Dodaj do ulubionych

oops, Waldek, podpadles

28.06.03, 11:42
Patrzac na to to sie dzieje na bisie to chyba padpadles!
Jeszcze 10% na xurkowej bazie danych i wylecisz!

Obserwuj wątek
    • waldek Re: oops, Waldek, podpadles 30.06.03, 07:03
      dreptak2k napisał:

> Patrzac na to to sie dzieje na bisie to chyba padpadles!
      > Jeszcze 10% na xurkowej bazie danych i wylecisz!
      >

??????????????????????????????

Wybacz ,widocznie jestem glab ,bo nic nie kumam .
      • jot-23 Re: oops, Waldek, podpadles 30.06.03, 15:21
        waldek napisał:

>
        > Wybacz ,widocznie jestem glab ,bo nic nie kumam .

hehe... wreszcie zaczyna docierac! ale ile czasu to zabiera? z poltorj roku
        odkad ja ci to powiedzialem, ale pewnie wczesniej byli Twoji blizsi!
    • xurek dla uzupelnienia obrazu: 30.06.03, 09:58
      Xurek napisal

".....Dlatego rowniez jestem zdania, iz Adminbis, aczkolwiek stosujacy zupelnie
      sluszna polityke paszportowa, wyciagnal zbyt ostre konsekwencje w stosunku do
      tej recydywy. Przypomnienie o istniejacej umowie z ponownym ostrzezeniem byloby
      moim zdaniem wystarczajace."

Dreptak, zejdz ze mnie, znajdz sobie nowego idola i przestan ludzi Xurkiem
      straszyc. Czas stosow i czarownic daaaaaawno temeu sie skonczyl.

Xurek
      • yb_poor Re: dla uzupelnienia obrazu: 01.07.03, 03:12
        xurek napisała:

> Xurek napisal
        >
        > ".....Dlatego rowniez jestem zdania, iz Adminbis, aczkolwiek stosujacy
        zupelnie
        >
        > sluszna polityke paszportowa, wyciagnal zbyt ostre konsekwencje w stosunku
        do
        > tej recydywy. Przypomnienie o istniejacej umowie z ponownym ostrzezeniem
        byloby
        >
        > moim zdaniem wystarczajace."
        >
        > Dreptak, zejdz ze mnie, znajdz sobie nowego idola i przestan ludzi Xurkiem
        > straszyc. Czas stosow i czarownic daaaaaawno temeu sie skonczyl.
        >
        > Xurek
        >
        Po cos tu przylazla?Jak bedziesz sie wpieprzac ze swoim nosem nie tam gdzie
        nie trzeba to beda po Tobie lazic.Idz sie pobaw z malpa .
        • yb_poor [...] 01.07.03, 03:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • xurek Re: dla uzupelnienia obrazu: 01.07.03, 12:03
          > Po cos tu przylazla?Jak bedziesz sie wpieprzac ze swoim nosem nie tam gdzie
          > nie trzeba to beda po Tobie lazic.Idz sie pobaw z malpa .

Ja lubie lazic gdzie mi sie podoba, zazwyczaj jednak po mnie nie laza. Nie mam
          malpy. A ty masz? to pozycz.

Xurek
    • dreptak2k Xureczku! 30.06.03, 11:18
      Chyba jestes troszeczke przewrazliwiona lub tez zbyt pewna siebie. O tobie
      napisalem raptem 1 post a i to tylko w czesci.

Nie doszukuj sie w moim pisaniu zbyt wiele. Pisze o tym o czym pisze. Oops do
      Walka byl skierowany do waldka - zajal stanowisko (na bisie) niebezpiecznie
      zblizone do mojego wiec mu odpowiedzialem. Na tym forum! Pamietasz? Legitymacje
      oddalem.

Jeszcze raz. Jezeli kiedys napisza cos o ladaowaniu na Marsie bedzie to o
      ladowaniui na Marsie. Nie o Xurku.

Niskie poklony
      • lalka_01 Re: Xureczku! 30.06.03, 11:29
        To napisz cos o tym ladowaniu na Marsie. Tylko tym razem bez histerii...
      • xurek Re: Xureczku! 30.06.03, 11:44
        >O tobie napisalem raptem 1 post a i to tylko w czesci.
        >
        > Oops do Walka byl skierowany do waldka -

i brzmial: "Jeszcze 10% na xurkowej bazie danych i wylecisz!", czego Waldek
        nota bene nie zrozumial.

>zajal stanowisko (na bisie) niebezpiecznie
        > zblizone do mojego wiec mu odpowiedzialem. Na tym forum! Pamietasz?
        Legitymacje oddalem.

To chyba Ty sie nieco przeceniasz. Legitymacje naprawde miales? Bo ja mimo
        calej "sfory wielbicieli" do dzisiaj nie mam zadnej sad((

>Jezeli kiedys napisza cos o ladaowaniu na Marsie bedzie to o
        > ladowaniui na Marsie. Nie o Xurku.

Dokladnie o to mi chodzilo. Zebys, jak piszesz o Marsie, pisal o Marsie nie
        wymieniajac Xurka. Widze, ze sie zrozumielismy i dziekuje z gory.

Xurek rowniez pozdrawiajac.
        PS: nie wiem, czy nie umknelo Twojej uwadze, ale jakis dobry duszek juz
        otworzyl dla Ciebie odpowiednie forum. Zycze wiele forumowej przyjemnosci.
        • dreptak2k Re: Xureczku! 30.06.03, 12:07
          xurek napisała:

> To chyba Ty sie nieco przeceniasz. Legitymacje naprawde miales? Bo ja mimo
          > calej "sfory wielbicieli" do dzisiaj nie mam zadnej sad((

Masz racje. Pozwol, ze wyjasnie dokladnie. Nie, legitymacji papierowej nie
          mialem. Tak naprawde nie mialem jej na mysli (fizycznego istnienia takowej).
          Chodzilo mi bardziej o deklaracje i jest mi niezmiernie przykro, ze zostalem
          zle zrozumiany. Na przyszlosc, piszac do ciebie i (chm. boje sie napisac,
          powiedzmy innych) bede sie wyrazal jasno i bez zadnych przenosni czy tez takich
          innych, z ktorymi to pewna pani w USA przestala miec klopoty.
          >
          > > PS: nie wiem, czy nie umknelo Twojej uwadze, ale jakis dobry duszek juz
          > otworzyl dla Ciebie odpowiednie forum. Zycze wiele forumowej przyjemnosci.
          >
          To jest calkiem niezle. Musze ci przyznac, ze kiedy zobaczylam zawiadomienie o
          powstaniu takiego forum, Robert przyszedl mi natychmiast na mysl. Nie sadzilem,
          ze to ty!
          • xurek wrong conclusion 30.06.03, 14:50
            nie, to nie ja. Ja to nawet bym nie umiala, i nawet specjalnie dla Ciebie nie
            chce mi sie nauczyc smile)). Zauwazylam, bo dostalam zawiadomienie na maila. Stad
            wiem.

Xurek
            • dreptak2k Re: wrong conclusion? 01.07.03, 00:29
              Jestes pewna? O wyslaniu zaproszenia wiedza dwie osoby: wysylajaca i
              otrzymujaca.

Z obiektywnego punktu widzenia musze ci przyznac doskonalej strategii.
              Spowodowalas, ze niezalezne forum polonijne nie powstanie nigdy - bo kto w nie
              teraz uwierzy?

> czasem myslisz ze to nie On, a to wlasnie Kameleon, the wonderful bad boy!

Cale szczescie ten kameleon pozbyl sie juz jednej twarzy.
              • waldek Re: wrong conclusion? 01.07.03, 02:46
                I o co tu sie klocic ?????????
                Postu nie zrozumialem ,bo zwyczajnie nie czytalem tematu na bisie.
                Po pierwsze - to jak juz gdzies pisalem ,biore skuteczna odwykowke od bisa
                a po drugie pierwsze ,to posty Xurka sa dla mnie osobiscie przydlugawe i
                przynudnawe ,wiec tez ich nie czytam.
                To czy dostane bana na bisie, delikatnie mowiac zwisa mi i jest ostatnia rzecza
                ktora sie moglbym przejmowac.Bis robi sie coraz wiecej taki sam jak tutejsze
                forum i przyglupawe wypowiedzi ,ot chocby w stylu tego J-23 ,zdazaja sie tam
                coraz czesciej ,a mnie takie rozmowy nie bawia.
                Dreptak - wiecej optymizmu.Sam teraz chce sprobowac tego Wolna Polonia forum.
                Xurku - mniej zlosliwosci ,bo Dreptak nie jest jedyna osoba ktora czuje sie
                urazona Twojmi postami.
                • Gość: uo; Re: wrong conclusion? IP: *.proxy.aol.com 01.07.03, 05:38
                  ik0-=o
                  ]]]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka