mamalina Warszawa - Żoliborz 02.01.07, 22:52 ... zielony, rzecz jasna, jak na styczeń przystało Odpowiedz Link
zlosnica80 Olsztyn 16.01.07, 18:39 Ja dopiero co zakochałam się w chuście z moim 5-cio miesięcznym Tobiaszem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kurcze Re: warszawa ochota 27.02.07, 22:18 też W-wa ochota :-) Ale z chwilową przerwą bo starsza ma już prawie 4 lata a następny lokator chusty planowany dopiero pod koniec kwietnia :-) Odpowiedz Link
cebolla Gdańsk po raz trzeci 16.01.07, 22:04 Stawiam sie do apelu! Trochę zajeło mi czasu żeby sie tu zapisac po tym, jak otrzymałam zaproszenie od Mamy ze Stogów, za co przepraszam;) Mój Jasiek jest szczęśliwym posiadaczem az dwóch chust-Nati oraz Hoppa. Obie są super, choć Hopp oczywiście ma wiecej zalet - jest mięciutki i milutki...Efekt jest jeden-nosimy sie i jest fajnie. A za tego Hoppa to chyba powinnam Mysi125 podziekowac, takie ma jakoś przeczucie;) Odpowiedz Link
dioneja Warszawa Praga Płn. 17.01.07, 23:27 Dodam tylko, że mamy blisko do zoo, nawet dziś byliśmy. Bilety w atrakcyjnej zimowej cenie: dzieci do lat 3- free, starsze- 3zł a dorośli- 6zł. Dużo zwierzaków łazi po wybiegach. Może zimy już nie będzie, bo niektórym na zaloty się zebrało :))). Odpowiedz Link
kajkasz1 Chojnice (pomorskie0 27.01.07, 21:45 Pozdrawiamy wszystkie chustomamy z naszego miasta. Odezwijcie się. Odpowiedz Link
lizzy9 Stare Babice (pod Wwa)... narazie przynajmniej :) 29.01.07, 20:05 Ciekawa jestem czy sa jakies mamy z mojej okolicy, badz z Bemowa, Bielan, Woli... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cebolla Gdańsk 30.01.07, 17:39 Juz nie moge sie doczekać wiosennych spacerów nad morzem:) Odpowiedz Link
rassia Re: Gdańsk 06.02.07, 15:43 Ja jestem z okolic Gdańska i w niedzielę zaliczyliśmy już nasz pierwszy nadmorski spacer :) Odpowiedz Link
aszanya1 Re: Kraków, 15.06.07, 00:44 Zgłaszam się w Krakowie!!! I na ulicach zamotana już bywam wzbudzając oczywiście zachwyt z moją kruszynką;) Odpowiedz Link
lcelina Re: Kraków, 21.06.07, 19:56 Dziś dotarło do mnie świeżutkie, pachnące Rio:) i już testowaliśmy w okolicach Krowodrzy:) Odpowiedz Link
estyka Kraków, 22.06.07, 09:09 ja też z Krakowa :-))))))) dziś dotarła do mnie Nairobi :-))))))))))) Odpowiedz Link
klaudia761 Re: Kraków, 17.07.07, 21:06 Zgłasza się kolejny Kraków. Kupiłam Nati jeszcze nie dotarło. Mój mały ma 2 miesiące i nie wiem czy tak wcześnie noszenie dziecka jest możliwe. Odpowiedz Link
lobuz28 Re: Kraków, 05.09.07, 22:10 Kraków Krowodrza, jestem początkującą chuściarą, chętnie spotkam się z doświadczonymi Mamami od chustowania i nie tylko... Zapraszam na spacer! Pozdrawiam Odpowiedz Link
aintha Kraków, 19.09.07, 22:02 oraz zakopane :) ------------------------------ Nasza Mała Ania Dzieciaczkowo-Filmowo Odpowiedz Link
ketip1 Re: Kraków, 10.01.08, 13:02 i ja dołączam! z montrealem Hoppa Kraków - Opatkowice Odpowiedz Link
novaaga Poznań 05.02.07, 11:30 hej, witam dopiero od niedawna się tu pokazuję, ale nie widziałam wcześniej nikogo z Pozniania... Odpowiedz Link
ypsi79 Re: Poznań 13.03.07, 14:32 WITAM róniez z Poznania - jestem nowa na forum, ale juz nieco wprawiona w bojach z chustą (czyt. zaliczone 3 spacery hihihi). Franek ma 15 tygodni i coraz chętniej przesiaduje w chuście. Ja osobiście też lubię, jak mały fika albo śpi w mojej bliskości. Buziaki dla innych poznanianek oraz reszty chustomaniaczek :* Odpowiedz Link
baenshee Re: Poznań 06.04.07, 21:06 ja tez ja tez :)) i równiez nowa,chociaz podczytuję :) właśnie knuję niecny plan wykonania sobie chusty ,ciekawe ,co mi z tego wyjdzie ... Odpowiedz Link
vipunia Poznań i Puszczykowo 10.07.07, 09:37 Póki co można mnie spotkać w Puszczykowskich lasach, ale z małym w Poznaniu też często będę bywać jak tylko mały trochę podrośnie :) Odpowiedz Link
truscaffka Poznań-łazarz 15.08.07, 11:29 ja też poznaniara:)))i też nowa..podczytywałam po cichu to forum, a teraz sama wreszcie zaopatrzyłam sie w chustę i na razie ćwiczymy z córcią:)) a poza tym to udzielam się na forum rówieśniczym "kwiecień 2007":))) poznanianki, co myślicie o zorganizowaniu w poznaniu jakichś warsztatów chustowych?? warszawianki są świetnie zorganizowane pod tym względem i pomyślałam, że i nam by się przydało..co wy na to? Odpowiedz Link
szu.krusz Re: Poznań-łazarz 11.10.07, 21:51 truscaffka napisała: > poznanianki, co myślicie o zorganizowaniu w poznaniu jakichś warsztatów > chustowych?? warszawianki są świetnie zorganizowane pod tym względem i > pomyślałam, że i nam by się przydało..co wy na to? Ja jestem ZA :) Odpowiedz Link
tulipowna Poznań Winogrady 16.10.07, 10:57 Witam wszystkich! Jestem posiadaczką od kilku dni chusty Bebelulu Lulu i chetnie spotkalabym sie z doswiadczonymi chusciarkami, ktore pokazalyby mi jak tego cuda uzywac (zaluje, ze nie trafilam na forum przed zakupem, bo pewnie wybralabym inna chuste). Jestem jak najbardziej za spotkaniem czy to w formie towarzyskiej czy tez towarzysko-warsztatowej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
truscaffka Poznań/Suchy Las:) 05.05.09, 13:01 witam ponownie:) dużo się zmieniło od mojego ostatniego wpisu - miejsce zamieszkania i ilość dzieci - obecnie jestem mamą Zosi i Zuzanki, i szczęśliwą posiadaczką girasola i vatanaia, niedługo pewnie zakupię jakąś kolejną chustę :) pozdrawiam! Odpowiedz Link
tobatka Re: prawie Poznań - Swadzim 11.11.07, 11:36 Witam, Wprawdzie jeszcze mieszkam w Przeźmierowie, ale w ciągu miesiąca się przeniosę do siebie, do Swadzimia. Uczę się chusty z moim niespełna miesięcznym szkrabem i chętnie poznam doświadczone mamy, co podpowiedzą i pomogą i niedoświadczone, z którymi mogłabym się uczyć :) Odpowiedz Link
lee_a Re: prawie Poznań - Plewiska 24.11.07, 21:56 Chustujemy się z Anią, mamy Hoppa Osakę. Odpowiedz Link
anetta1980 Re: Poznań-centrum 29.11.07, 17:57 Witam! I ja dołączam do chustomam. Moja Zuzia ma narazie jeden miesiąc życia za sobą. Odpowiedz Link
mdabrowska2 Kraków 05.02.07, 12:45 a raczej okolice Wieliczki. W Krakowie chyba rzeczywiście słabiutko, bo na ulicy nie widziałam chusty NIGDY. Dodam, że sama do tej pory nie nosiłam, wyprodukowałam sobie świeżutko z prześcieradła i próbuję z Małą. Magda Odpowiedz Link
rudy_kot Myślenice k. Krakowa 11.04.07, 11:55 też dopiero się uczymy noszenia... Ale w Krakowie widziałam jedną Bebelu Odpowiedz Link
nalie koszalin 13.02.07, 12:15 oj coś widzę, że 'nad morzem' z kolorowych chust najwięcej to jest parawanów :( Odpowiedz Link
mariken Re: Warszawa mokotów 14.02.07, 19:09 pryderi mieszka przy metrze służew :) (obie jesteśmy listopadówki 2006, stąd wiem), za to ja przy puławskiej róg racławickiej :)) do rakowieckiej spacerkiem 10 minut :))) joaśka z kaliną Odpowiedz Link
nalie Re: Szczecin 15.02.07, 19:41 o! to dokładnie tak jak ja - "hoppowa(santiago)-czterodniówka" ! i jest nas już dwie w zachodniopomorskim! ja jestem z koszalina :) może też zorganizujemy kiedyś spotkanie? dość często bywam w szczecinie ale zapraszam również do koszalina! do zobaczenia :) Odpowiedz Link
a_ndzia3 Re: Szczecin 01.03.07, 00:03 Witam! Ja też jestem ze Szczecina :) na razie mam bebelulu i nie do konca sobie z nią radze... poki co idealnie sie spradza jako "usypiacz" :) ale przymierzam sie do wiazanej chusty pozdrawiam Odpowiedz Link
gonzolina Re: Szczecin 01.03.07, 15:19 O jak dobrze że jesteś,nie jestem sama :-). w jakiej dzielnicy Szczecina mieszkasz( ja jesem z Niebuszewa). Moze jak bedzie cieplo na spacerek sie wybierzymy i bedziemy propagowac chuściarstwo w Szczecinie :-) Odpowiedz Link
gosia.nowicka Re: Szczecin 22.08.07, 16:22 hej hej, ja tez z niebuszewa tzn teraz na wyspie ale czesto przyjezdzamy do tesciowej:)tez mam corcie zuzie:)i tez czekam na santiago:) pozdrawiam cieplutko gosia Odpowiedz Link
vvega Szczecin 04.05.07, 20:29 :) mam chsute.pl, przymierzam się do wiązanej i chetnie bym się przyłączyła do jakiegoś spotkanka jeśli bedziecie organizować:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
agiju Re: Szczecin 25.05.07, 00:50 To może wspólnie będziemy trenować wiązanie. Ja jutro , a właściewie już dzisiaj idę kupić 5 m sukna i będę się owijać do upadłego, aż mi wyjdzie. No i na 99,99999% się znamy Odpowiedz Link