Dodaj do ulubionych

mamy z Łodzi- help

15.02.07, 16:41
widziałam, że kilka z Was jest z łodzi..
mam prośbę..czy mogłaby mi któraś z Was pomóc z hustą? a w zasadzie z
ułożeniem w niej dziecka?proszę...
jestem z łodzi z Dołów..
Obserwuj wątek
    • magme Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 08:40
      Hej! ja jestem z Łodzi i jeśłi chcesz możemy się spotkać, ja na razie noszę
      małego od 3 miesięcy dopiero ale na ile będę mogła Ci pomóc to chętnie pomogę,
      przy czym jeśli chodzi o niektóre pozycje to nie mam doświadczenia bo moje małe
      np w kołysce absolutnie nie chciało leżeć ale może razem coś wymyślimy, odezwij
      się- magda- ja jestem z Górnej ale to się możemy spotkać gdzieś w połowie
      trasy :)
      pozdrawiam
      • nekokoneko Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 13:14
        bardzo chętnie się z tobą spotkam:) mam na razie tylko chustę hamalu ale
        niedługo powinnam też mieć wiązaną- ale własnej roboty. póki co męczę się z
        ułożeniem zuzi w kołysce:( i wydaje mi się ze coś nei tak robię.możemy się
        spotkać w pół drogi, ale możemy także u mnie jeśli by Ci to nei przeszkadzało-
        moja zuzieńka jest jeszcze malutka i nei wychodzę z nią bo nei dam rady znieść
        wózka z półpietra.
        jeśli by ci to nei przeszkadzało to zapraszam, jeśli jednak wolisz gdzieś
        indziej to oczywiście może coś wymyślimy:) może gdy mój małż będzie mógł mi
        pomóc..no nei wiem. co ty na to?:)
        • magme Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 16:35
          ja mam tylko wiązaną ale może razem wymyślimy cos na hamalu, ile ma Twoja Zuzia?
          możemy do was przyjechać , my raczej "jezdni", w którym miejscu na dołach? bo
          mój brat tam gdzieś mieszka więc mogłabym podjechać do niego i stamtąd do was?
          • nekokoneko Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 17:24
            na ulicy chryzantem:) to jest tuż przy skrzyżowaniu wojska polskiego i strykowskiej.
            • magme Re: mamy z Łodzi- help 16.02.07, 20:36
              haha - na ul,chryzantem mieszkałam całe 7 lat, teraz tam mieszka mój brat, no
              to świetnie, a ile, najlepiej podaj mi nr telefonu ja Ci podaje mój 504825413m
              i napisz smsa albo mailem może już na priv - magme@wp.pl, nie mogę się dziś
              rozpisywać - małe ząbkuje i wyje ;))), czekam na jakis kontakt- magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka