Dodaj do ulubionych

Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem

26.04.05, 13:10
Kto był na rozmowie w amabasadzie usa o wize J1 w tym roku???
Dużo ludzi dostaje odmowy??
Obserwuj wątek
    • Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 28.04.05, 07:34
      malo ludzi dostaje odmowy;jak ja bylam to z 50 osob 2 nie dostaly, ale to
      dlatego ze nic po angielsku nie potrafily;gdzie jedziesz do USA???
      • zimnylbn Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem 28.04.05, 19:17
        :) mam nadzieje ze dostane tą wize.
        na poczatku jade do NY na kilka dni a pozniej do New Hampshier. Tam bede pracował w McBułce:)
        jade juz 3 raz do USA ale pierwszy raz staram sie o J1.
        napisz mi gdzie jedziesz??
        bardzo upierdliwi ci konsulowie są??
        • wampirka11 Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem 29.04.05, 11:25
          hejka, ja mialam tydzien temu rozmowe i bylo duzo osob z tym rodzajem wizy i
          nikt nie dosyal odmowy... wiec nie masz co sie denerwowac.. mnie tylko zadal
          jedno pytanie.. ale zadaja ci pytania w zaleznosci do jakiej pracy jedziesz bo
          jak consellor to nie bedzie cie maglowac (ja tak jade).. nie masz co sie
          martwic o wize. z tego co wiem rok temu glownie nie przepuszczali..
        • Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 29.04.05, 11:40
          ja jade najpierw do Chicago potem do Wisconsin (podobno straszne zadupie :)) w
          NY tez bede!!!ja mialm super fajnego konsula; zadal mi 3 pytania - czy juz
          kiedys bylam w USa, co robia rodzice i gdzie jade:) na koniec jeszcze mi zyczyl
          udanego wyjazdu; byl super - caly czas sie usmiechal; wogule nie potrzebnie sie
          stresowalam!!! na pewno dostaniez wize, szczegolnie ze jedziesz juz 3 raz!!!
          • Gość: a Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.05.05, 02:00
            Hej,Wisconsin nie ejst takie zle,a skad jedziesz? Bedziesz tam moze pracowala w
            parku rozrywki?
            • Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 22:25
              bede pracowac w drukarni:)
              a ty gdzie jedziesz dokladnie???w Wisconsin jest PARK ROZRYWKI???z jakiego
              biura jedziesz???
          • Gość: MADZIA Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.wi.res.rr.com 17.05.05, 18:42
            JA JUZ TRZECI RAZ JADE DO WISONSIN I TAM JEST SUPER. W POROWNANIU Z CHICAGO
            CZYSTO I SPOKOJ.DLA MNIE CHICAGO(POLSKA DZIELNICA)TO ZATRZYMALA SIE NA LATACH
            70-TYCH POLSCE, ZA TO DOWNTOWN SUPER. W MILWAUKEE FAJNY JEST SUMMER FEST
            (POLISH FEST)STRATA KASY, TYLKO POLKA DANCE O KTOREJ W POLSCE NIKT NIE
            SLYSZAL.OGOLNIE JEST SPOKO.POZDRAWIAM
    • Gość: joe Możne się jeszcze zapisać na W&T na 2005 rok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:28
      Cześć ,można się jescze zapisać żeby wyjechać na wakacje?
      Na stronce biura www.ytp.pl podają że jest czas do 31.05.
      A z jakich biur Wy korzystacie?
      • Gość: joe Re: Możne się jeszcze zapisać na W&T na 2005 rok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:57
        Cześć ,można się jescze zapisać żeby wyjechać na wakacje?
        Na stronce biura www.ytp.pl podają że jest czas do 31.05.
        A z jakich biur Wy korzystacie?
    • Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 22:25
      daj znac jak rozmowa???byles juz???
      • Gość: Monika Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 14:17
        przedwczoraj byłam w ambasadzie. i to poważnie jest tylko formalność. caly czas
        usmiechniety, zadal mi 3 pytania- gdzie bede pracowac, ile czasu zostane, i czy
        wyjezdzalm poza polske, wzial odciski palcow i powiedzila Have a nice trip!
        trwalo 30 sekund, a stałam tam 1,5 h zeby wejsc do srodka.. chyba to jest
        najgorsze... najlepiej podczas oczekiwania opowiadac sobie kawaly albo smiac
        sie z dziwnych angielskich slowek, a nie dac po sobie poznac ze jest sie
        zdenerwowanym! powodzenia Wam życze
        • Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 09:43
          Monika, a Ty gdzie jedziesz do USA?Do jakiej pracy? pozdr
    • Gość: prawdomówny haha,co za frajerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:53
      co za frajerstwo...ludzie lejcie na tą pie..ną ameryke!!!
    • Gość: betty a co z indeksem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:11
      kochani, jestem na 5tym roku, chce sie bronic przed wyjazdem, da rade?? czy to
      jest sprawdzane?? czy na rozmowie z konsulem trzeba miec indeks?? please
      powiedzcie, ze spox, mam głupiego promotora, buziaczki :))
      • Gość: ble ble Re: a co z indeksem?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.05.05, 17:52
        wez indeks, jest potrzebny, przynajmniej mnie byl, co do piatego roku to
        kiepsko widze to ale probuj:)powodzenia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka