wictoria146 04.11.06, 22:45 czy ja kiedyś znajde sobie chłopaka z którym będe chodzić???????ja uważam że jestem brzydka gruba i dlatego niemoge zadnego znależć lecz inni mówią że to nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamick Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:47 wictoria146 napisała: > czy ja kiedyś znajde sobie chłopaka z którym będe chodzić???????ja uważam że > jestem brzydka gruba i dlatego niemoge zadnego znależć lecz inni mówią że to > nieprawda > Eee tam sie przejmujesz znalezieniem chlopaka, daj se luza, co ma byc to bedzie moze i nawet jakiś ksiąze na białym koniu po ciebie przybędzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:51 ile ty masz lat?adamick fajnie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:55 wictoria146 napisała: > ile ty masz lat?adamick fajnie piszesz Młodym jeszcze duchem i ciałem lat ponad dwadzieścia kilka jak jesteś czerwonym kapturkiem to ja przypominam wilka wrrrr:)))PPP Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:48 mloda! spac idz szybko, bo jak bedziesz siedziec do pozna to zaszkodzi Twojemu organizmowi i na starosc tylko na tym stracisz, a i teraz bedziesz mniej atrakcyjna od workow od oczami:) Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:53 a ty spac nie idziesz powinnaś zmienniś nazwe nie strefa nadzieij tylko strefa załamki Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:54 wlasnie odchodze w kraine snu! moja droga zalamana to nie ja lecz Ty! ale glowa do gory! bedzie leiej Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:56 staram sie wierzyc ze bedzie lepiej ale kiedy tak wierze to potem wszystko lega w gruzach bo wcale niejest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:57 napij sie kobieto! świat stanie się piękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:58 nie mam nic% pod ręką Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:57 mam nadzieje ze ktos bedzie jutro ok.11 na tym watku,postarajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:58 I hope i will be sleepin' at 11 Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 22:59 no kto bedzie ok.11 w dzien jutro Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:00 co prawda Żywcem w puszce ale zawsze jakiś "procęt":)) I świat staje piękniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:01 zaprawde sluszne i sprawiedliwe by i zywcem sie wspomóc i tego trzymac sie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:03 mężczyza? mężczyzna w mym domu? nawet wirtualnie, to juz przeżycie! Adamick, Tyś brunet? Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:04 nadia jak blondyn to sie podzielisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:05 jak blondyn, to jest Twój. nooo chyba, że dobrze uzbrojony blondyn, wówczas będziemy się dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:05 n_nadia napisała: > mężczyza? > mężczyzna w mym domu? > nawet wirtualnie, to juz przeżycie! > Adamick, Tyś brunet? > kiedyś byłżem brunetem ale jak trafiłem do Wojska Polskiego tak mnie strzyc na stajla krótkiego zaczęli, i przy tym zostałem Alem brunet Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:08 n_nadia napisała: > ale okulary nosisz? > Nie :))PP Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:08 strefa.nadziei napisała: > pass:)) Ou zdyskwalifikowany żem na starcie u wrót strefy nadziei a to pech i w tej intencji twoje zdrowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:09 ale te wlosy zapuscisz troche? Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:12 kudłaci sa milutcy kuczi kuczi Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:12 Nadia, ja Cie przywoluje do porzadku! Szalejesz kobieto! Ech, szalona ;PPP. Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:14 tu lejt!! rozpedzonej lokomotywy nie zatrzymasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:13 n_nadia napisała: > ale te wlosy zapuscisz troche? > Ołkej zapuszcze niczym biblijny Mojżesz. Pasuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:17 o pani! Łaskawco! ja tu nadal jestem? boszzz kosmate sny mi uciekaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:10 mój drogi, u mych wrót zawsze miejsce sie znajdzie, ale miej bacznosc, ze i zenska solidarnosci przestrzegac mi trzeba i ze milosc inna deklarowalam niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:12 strefa.nadziei napisała: > mój drogi, u mych wrót zawsze miejsce sie znajdzie, ale miej bacznosc, ze i > zenska solidarnosci przestrzegac mi trzeba i ze milosc inna deklarowalam > niedawno > jeeee tam ja tez deklarowałem i wszystko nagle ch...j strzelił Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:13 chodzi o to, ze ja lesbijska deklarowalam..... bo tak narawde to zakochiwac to raczej z ostroznoscia!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:16 n_nadia napisała: > nie ma miłości! nie ma! > Może i nie ma a może i jest wiesz nadia jak se pójdziemy i popłaczemy w kąt to jej nam przybędzie. Pewnie nie Luzik nadia trza mieć zawsze nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:21 n_nadia napisała: > nadzieje już miałam > Do 3 razy sztuka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:17 Nie no, ja dzisiaj nie pilam... Nie rusze przeciez tej nalewki, co ja dwa tygodnie temu nastawilam? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:18 a szarpnij sie! nie badz mientka, badz tfarda! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:18 dawaj Ciotka te nalewke! wino się kończy. i zamknij prosze to forum, bo jak moj chlop tu kiedys zajrzy, to zostane bezdomna. Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:19 strefa.nadziei napisała: > chodzi o to, ze ja lesbijska deklarowalam..... > bo tak narawde to zakochiwac to raczej z ostroznoscia!! W koncu kobieta najlepiej zrozumie kobietę Jak ci sie zmieni to daj znać:PP Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:23 taaaa... skonczy sie tak samo jak zawsze! w wannie z goraca woda.... Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:22 strefa.nadziei napisała: > kusi mnie pan? Na razie dyskretnie mrugam oczkiem , potem szturchne boczkiem [*] Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:24 bueheheh bo ja niesmialo odejrzewalam, ze panu cos po prostu do tego oka wpadlo.... boczkiem? jam wegetarianka Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:26 strefa.nadziei napisała: > bueheheh > bo ja niesmialo odejrzewalam, ze panu cos po prostu do tego oka wpadlo.... > boczkiem? jam wegetarianka > hiehiehie No to mi to oko wykol...Wegetarianka samą Vegete pani jada??:). Czy jest pani kobietą Janka Wegetara??:) Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:30 miesko to tylko jak ladnie podane, inteligentne i zadbane jadam:) o janku nic mi nie wiadomo... o slubie tym bardziej a vegete? drobi panie, po niej zupa bardzo slonieje... nie lubiem! bardzo nie lubiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:32 strefa.nadziei napisała: > miesko to tylko jak ladnie podane, inteligentne i zadbane jadam:) > o janku nic mi nie wiadomo... o slubie tym bardziej > a vegete? drobi panie, po niej zupa bardzo slonieje... nie lubiem! bardzo nie > lubiem.... Hmmm a czemu twój napis w sygnaturce traci nadzieję?? Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:35 no musze zmienic wlasnie bo smarkata podlapala! bo ostatnio mialam wkurwa na wszystko (zlosnica jestem) i nic mnie tak nie denerwuje jak ludzka gluota. wiec trace nadzieje nad losem tych poronionych ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:39 strefa.nadziei napisała: > no musze zmienic wlasnie bo smarkata podlapala! > bo ostatnio mialam wkurwa na wszystko (zlosnica jestem) i nic mnie tak nie > denerwuje jak ludzka gluota. wiec trace nadzieje nad losem tych poronionych > ludzi.... A weź to popierdol ludzką gupotą się przejmować jakby człowiek wazniejszych problemów nie miał. Ludźmi sie przejmować to tylko osiwieć można a co nas bedą jakieś poronione ludzie obchodzić..Jak to sie mówi kij im w oko, kantar im w półszorek Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Adamick 04.11.06, 23:41 skąd Ty jesteś Kochanie (sorry strefka, że się tak spoufalam)? Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Adamick 04.11.06, 23:43 n_nadia napisała: > skąd Ty jesteś Kochanie (sorry strefka, że się tak spoufalam)? > z Hrubieszowa a czemu pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:41 si senior:)) miło sie konwersuje, aczkolwiek włochate, kosmate i inne sny czekaja na mnie... no i strumien goracej wody w wannie:p to zapobiegawczo:P Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:45 strefa.nadziei napisała: > si senior:)) > miło sie konwersuje, aczkolwiek włochate, kosmate i inne sny czekaja na mnie... > no i strumien goracej wody w wannie:p > to zapobiegawczo:P No to pomykaj juz do tej wanny madame a ja dorżne w samotności tego Zywca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
strefa.nadziei Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:46 jakie piekne słowo:))) to na d.... lza sie w oku kreci:) Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:47 strefa.nadziei napisała: > jakie piekne słowo:))) to na d.... > lza sie w oku kreci:) Ach cieszę się że mogłem być tej sobotniej nocy Kassandrą wieszczką twoich miłych wspomnień:) Odpowiedz Link Zgłoś
wictoria146 Re: Wasze zdrowie kobiety:)) 04.11.06, 23:03 zaczynasz fajnie pisać adamick bedziesz jutro 11 wdzień na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
sisi_900 Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 23:31 Dziewczyno! Jesli będziesz sobie wmawiac, że jestem brzydka to nie znajdziesz chłopaka na 200% ja równiez nie jestem idealna, ale nauczyłam sie odnależź w sobie różne wartości... Musisz wierzyć w to, że jesteś wartościową osoba i pokazac tro innym wtedy będziesz ceniona a to pomoze Ci znaleźć chłopaka...! uwierz wiem co mówię:))) Poza tym chłopak warto uczucia nie będzie patrzył wyłącznie na twój wygląd ważne jest to co masz w sobie w środku Dusza i przede wszystkim wrażliwość bo w tych czasach to bardzo żadko spotykana cecha. Pozdrawiam i życze powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kakao_ciecia Re: trace już wszelką nadzieje 04.11.06, 23:44 jaka wartościowa? kto by chciał taki zlew? Odpowiedz Link Zgłoś