Gość: Kanadol IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 18:50 I MOJE DZIECI TEZ SKANADOLEJA I BEDA TAKIE GLUPIE JAKIE RESZTA KANADOLI.... "WELL, I DON'T KNOW..." DEBILE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno5555 Re: WSTYDZE SIE ZE JESTEM KANADOLEM 20.06.02, 19:21 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > I MOJE DZIECI TEZ SKANADOLEJA I BEDA Dobrze ci i tak .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malmal2002 Re: WSTYDZE SIE ZE JESTEM KANADOLEM 20.06.02, 19:25 ... wstyd to cecha nabyta swiadczaca o niskim poczuciu wlasnej wartosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.5 Re: WSTYDZE SIE ROZEBRAC PRZY MURZYNIE 20.06.02, 20:31 malmal2002 napisał(a): > ... wstyd to cecha nabyta swiadczaca o niskim poczuciu wlasnej wartosci ... Teraz wszystko rozumiem .Dziekuje i pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adler Re: kanadol IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.02, 20:46 Ty przyjechales glupi i dopiero na tle Kanady uwidocznila sie twoja glupota.No coz, modl sie by dzieci nie poszly w slady ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: WSTYDZE SIE ROZEBRAC PRZY MURZYNIE IP: *.nyc.rr.com 21.06.02, 00:53 bruno.5 napisał(a): > Teraz wszystko rozumiem .Dziekuje i pozdrowienia. ... nie ma za co ... psycholog za dyche - za darmo ... powodzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: WSTYDZE SIE ZE JESTEM KANADOLEM IP: *.dial.eclipse.net 21.06.02, 00:33 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > I MOJE DZIECI TEZ SKANADOLEJA I BEDA TAKIE GLUPIE JAKIE RESZTA KANADOLI.... > "WELL, I DON'T KNOW..." > DEBILE GLUPI CHUJU TY BYLES PIERDOLNIETY ZANIM WYJECHALES KUTASIE I NIE JESTES KANADOLEM TYLKO PRZYBLEDA Z POLSKI CIECIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: WSTYDZE SIE ZE JESTEM KANADOLEM IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:40 Gość portalu: * napisał(a): > Gość portalu: Kanadol napisał(a): > > > I MOJE DZIECI TEZ SKANADOLEJA I BEDA TAKIE GLUPIE JAKIE RESZTA KANADOLI... > . > > "WELL, I DON'T KNOW..." > > DEBILE > GLUPI CHUJU TY BYLES PIERDOLNIETY ZANIM WYJECHALES KUTASIE > I NIE JESTES KANADOLEM TYLKO PRZYBLEDA Z POLSKI CIECIU > "*" masz racje. te przybledy zniszcza ten wspanialy kraj. Wynocha do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: WSTYDZE SIE ZE JESTEM KANADOLEM 21.06.02, 00:43 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: * napisał(a): > > > Gość portalu: Kanadol napisał(a): > > > > > I MOJE DZIECI TEZ SKANADOLEJA I BEDA TAKIE GLUPIE JAKIE RESZTA KANADO > LI... > > . > > > "WELL, I DON'T KNOW..." > > > DEBILE > > GLUPI CHUJU TY BYLES PIERDOLNIETY ZANIM WYJECHALES KUTASIE > > I NIE JESTES KANADOLEM TYLKO PRZYBLEDA Z POLSKI CIECIU > > > > "*" masz racje. te przybledy zniszcza ten wspanialy kraj. > Wynocha do USA. > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
papuas Re: WSTYDZE SIE ZE JESTEM KANADOLEM 21.06.02, 00:48 a ja lubiec bozena ,ona byc blondina i dobrze sie walic na trawie !!! i robic blow job !! very good , ja zapraszac wszystkie bolndina do Nova Gvinea !!! u mnie duzo slonca !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: WSTYDZE SIE IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 06:11 Toz ty w tej Kanadzie oswiecenia dostales czlowieku. Teraz nawet mozesz rozroznic, kto jest glupi a kto madry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: WSTYDZE SIE IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 06:34 Gość portalu: ........ napisał(a): > Toz ty w tej Kanadzie oswiecenia dostales czlowieku. Teraz > nawet mozesz rozroznic, kto jest glupi a kto madry. MalMal jest z Manhattan'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stocznio Re: WSTYDZE SIE do MM IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 06:52 czyzby Bond pisal jako papuas na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy nieeeee.... IP: *.pp.htv.fi 26.06.02, 16:13 Bond jeszcze tak dobrze po polski nie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś