zimnylbn 26.04.05, 13:10 Kto był na rozmowie w amabasadzie usa o wize J1 w tym roku??? Dużo ludzi dostaje odmowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 28.04.05, 07:34 malo ludzi dostaje odmowy;jak ja bylam to z 50 osob 2 nie dostaly, ale to dlatego ze nic po angielsku nie potrafily;gdzie jedziesz do USA??? Odpowiedz Link Zgłoś
zimnylbn Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem 28.04.05, 19:17 :) mam nadzieje ze dostane tą wize. na poczatku jade do NY na kilka dni a pozniej do New Hampshier. Tam bede pracował w McBułce:) jade juz 3 raz do USA ale pierwszy raz staram sie o J1. napisz mi gdzie jedziesz?? bardzo upierdliwi ci konsulowie są?? Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem 29.04.05, 11:25 hejka, ja mialam tydzien temu rozmowe i bylo duzo osob z tym rodzajem wizy i nikt nie dosyal odmowy... wiec nie masz co sie denerwowac.. mnie tylko zadal jedno pytanie.. ale zadaja ci pytania w zaleznosci do jakiej pracy jedziesz bo jak consellor to nie bedzie cie maglowac (ja tak jade).. nie masz co sie martwic o wize. z tego co wiem rok temu glownie nie przepuszczali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 29.04.05, 11:40 ja jade najpierw do Chicago potem do Wisconsin (podobno straszne zadupie :)) w NY tez bede!!!ja mialm super fajnego konsula; zadal mi 3 pytania - czy juz kiedys bylam w USa, co robia rodzice i gdzie jade:) na koniec jeszcze mi zyczyl udanego wyjazdu; byl super - caly czas sie usmiechal; wogule nie potrzebnie sie stresowalam!!! na pewno dostaniez wize, szczegolnie ze jedziesz juz 3 raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.05.05, 02:00 Hej,Wisconsin nie ejst takie zle,a skad jedziesz? Bedziesz tam moze pracowala w parku rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 22:25 bede pracowac w drukarni:) a ty gdzie jedziesz dokladnie???w Wisconsin jest PARK ROZRYWKI???z jakiego biura jedziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIA Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.wi.res.rr.com 17.05.05, 18:42 JA JUZ TRZECI RAZ JADE DO WISONSIN I TAM JEST SUPER. W POROWNANIU Z CHICAGO CZYSTO I SPOKOJ.DLA MNIE CHICAGO(POLSKA DZIELNICA)TO ZATRZYMALA SIE NA LATACH 70-TYCH POLSCE, ZA TO DOWNTOWN SUPER. W MILWAUKEE FAJNY JEST SUMMER FEST (POLISH FEST)STRATA KASY, TYLKO POLKA DANCE O KTOREJ W POLSCE NIKT NIE SLYSZAL.OGOLNIE JEST SPOKO.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Możne się jeszcze zapisać na W&T na 2005 rok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:28 Cześć ,można się jescze zapisać żeby wyjechać na wakacje? Na stronce biura www.ytp.pl podają że jest czas do 31.05. A z jakich biur Wy korzystacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Możne się jeszcze zapisać na W&T na 2005 rok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:57 Cześć ,można się jescze zapisać żeby wyjechać na wakacje? Na stronce biura www.ytp.pl podają że jest czas do 31.05. A z jakich biur Wy korzystacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 22:25 daj znac jak rozmowa???byles juz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 14:17 przedwczoraj byłam w ambasadzie. i to poważnie jest tylko formalność. caly czas usmiechniety, zadal mi 3 pytania- gdzie bede pracowac, ile czasu zostane, i czy wyjezdzalm poza polske, wzial odciski palcow i powiedzila Have a nice trip! trwalo 30 sekund, a stałam tam 1,5 h zeby wejsc do srodka.. chyba to jest najgorsze... najlepiej podczas oczekiwania opowiadac sobie kawaly albo smiac sie z dziwnych angielskich slowek, a nie dac po sobie poznac ze jest sie zdenerwowanym! powodzenia Wam życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Work&Travel-wynik rozmowy z konsulem IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 09:43 Monika, a Ty gdzie jedziesz do USA?Do jakiej pracy? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdomówny haha,co za frajerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:53 co za frajerstwo...ludzie lejcie na tą pie..ną ameryke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty a co z indeksem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:11 kochani, jestem na 5tym roku, chce sie bronic przed wyjazdem, da rade?? czy to jest sprawdzane?? czy na rozmowie z konsulem trzeba miec indeks?? please powiedzcie, ze spox, mam głupiego promotora, buziaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: a co z indeksem?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.05.05, 17:52 wez indeks, jest potrzebny, przynajmniej mnie byl, co do piatego roku to kiepsko widze to ale probuj:)powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś