieto!
              świat stanie się piękniejszy.
              • strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:57
                AMEN
              • wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:58
                nie mam nic% pod ręką
          • wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:57
            mam nadzieje ze ktos bedzie jutro ok.11 na tym watku,postarajcie sie
            • strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:58
              I hope i will be sleepin' at 11
              • wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:59
                no kto bedzie ok.11 w dzien jutro
              • adamick Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:00
                co prawda Żywcem w puszce ale zawsze jakiś "procęt":))
                I świat staje piękniejszy
                • n_nadia Adamick 04.11.06, 23:01
                  Tyś mężczyzna?
                  • strefa.nadziei Re: Adamick 04.11.06, 23:02
                    jam Łasica:DDD bueheheheh
                  • adamick Re: Adamick 04.11.06, 23:02
                    n_nadia napisała:

> Tyś mężczyzna?
                    >
                    Taaa
                    • wictoria146 Re: Adamick 04.11.06, 23:04
                      ile masz lat
                      • adamick Re: Adamick 04.11.06, 23:06
                        wictoria146 napisała:

> ile masz lat

26
                        • n_nadia Re: Adamick 04.11.06, 23:08
                          rocznik 80 rulez!
                • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:01
                  zaprawde sluszne i sprawiedliwe by i zywcem sie wspomóc
                  i tego trzymac sie trzeba!
                  • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:03
                    mężczyza?
                    mężczyzna w mym domu?
                    nawet wirtualnie, to juz przeżycie!
                    Adamick, Tyś brunet?
                    • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:04
                      nadia jak blondyn to sie podzielisz??
                      • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:05
                        jak blondyn, to jest Twój.
                        nooo chyba, że dobrze uzbrojony blondyn, wówczas będziemy się dzielić.
                    • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:05
                      n_nadia napisała:

> mężczyza?
                      > mężczyzna w mym domu?
                      > nawet wirtualnie, to juz przeżycie!
                      > Adamick, Tyś brunet?
                      >
                      kiedyś byłżem brunetem ale jak trafiłem do Wojska Polskiego tak mnie strzyc na
                      stajla krótkiego zaczęli, i przy tym zostałem
                      Alem brunet
                      • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:06
                        pass:))
                        • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:07
                          ale okulary nosisz?
                          • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:08
                            n_nadia napisała:

> ale okulary nosisz?
                            >
                            Nie :))PP
                        • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:08
                          strefa.nadziei napisała:

> pass:))
                          Ou zdyskwalifikowany żem na starcie u wrót strefy nadziei a to pech i w tej
                          intencji twoje zdrowie :)))
                          • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:09
                            ale te wlosy zapuscisz troche?
                            • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:12
                              kudłaci sa milutcy
                              kuczi kuczi
                            • ciociapolcia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:12
                              Nadia, ja Cie przywoluje do porzadku! Szalejesz kobieto! Ech, szalona ;PPP.
                              • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:14
                                tu lejt!!
                                rozpedzonej lokomotywy nie zatrzymasz!!
                                • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:15
                                  nie ma szans!
                            • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:13
                              n_nadia napisała:

> ale te wlosy zapuscisz troche?
                              >
                              Ołkej zapuszcze niczym biblijny Mojżesz. Pasuje?:)
                              • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:15
                                niech bedzie.
                                • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:17
                                  o pani!
                                  Łaskawco!
                                  ja tu nadal jestem?
                                  boszzz kosmate sny mi uciekaja!!!
                          • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:10
                            mój drogi, u mych wrót zawsze miejsce sie znajdzie, ale miej bacznosc, ze i
                            zenska solidarnosci przestrzegac mi trzeba i ze milosc inna deklarowalam
                            niedawno
                            • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:12
                              strefa.nadziei napisała:

> mój drogi, u mych wrót zawsze miejsce sie znajdzie, ale miej bacznosc, ze i
                              > zenska solidarnosci przestrzegac mi trzeba i ze milosc inna deklarowalam
                              > niedawno
                              >
                              jeeee tam ja tez deklarowałem i wszystko nagle ch...j strzelił
                              • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:13
                                chodzi o to, ze ja lesbijska deklarowalam.....
                                bo tak narawde to zakochiwac to raczej z ostroznoscia!!
                                • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:14
                                  nie ma miłości! nie ma!
                                  • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:16
                                    n_nadia napisała:

> nie ma miłości! nie ma!
                                    >
                                    Może i nie ma a może i jest wiesz nadia jak se pójdziemy i popłaczemy w kąt to
                                    jej nam przybędzie. Pewnie nie
                                    Luzik nadia trza mieć zawsze nadzieje
                                    • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:17
                                      nadzieje już miałam
                                      • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:21
                                        n_nadia napisała:

> nadzieje już miałam
                                        >
                                        Do 3 razy sztuka:))
                                  • ciociapolcia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:17
                                    Nie no, ja dzisiaj nie pilam... Nie rusze przeciez tej nalewki, co ja dwa
                                    tygodnie temu nastawilam? ;P
                                    • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:18
                                      a szarpnij sie!
                                      nie badz mientka, badz tfarda!
                                    • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:18
                                      dawaj Ciotka te nalewke! wino się kończy.
                                      i zamknij prosze to forum, bo jak moj chlop
                                      tu kiedys zajrzy, to zostane bezdomna.
                                • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:19
                                  strefa.nadziei napisała:

> chodzi o to, ze ja lesbijska deklarowalam.....
                                  > bo tak narawde to zakochiwac to raczej z ostroznoscia!!

W koncu kobieta najlepiej zrozumie kobietę
                                  Jak ci sie zmieni to daj znać:PP
                                  • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:21
                                    kusi mnie pan?
                                    • n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:21
                                      będzie sex!
                                      • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:23
                                        taaaa...
                                        skonczy sie tak samo jak zawsze! w wannie z goraca woda....
                                    • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:22
                                      strefa.nadziei napisała:

> kusi mnie pan?

Na razie dyskretnie mrugam oczkiem , potem szturchne boczkiem [*]
                                      • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:24
                                        bueheheh
                                        bo ja niesmialo odejrzewalam, ze panu cos po prostu do tego oka wpadlo....
                                        boczkiem? jam wegetarianka
                                        • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:26
                                          strefa.nadziei napisała:

> bueheheh
                                          > bo ja niesmialo odejrzewalam, ze panu cos po prostu do tego oka wpadlo....
                                          > boczkiem? jam wegetarianka
                                          >
                                          hiehiehie
                                          No to mi to oko wykol...Wegetarianka samą Vegete pani jada??:). Czy jest pani
                                          kobietą Janka Wegetara??:)
                                          • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:30
                                            miesko to tylko jak ladnie podane, inteligentne i zadbane jadam:)
                                            o janku nic mi nie wiadomo... o slubie tym bardziej
                                            a vegete? drobi panie, po niej zupa bardzo slonieje... nie lubiem! bardzo nie
                                            lubiem....
                                            • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:32
                                              strefa.nadziei napisała:

> miesko to tylko jak ladnie podane, inteligentne i zadbane jadam:)
                                              > o janku nic mi nie wiadomo... o slubie tym bardziej
                                              > a vegete? drobi panie, po niej zupa bardzo slonieje... nie lubiem! bardzo nie
                                              > lubiem....

Hmmm a czemu twój napis w sygnaturce traci nadzieję??
                                              • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:35
                                                no musze zmienic wlasnie bo smarkata podlapala!
                                                bo ostatnio mialam wkurwa na wszystko (zlosnica jestem) i nic mnie tak nie
                                                denerwuje jak ludzka gluota. wiec trace nadzieje nad losem tych poronionych
                                                ludzi....
                                                • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:39
                                                  strefa.nadziei napisała:

> no musze zmienic wlasnie bo smarkata podlapala!
                                                  > bo ostatnio mialam wkurwa na wszystko (zlosnica jestem) i nic mnie tak nie
                                                  > denerwuje jak ludzka gluota. wiec trace nadzieje nad losem tych poronionych
                                                  > ludzi....

A weź to popierdol ludzką gupotą się przejmować jakby człowiek wazniejszych
                                                  problemów nie miał. Ludźmi sie przejmować to tylko osiwieć można a co nas bedą
                                                  jakieś poronione ludzie obchodzić..Jak to sie mówi kij im w oko, kantar im w
                                                  półszorek
                                                  • n_nadia Adamick 04.11.06, 23:41
                                                    skąd Ty jesteś Kochanie (sorry strefka, że się tak spoufalam)?
                                                  • strefa.nadziei Re: Adamick 04.11.06, 23:42
                                                    kochana, byłaś pierwsza!
                                                  • adamick Re: Adamick 04.11.06, 23:43
                                                    n_nadia napisała:

> skąd Ty jesteś Kochanie (sorry strefka, że się tak spoufalam)?
                                                    >
                                                    z Hrubieszowa a czemu pytasz
                                                  • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:41
                                                    si senior:))
                                                    miło sie konwersuje, aczkolwiek włochate, kosmate i inne sny czekaja na mnie...
                                                    no i strumien goracej wody w wannie:p
                                                    to zapobiegawczo:P
                                                  • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:45
                                                    strefa.nadziei napisała:

> si senior:))
                                                    > miło sie konwersuje, aczkolwiek włochate, kosmate i inne sny czekaja na mnie...
                                                    > no i strumien goracej wody w wannie:p
                                                    > to zapobiegawczo:P
                                                    No to pomykaj juz do tej wanny madame a ja dorżne w samotności tego Zywca:))
                                                  • strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:46
                                                    jakie piekne słowo:))) to na d....
                                                    lza sie w oku kreci:)
                                                  • adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:47
                                                    strefa.nadziei napisała:

> jakie piekne słowo:))) to na d....
                                                    > lza sie w oku kreci:)

Ach cieszę się że mogłem być tej sobotniej nocy Kassandrą wieszczką twoich
                                                    miłych wspomnień:)
                  • wictoria146 Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:03
                    zaczynasz fajnie pisać adamick bedziesz jutro 11 wdzień na tym watku
    • strefa.nadziei adamick ale masz kurna darcie:)) 04.11.06, 23:16

• sisi_900 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 23:31
      Dziewczyno! Jesli będziesz sobie wmawiac, że jestem brzydka to nie znajdziesz
      chłopaka na 200% ja równiez nie jestem idealna, ale nauczyłam sie odnależź w
      sobie różne wartości... Musisz wierzyć w to, że jesteś wartościową osoba i
      pokazac tro innym wtedy będziesz ceniona a to pomoze Ci znaleźć chłopaka...!
      uwierz wiem co mówię:))) Poza tym chłopak warto uczucia nie będzie patrzył
      wyłącznie na twój wygląd ważne jest to co masz w sobie w środku Dusza i przede
      wszystkim wrażliwość bo w tych czasach to bardzo żadko spotykana cecha.
      Pozdrawiam i życze powiedzenia!
      • kakao_ciecia Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 23:44
        jaka wartościowa? kto by chciał taki zlew?
        • strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 23:46
          buehehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka