Dodaj do ulubionych

refleksje plecakowe

21.06.11, 23:33
Mam prawie rocznego synka. Na wiosnę uczyłam się wiązać różne plecaki i różnie mi to szło - miałam wzloty i upadki. Myślałam o zakupieniu nosidła. Teraz jestem nad morzem, zakupiłam nośniejszą chustę i noszę syna. I jest rewelacyjnie. Chodzić nie umie, w wózku nie usiedzi nawet 3 minut, bo wyłazi, a na plecach siedzi.
I widzę tu nad morzem sporo nosideł, w tym dość fajne ergonomiki, ale te dzieci na plecach tak smętnie i nisko dyndają, a mój synek wygląda radośnie zza ramienia i wydaje się taki ze mną zespolony. I teraz wiem, że nie zamieniłabym chusty na żadne nosidło.
Obserwuj wątek
    • matysia20050521 Re: refleksje plecakowe 23.06.11, 09:51
      My sie nosimy tak i tak. Teraz Franek śpi w plecaczku prostym. Ale na dłuższe wyjścia biore ergo. Zakładam wyżej, i Franek wszystko widzi. A wydaje mi sie ,że jednak i mnie i jemu 11 kg jest wygodniej. Mamy Nubigo i Doux-Doux.
      • aleksandra1357 Re: refleksje plecakowe 23.06.11, 22:46
        To może macie lepsze nosidło albo lepiej założone. Bo widzę na spacerach nad morzem sporo beznadziejnych wisiadeł, a nieliczne ergonomiki zakładane są tak nisko, że dziecko dynda. Nie wiem czemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka