dioneja 19.02.07, 17:24 dzięki dziewczyny za miłe spotkanie!!! Macie naprawdę super dzieciaki :)! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Aga i Marta... 19.02.07, 17:32 no Kuba też niczego sobie :) jak się ogarnę w domu to wieczorkiem powrzucam zdjęcia.. mało bo mało ale coś jest.. o ile pozwolicie, bo zapomniałam zapytać czy mogę :) Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Aga i Marta... 19.02.07, 17:46 Dziękuję za super spacer. Bez Was pewnie dzisiaj nie chciałoby mi się wychodzić. Jeśli ktoś uważa, ze malutkie dzieci to kłopopt, to Kubuś i Franio są żywym zaprzeczeniem. Nawet można z nimi wypić herbatę. I tak słodko wyglądali w chustach. Kubusie Dionei widziałam w listopadzie, ale urósł, trochę zatęskniłam do 5 miesięczniaka. Mogłyśmy odrazu porównać Nati i Hoppa. Niech nikt nie wierzy w to, co Aga pisze o swojej figurze! Myślałam, że moje dzieci padną po powrocie do domu, ale gdzie tam, szaleją dalej. Zdjęcia chętnie zobaczę w galerii i poproszę też na maila. Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Aga i Marta... 19.02.07, 18:40 Ale mnie zazdrozdka wzięła. Nie dość, że na dwór wyszłyście, to jeszcze poplotkować z innymi chustomamami mogłyście. Wrzucajcie zdjęcia, to chociaż popatrzymy. Całuski. Odpowiedz Link
agamamaani zdjęcia dodane :) 19.02.07, 20:15 dużo ich nie zrobiłyśmy niestety.. fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,47543113,57637669.html Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: zdjęcia dodane :) 19.02.07, 20:39 Fajne fotki, widać, że się dobrze bawiłyście. Oby więcej takich spotkań. Muszę chyba zmobilizować trójmiejskie chustomamy, bo tam mi najbliżej (także duchowo). Odpowiedz Link
nalie Re: zdjęcia dodane :) 20.02.07, 07:21 sorki za pytanie ale dużo jest was tam w 3mieście? (nie chce mi się sprawdzać w wątku spotkaniowym - jestem tu dziś tylko 'przelotem') ja jestem z koszalina i gdyby rzeczywiście takie spotkanie udało się skrzyknąć bliżej morza to szybciutko organizowałabym coś aby tam się pojawić! krótko - zgłaszam swój akces! forum jest extra ale nie ma jak to pogadać 'chusta w chustę' ;) Odpowiedz Link
starogardzka_mama okolice! 20.02.07, 09:09 Ja też mam kawałek do Trójmiasta ale chętnie wyruszę na spotkanie chustomanek :) Jeśli pogoda dopisze. Odpowiedz Link
agamamaani Re: okolice! 20.02.07, 09:41 jakby co to ja dziś wieczorem będę w Gdańsku :) do piątku rana :) Odpowiedz Link
mysia125 3miasto 20.02.07, 11:11 Po Wielkanocy mozna zorganizowac warsztaty motania w 3miescie, dla mnie zaden problem, pod warunkiem, ze jest lotnisko ;) a ze do Gdanska latalam, wiec spox. Tyle, ze dopiero po Swietach - wczesniej mamy dwutygodniowe wakacje wyjazdowe. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mayetschka warsztaty w 3mieście? Super! 20.02.07, 11:41 Jestem za!! Z olsztyna da się dojechac sprawnie do 3miasta. Z chęcią bym nauczyła się tego i owego (na plecach nie wychodzi mi w ogóle wsadzanie Tobiasza :( ) Mam tylko prośbę, żeby warsztaty były w weekend, bo do pracy czas wracać :( i w tygodniu ciężko będzie się wydostać... -- Odpowiedz Link
mysia125 Re: warsztaty w 3mieście? Super! 20.02.07, 11:49 Gdansk biore pod uwage, bo tam jest Lech Walesa Airport ;) no i weekend, oczywiscie, ze weekend! jesli ktos ma potrzebe, to sie da zorganizowac. Tylko musze wszystko dokladnie zaplanowac, zeby dziecia bez potrzeby nie ciagac. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
cebolla Re: 3miasto 20.02.07, 15:27 Super!!! PIszemy się na taki kursik! Wprawdzie Jasiek daje się motać bez problemu, ale wiedzy nigdy za dużo:) Już nie możemy sie doczekać! Proponuję spacer brzegiem morza w wiosennej bryzie...Ech, wiosna...WEzmę koleżanki co patrzą na chusty jak na czarną magię. Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Aga i Marta... 20.02.07, 12:49 Jestem za, zamotam Kubka i przyjadę, ale też po świętach. Najbardziej by mi pasił wekkend po 14-16 maja, bo akurat będziemy znowu odwiedzać lekarzy. Może uda mi się też szwagierkę zaciągnąć, bo się dziewczyna do Hamalu nie może przekonać, to może długa jej podejdzie. A gdzie by można? Żeby trochę spokoju było, bo centra handlowe to hałaśliwe są bardzo. Gdańsk czy Gdynia? A może coś pośrodku w Sopocie? Dziewczyny, wpiszcie się, kto reflektuje? Odpowiedz Link
magme Re: Aga i Marta... 20.02.07, 16:59 U nas to musiałby być wypad całoweekendowy, bo jak do W-wy można obrócić w 1 dzień to nad morze już gorzej, ale może udałoby mi się namówić męża na taki weekend, dawno nigdzie nie byliśmy a połazić brzegiem morza byłoby ..romantycznie..nawet z namotanym dzidziusiem , gdyby było ciepło to nawet byłby dobry pretekst żeby trochę odpocząć, pomysł jest.. Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Aga i Marta... 21.02.07, 15:19 W maju może być już albo wiosna, albo lato. Nad morzem byłoby ok, co Mysiu? Odpowiedz Link