mister1 09.01.03, 18:44 Jak widze ta mende w TV to mam odruchy wymiotne. Pamietam skurwiela jak latal w czerwonym krawacie jako przewodniczacy ZMSu i bajdurzyl o partii i przyjazni z CCCP... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwagadula Re: Posel Jerzy Jaskiernia 09.01.03, 18:46 mister1 napisa?: > Jak widze ta mende w TV to mam odruchy wymiotne. Pamietam skurwiela jak > latal w czerwonym krawacie jako przewodniczacy ZMSu i bajdurzyl o partii > i przyjazni z CCCP... ...ale tylko SWOIM to mowil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Posel Jerzy Jaskiernia IP: PROXY* / 145.4.198.* 09.01.03, 19:06 prawdziwagadula napisała: > mister1 napisa?: > > > Jak widze ta mende w TV to mam odruchy wymiotne. Pamietam skurwiela jak > > latal w czerwonym krawacie jako przewodniczacy ZMSu i bajdurzyl o partii > > i przyjazni z CCCP... > > ...ale tylko SWOIM to mowil! nie tylko SWOI niekiedy patrzyli na TV mistrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Posel Jerzy Jaskiernia IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:49 mister1 napisał: > Jak widze ta mende w TV to mam odruchy wymiotne. Pamietam skurwiela jak > latal w czerwonym krawacie jako przewodniczacy ZMSu i bajdurzyl o partii > i przyjazni z CCCP... i leciał w ślinke jako honorowy przywódca FDJ (kontynuatorka Hitlerjugend w NRDowie) z nieodżałowanym Erichem Honeckerem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Posel Jerzy Jaskiernia IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 21:13 No ale cieszy sie teraz zaufaniem spoleczenstwa i zostal wybrany do Sejmu III RP. W calym rzadzie nie znajdziesz dzis nikogo poza ubekami, albo ZSMP-owcami albo PZPR-owcami. Takich ludzi wybrano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Posel Jerzy Jaskiernia IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 21:24 Gość portalu: gadula napisał(a): > No ale cieszy sie teraz zaufaniem CZESCI spoleczenstwa i zostal wybrany do > Sejmu III RP. W calym rzadzie nie znajdziesz dzis nikogo poza ubekami, > albo ZSMP-owcami albo PZPR-owcami. Takich ludzi wybrano! NIE JA ICH WYBIERAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Posel Jerzy Jaskiernia IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 22:08 Wybrala ich wiekszosc! Jacy wyborcy, taki rzad ... czyzby nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: Posel Jerzy Jaskiernia 10.01.03, 02:22 wszystkie komuchy maja sie dobrze !!!,pelne dojscie do koryta jak za dawnych dobrych czsow,tylko ze dzis zalatwia sie to za posrednictwem kolesiow !! a glupie robole glosuja na ex komuchow bo maja nadzieje na darmowa zupke regeneracyjna i dodatki rodzinne i miesiac wakacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś