Gość: Anula IP: *.aster.pl 16.11.06, 12:37 Hej,czy ktos z Was uczestniczyl w tych praktykach w USA i moze sie podzielic wrazeniami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labrador78 Re:PCT (Professional Career Training)czy ktoś był? 19.11.06, 19:52 Gość portalu: Anula napisał(a): > Hej,czy ktos z Was uczestniczyl w tych praktykach w USA i moze sie podzielic > wrazeniami? > pozdrawiam Hej, ja też zamierzam wyjechać na PCT, przyłączam się więc do pytania czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym programem??? Pozdrawaim Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re:PCT (Professional Career Training)czy ktoś był IP: *.aster.pl 20.11.06, 20:24 Skoro chcesz wyjechac to pewnie jestes zorientowana czy rowniez absolwenci moga uczestniczyc w tym programie..?Bo nie jestem pewna czy sie zalapie,skonczylam studia rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: PCT (Professional Career Training)... 21.11.06, 02:56 moga absolwenci, chyba do pieciu lat po studiach. wiek do 35 lat. 2 lata praktyki w tym co sie zamierza robic w usa lub kieunek studiow zwiazany z praktyka. najlepiej udac sie do jednej z licznych firm organizujacych takie wyjazdy. a jeszcze lepiej miec juz swojego pracodawce. a jak nie to firma moze go zorganizowac. jezeli wam sie namiejscu pracodawca nie spodoba zawsze mozna go zmienic, jesli inny zgodzi sie na sponorowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: PCT (Professional Career Training)... IP: *.aster.pl 21.11.06, 20:02 Az 2 lata praktyki?Kurcze,to dlugo.Myslalam ze pol roku da rade.. Ale dzieki za info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: PCT (Professional Career Training)... 23.11.06, 00:37 Taki byl wymog jaki mi postawila fundacja. Ale co fundacja to rozne wymagania. Trzeba dobrze poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PCT (Professional Career Training)... IP: *.telsat.wroc.pl 26.11.06, 11:24 a z jakiej fundacji wyjeżdżałaś??? jeśli możnan spytać i na jak długo??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: PCT (Professional Career Training)... 27.11.06, 06:34 Moja fundaja nazywala sie INTRAX, miesci sie w San Francisco. Odpowiedz Link Zgłoś