nekokoneko 15.02.07, 16:41 widziałam, że kilka z Was jest z łodzi.. mam prośbę..czy mogłaby mi któraś z Was pomóc z hustą? a w zasadzie z ułożeniem w niej dziecka?proszę... jestem z łodzi z Dołów.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magme Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 08:40 Hej! ja jestem z Łodzi i jeśłi chcesz możemy się spotkać, ja na razie noszę małego od 3 miesięcy dopiero ale na ile będę mogła Ci pomóc to chętnie pomogę, przy czym jeśli chodzi o niektóre pozycje to nie mam doświadczenia bo moje małe np w kołysce absolutnie nie chciało leżeć ale może razem coś wymyślimy, odezwij się- magda- ja jestem z Górnej ale to się możemy spotkać gdzieś w połowie trasy :) pozdrawiam Odpowiedz Link
nekokoneko Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 13:14 bardzo chętnie się z tobą spotkam:) mam na razie tylko chustę hamalu ale niedługo powinnam też mieć wiązaną- ale własnej roboty. póki co męczę się z ułożeniem zuzi w kołysce:( i wydaje mi się ze coś nei tak robię.możemy się spotkać w pół drogi, ale możemy także u mnie jeśli by Ci to nei przeszkadzało- moja zuzieńka jest jeszcze malutka i nei wychodzę z nią bo nei dam rady znieść wózka z półpietra. jeśli by ci to nei przeszkadzało to zapraszam, jeśli jednak wolisz gdzieś indziej to oczywiście może coś wymyślimy:) może gdy mój małż będzie mógł mi pomóc..no nei wiem. co ty na to?:) Odpowiedz Link
magme Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 16:35 ja mam tylko wiązaną ale może razem wymyślimy cos na hamalu, ile ma Twoja Zuzia? możemy do was przyjechać , my raczej "jezdni", w którym miejscu na dołach? bo mój brat tam gdzieś mieszka więc mogłabym podjechać do niego i stamtąd do was? Odpowiedz Link
nekokoneko Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 17:24 na ulicy chryzantem:) to jest tuż przy skrzyżowaniu wojska polskiego i strykowskiej. Odpowiedz Link
magme Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 20:36 haha - na ul,chryzantem mieszkałam całe 7 lat, teraz tam mieszka mój brat, no to świetnie, a ile, najlepiej podaj mi nr telefonu ja Ci podaje mój 504825413m i napisz smsa albo mailem może już na priv - magme@wp.pl, nie mogę się dziś rozpisywać - małe ząbkuje i wyje ;))), czekam na jakis kontakt- magda Odpowiedz Link