dreptak2k 28.06.03, 11:42 Patrzac na to to sie dzieje na bisie to chyba padpadles! Jeszcze 10% na xurkowej bazie danych i wylecisz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek Re: oops, Waldek, podpadles 30.06.03, 07:03 dreptak2k napisał: > Patrzac na to to sie dzieje na bisie to chyba padpadles! > Jeszcze 10% na xurkowej bazie danych i wylecisz! > ?????????????????????????????? Wybacz ,widocznie jestem glab ,bo nic nie kumam . Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: oops, Waldek, podpadles 30.06.03, 15:21 waldek napisał: > > Wybacz ,widocznie jestem glab ,bo nic nie kumam . hehe... wreszcie zaczyna docierac! ale ile czasu to zabiera? z poltorj roku odkad ja ci to powiedzialem, ale pewnie wczesniej byli Twoji blizsi! Odpowiedz Link Zgłoś
xurek dla uzupelnienia obrazu: 30.06.03, 09:58 Xurek napisal ".....Dlatego rowniez jestem zdania, iz Adminbis, aczkolwiek stosujacy zupelnie sluszna polityke paszportowa, wyciagnal zbyt ostre konsekwencje w stosunku do tej recydywy. Przypomnienie o istniejacej umowie z ponownym ostrzezeniem byloby moim zdaniem wystarczajace." Dreptak, zejdz ze mnie, znajdz sobie nowego idola i przestan ludzi Xurkiem straszyc. Czas stosow i czarownic daaaaaawno temeu sie skonczyl. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
yb_poor Re: dla uzupelnienia obrazu: 01.07.03, 03:12 xurek napisała: > Xurek napisal > > ".....Dlatego rowniez jestem zdania, iz Adminbis, aczkolwiek stosujacy zupelnie > > sluszna polityke paszportowa, wyciagnal zbyt ostre konsekwencje w stosunku do > tej recydywy. Przypomnienie o istniejacej umowie z ponownym ostrzezeniem byloby > > moim zdaniem wystarczajace." > > Dreptak, zejdz ze mnie, znajdz sobie nowego idola i przestan ludzi Xurkiem > straszyc. Czas stosow i czarownic daaaaaawno temeu sie skonczyl. > > Xurek > Po cos tu przylazla?Jak bedziesz sie wpieprzac ze swoim nosem nie tam gdzie nie trzeba to beda po Tobie lazic.Idz sie pobaw z malpa . Odpowiedz Link Zgłoś
yb_poor [...] 01.07.03, 03:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: dla uzupelnienia obrazu: 01.07.03, 12:03 > Po cos tu przylazla?Jak bedziesz sie wpieprzac ze swoim nosem nie tam gdzie > nie trzeba to beda po Tobie lazic.Idz sie pobaw z malpa . Ja lubie lazic gdzie mi sie podoba, zazwyczaj jednak po mnie nie laza. Nie mam malpy. A ty masz? to pozycz. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Xureczku! 30.06.03, 11:18 Chyba jestes troszeczke przewrazliwiona lub tez zbyt pewna siebie. O tobie napisalem raptem 1 post a i to tylko w czesci. Nie doszukuj sie w moim pisaniu zbyt wiele. Pisze o tym o czym pisze. Oops do Walka byl skierowany do waldka - zajal stanowisko (na bisie) niebezpiecznie zblizone do mojego wiec mu odpowiedzialem. Na tym forum! Pamietasz? Legitymacje oddalem. Jeszcze raz. Jezeli kiedys napisza cos o ladaowaniu na Marsie bedzie to o ladowaniui na Marsie. Nie o Xurku. Niskie poklony Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Xureczku! 30.06.03, 11:29 To napisz cos o tym ladowaniu na Marsie. Tylko tym razem bez histerii... Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Xureczku! 30.06.03, 11:44 >O tobie napisalem raptem 1 post a i to tylko w czesci. > > Oops do Walka byl skierowany do waldka - i brzmial: "Jeszcze 10% na xurkowej bazie danych i wylecisz!", czego Waldek nota bene nie zrozumial. >zajal stanowisko (na bisie) niebezpiecznie > zblizone do mojego wiec mu odpowiedzialem. Na tym forum! Pamietasz? Legitymacje oddalem. To chyba Ty sie nieco przeceniasz. Legitymacje naprawde miales? Bo ja mimo calej "sfory wielbicieli" do dzisiaj nie mam zadnej (( >Jezeli kiedys napisza cos o ladaowaniu na Marsie bedzie to o > ladowaniui na Marsie. Nie o Xurku. Dokladnie o to mi chodzilo. Zebys, jak piszesz o Marsie, pisal o Marsie nie wymieniajac Xurka. Widze, ze sie zrozumielismy i dziekuje z gory. Xurek rowniez pozdrawiajac. PS: nie wiem, czy nie umknelo Twojej uwadze, ale jakis dobry duszek juz otworzyl dla Ciebie odpowiednie forum. Zycze wiele forumowej przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: Xureczku! 30.06.03, 12:07 xurek napisała: > To chyba Ty sie nieco przeceniasz. Legitymacje naprawde miales? Bo ja mimo > calej "sfory wielbicieli" do dzisiaj nie mam zadnej (( Masz racje. Pozwol, ze wyjasnie dokladnie. Nie, legitymacji papierowej nie mialem. Tak naprawde nie mialem jej na mysli (fizycznego istnienia takowej). Chodzilo mi bardziej o deklaracje i jest mi niezmiernie przykro, ze zostalem zle zrozumiany. Na przyszlosc, piszac do ciebie i (chm. boje sie napisac, powiedzmy innych) bede sie wyrazal jasno i bez zadnych przenosni czy tez takich innych, z ktorymi to pewna pani w USA przestala miec klopoty. > > > PS: nie wiem, czy nie umknelo Twojej uwadze, ale jakis dobry duszek juz > otworzyl dla Ciebie odpowiednie forum. Zycze wiele forumowej przyjemnosci. > To jest calkiem niezle. Musze ci przyznac, ze kiedy zobaczylam zawiadomienie o powstaniu takiego forum, Robert przyszedl mi natychmiast na mysl. Nie sadzilem, ze to ty! Odpowiedz Link Zgłoś
xurek wrong conclusion 30.06.03, 14:50 nie, to nie ja. Ja to nawet bym nie umiala, i nawet specjalnie dla Ciebie nie chce mi sie nauczyc )). Zauwazylam, bo dostalam zawiadomienie na maila. Stad wiem. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: wrong conclusion? 01.07.03, 00:29 Jestes pewna? O wyslaniu zaproszenia wiedza dwie osoby: wysylajaca i otrzymujaca. Z obiektywnego punktu widzenia musze ci przyznac doskonalej strategii. Spowodowalas, ze niezalezne forum polonijne nie powstanie nigdy - bo kto w nie teraz uwierzy? > czasem myslisz ze to nie On, a to wlasnie Kameleon, the wonderful bad boy! Cale szczescie ten kameleon pozbyl sie juz jednej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: wrong conclusion? 01.07.03, 02:46 I o co tu sie klocic ????????? Postu nie zrozumialem ,bo zwyczajnie nie czytalem tematu na bisie. Po pierwsze - to jak juz gdzies pisalem ,biore skuteczna odwykowke od bisa a po drugie pierwsze ,to posty Xurka sa dla mnie osobiscie przydlugawe i przynudnawe ,wiec tez ich nie czytam. To czy dostane bana na bisie, delikatnie mowiac zwisa mi i jest ostatnia rzecza ktora sie moglbym przejmowac.Bis robi sie coraz wiecej taki sam jak tutejsze forum i przyglupawe wypowiedzi ,ot chocby w stylu tego J-23 ,zdazaja sie tam coraz czesciej ,a mnie takie rozmowy nie bawia. Dreptak - wiecej optymizmu.Sam teraz chce sprobowac tego Wolna Polonia forum. Xurku - mniej zlosliwosci ,bo Dreptak nie jest jedyna osoba ktora czuje sie urazona Twojmi postami. Odpowiedz Link Zgłoś