Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Szczecinie?

10.03.07, 22:44
No to proszę chustofanki ze Szczecina i okolic!! Zgłaszajcie się, wiem, że
jest nas kilka i może nadszedł czas aby się spotkać? Kto chętny? Z góry
proponuję spotkanie gdzieś w Galaxy a może inne fajne miejsce?
Obserwuj wątek
    • a_ndzia3 Re: Spotkanie w Szczecinie? 11.03.07, 01:30
      witam
      od niedawna mam chuste nati i jeszcze nie probowalam jej poza domem. ale czemu
      nie :)
      ale proponowalabym moze raczej castellarie na jasnych bloniach? galaxy chyba
      nie jest najfajniejszym miejscem dla maluchow...
      pozdrawiam
    • benitaa2 Re: Spotkanie w Szczecinie? 11.03.07, 06:39
      Ja z checią spotkałabym inne chustomaniaczki.Jestem z Koszalina,ale jakby
      termin mi pasowł przyjadę do Szczecina.
      • nalie Re: Spotkanie w Szczecinie? 11.03.07, 09:48
        no to jest nas dwie z koszalina! ja też bardzo chętnie przyjadę, ale dziewczyny
        ja ostatnio dość czesto jeżdżę więc wolałabym zgrać termin z ew. terminem
        wizyty u lekarza. w tym tygodniu powinnam wiedzieć czy, a jak tak, to kiedy mam
        przyjechać następny raz. możemy poczekać z ustaleniem ostatniego terminu
        powiedzmy do czwartku? jak będę wiedziała wcześniej to dam znać!
        • kulka78 Re: Spotkanie w Szczecinie? 11.03.07, 13:11
          chętnie się spotkam! rzeczywiście chyba najlepiej na Jasnych Błoniach, jak
          będzie ładna pogoda (a ma być!) to nawet po prostu na trawce! Wiosna mnie urzekła...
          Czekam na propozycje terminu. Ja jestem z Dąbia - stosunkowo blisko, nie
          pracuję, więc zawsze mi pasuje.
          Mam chustę od paru dni, dopiero raz byłyśmy na dworze ale blisko domku.
          Próbowałam tylko dwóch wiązań więc doświadczenia praktycznie żadne...
          Nawet jeśli wszystkie dopiero zaczynamy to fajnie się podzielić choćby skromnym
          doświadczeniem.
    • gonzolina Re: Spotkanie w Szczecinie? 11.03.07, 21:19
      Świetny pomysł.Chętnie się spotkam, tym bardziej że nie wszystkie wiązania mi
      dobrze wychodzą. Potrzebuje konsultacji :-).
      Jasne Błonia mogą być .

Gosia mama Marysi (24.08.2004) i Zuzi (17.12.2006)
      fotoforum.gazeta.pl/5,2,gonzolina.html
      • hodos Jasne Błonia 11.03.07, 21:55
        ok.. to chyba Jasne Błonia przegłosowane:) zostaje nam się dogadać co do daty i
        godziny.. prosze o propozycje, ja nie mam ograniczeń czasowych..
        • kulka78 Re: Jasne Błonia 12.03.07, 08:25
          To czekamy jaki termin zaproponuje nalie, prosiła o czas do czwartku na to
          ustalenie.
          Gonzolina to dobrze, że nie wszystkie wiązania Ci wychodzą! Pokażesz też te
          które Ci nie wychodzą bo ja np. robię tylko dwa! ale coraz lepiej!
          • kulka78 Zachwyt 12.03.07, 08:44
            Chustę mamy tydzień ale muszę wam powiedzieć, że już wszyscy zdążyli się
            zachwycić płynącymi z niej korzyściami. Ja byłam zachwycona od dawna, ale
            wczoraj poszliśmy z Pszczółką na długi spacer do lasu, zawiązałam ją nareszcie
            tak ciasno jak powinnam i czułam się trochę tak jakbym miała ją jednocześnie
            jeszcze w brzuszku ale też główkę do całowania na wierzchu... same plusy.
            Tatooch, który uwielbia długie spacery ale lubi też mieć ręce wolne bo robi dużo
            zdjęć, był trochę sceptycznie nastawiony do tego żeby się owijać szmatą. Do
            wczoraj. Wczoraj w lesie bez problemów przeszliśmy na drugą stronę rzeki po
            zwalonym drzewie! Z wózkiem nie udał by się taki manewr... Tatooch zachwycony!

Dzisiaj rano Pszczółka darła się ostro - chciała jeszcze spać ale jakaś była
            rozdrażniona. Nosiłam na rękach bo myślałam, że będzie szybciej (jeszcze nie mam
            wprawy w wiązaniu) ale bez skutku! W końcu zawiązałam, wrzuciłam Pszczółkę i od
            razu zamknęła buzię a 4 min. później spała!!! Ja zachwycona i babcia Pszczółki
            zachwycona. Nawet zapowiedziała, że też chce spróbować ją ponosić w chuście!

Pójdziemy dzisiaj w chuście do miasta załatwiać sprawy. mam nadzieję że też
            będzie ok. Pozdrawiam.
          • hodos Re: Jasne Błonia 12.03.07, 09:11
            ja też robię tylko dwa wiązania, bo tylko takie mi są na razie potrzebne:)
            jakby coś to weźmiemy instrukcje i będziemy 'zamiatać' JB;)
            • gonzolina Re: Jasne Błonia 12.03.07, 15:09
              Ja starałam sie opanowac wiazania dla dziecka , które nie trzyma samodzielnie
              główki. No niestety na niektórych poległam. korzystam głównie z kieszonki.
              (instrukcje ze soba przytargam :-), mieszkam najbliżej miejsca spotkania -
              niebuszewo)
              • kulka78 nalie - czekamy na propozycję terminu... 15.03.07, 18:29
                a Ty nie proponujesz...
                to może następna sobota 24 marca np.o 12-stej? Co Wy na to?
                Bo nam wątek siądzie i idea pryśnie...
                • nalie Re: nalie - czekamy na propozycję terminu... 15.03.07, 21:13
                  dziewczyny strasznie przepraszam za brak odpowiedzi ale jakieś choróbsko mnie
                  dopadło i dopiero doczołgałam się do kompka.. chyba jednak umawiajcie się beze
                  mnie a ja obiecuję, że jak mnie odpuści to stawię się w wyznaczonym miejscu o
                  wyznaczonej godzinie...

ps.buuuuuu jak mnie łupie głowa i gardło!... i co ja mam zrobić?! macie może na
                  to jakiś 'złoty' domowy sposób? - cały czas jeszcze karmię piersią..
                  • hodos Re: nalie - czekamy na propozycję terminu... 15.03.07, 23:22

> ps.buuuuuu jak mnie łupie głowa i gardło!... i co ja mam zrobić?! macie może
                    na
                    >
                    > to jakiś 'złoty' domowy sposób? - cały czas jeszcze karmię piersią..

ja polecam ciepłe mleko z masłem i miodem.. o ile Twoja pociecha nie jest na
                    nic z tego uczulona..
                • a_ndzia3 Re: nalie - czekamy na propozycję terminu... 15.03.07, 21:33
                  ojej, ten termin mi w ogóle nie pasuje... wyjezdzamy 21.III na przedłuzony
                  wiosenny weekend w plener.
                  ale moze daloby rade w dzien roboczy? czy tez mamy są raczej pracujace? ;)
                  jednak jak wiekszosci bedzie pasowac ten dzien, to mam nadzieje, że bedzie
                  nastepne spotkanie.

pozdrawiam
                • hodos Re: nalie - czekamy na propozycję terminu... 15.03.07, 23:21
                  mi też nie pasuje, choć godzina całkiem dobra:) może tydzień później?.. co do
                  wątku to mam w ulubionych i będę pilnować by spotkanie w końcu się odbyło:)
                  • kulka78 tak tylko rzuciłam... 16.03.07, 09:49
                    mi pasuje właściwie zawsze (jeśli będę wiedziała odpowiednio wcześnie). Dni
                    robocze również, jestem jeszcze na macierzyńskim. Czekam.
                  • gonzolina Re: nalie - czekamy na propozycję terminu... 16.03.07, 13:55
                    Mnie najbardziej pasuja dni robocze , po godzinie 12 najlpeiej. W soboty jestem
                    praktycznie zawsze poza Szczecinem.
                  • gonzolina Re: nalie - czekamy na propozycję terminu... 16.03.07, 14:01
                    no to moze w poniedzialek 26 marca
                    • hodos Poniedziałek 26 marca 12:00.. to jak?? 16.03.07, 19:12
                      czy wszystkim pasuje? mi tak:)
                      • a_ndzia3 Re: Poniedziałek 26 marca 12:00.. to jak?? 16.03.07, 21:00
                        mi też pasuje:)
                        castelaria na Jasnych Błoniach, czy gdzies na zielonej trawce?
                      • gonzolina Re: Poniedziałek 26 marca 12:00.. to jak?? 16.03.07, 21:33
                        To termnin ustalony. Myśle żze możemy się unówic na JAsnych Błoniach na
                        ławeczkach , gdzieś blisko casteleri, żeby również na kawkę skoczyć :-).
                        • kulka78 Re: Poniedziałek 26 marca 12:00.. to jak?? 17.03.07, 16:30
                          Do zobaczenia. Poznamy się po "szmatach" ;-)
    • nalie Re: Spotkanie w Szczecinie? 17.03.07, 22:15
      hej dziewczyny! może jednak dojadę?.. ból głowy minął a potworny ból gardła
      przeszedł w potworne swędzenie gardła i suchy kaszel :) piję mleko z miodem
      (masło sobie darowałam ze względu na moje gabaryty ;)) - dzięki hodos! no i
      tylko mam nadzieję, że w tym tygodniu do końca mi przejdzie...
      • hodos Re: Spotkanie w Szczecinie? 19.03.07, 13:01
        Nalie masz jeszcze cały tydzień na dojście do siebie i jak najbardziej
        zapraszamy i czekamy:) ciesze się że mleko z miodem pomaga:)
    • hodos tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zostało 22.03.07, 22:20
      do naszego spotkania:) Poniedziałek 26 marca 12:00.. mam nadzieję na ładną
      pogodę!
      • nalie Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 23.03.07, 08:58
        będę, będę, będę ;)
        • kulka78 Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 23.03.07, 09:02
          Ja też pamiętam, będę i mam nadzieję na ładną pogodę.
        • nalie Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 23.03.07, 09:08
          tzn. będziemy... ;)

ps. hodos, mam prośbę - mogłabyś wziąć ze sobą też kółkową 'opa-mamę'?
          chciałabym 'przymierzyć ninkę' czy już 'pasuje' do kółkowej ;) aha! i opiszcie
          dokładnie w którym miejscu się spotkamy (albo jak tam dojechać) bo ja szczecin
          znam tak tak tylko, tylko...
          • hodos Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 23.03.07, 22:25
            Nalie, niestety nie mam kółkowej Oppa (jeszcze?) mam tylko dwie wiązane i
            jeszcze jedna taką podobną do lulu od koleżanki ale nigdy nie nosiłam w niej
            małej bo jest ta chusta ogromniasta..
            a jak jedziesz do Szczecina, samochodem? może napisz na priv i dam Ci moj Skype
            albo nr tel i się jakoś umówimy?
            • nalie Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 24.03.07, 09:37
              no to się pomyliłam :) jakoś kojarzysz mi się jako prawie 'znak firmowy'
              ooopamamy! a z drugiej strony to szkoda... bardzo podobają mi się jej kółkowe
              ale na razie jeszcze czekam jak ninka trochę podrośnie i może jak wrócę do
              pracy, zobaczymy..
              ale wracając do tematu: tak, do szczecina jadę autem z całą ferajną. grzegorz
              ma spotkanie więc chyba będę z dwójką moich dziewczyn.. na priv wysyłam mój tel
              i mam prośbę - napisz mi chociaż poglądowo gdzie się spotkamy i jak tam
              dojechać... ja wiem gdzie w szczecinie jest zamek książąt pomorskich, wały
              chrobrego i urząd wojewódzki, kilka oddziałów urzędu marszałkowskiego, aleje
              wojska polskiego i oczywiście galaxy ;) na interaktywnej mapie miasta znalazłam
              jasne błonia ale nie wiem, gdzie najlepiej zaparkowac bo jest tam troszkę
              miejsca do spacerownia ;)
              • gonzolina Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 24.03.07, 10:55
                Ja również przybywam z dwiema dziewczynkami :-)
                • hodos Re: tak dla przypomnienia:) już tylko parę dni zo 25.03.07, 21:28
                  no ja czekam na odpowiedz mojej siostry, która może przyporwadzi koleżankę to i
                  opiekunki do dzieci bedziemy miały:)
              • hodos Parkowanie na Jasnych Błoniach.. 25.03.07, 21:29
                gdzie najlepiej?? pomóżcie!!:)))
                • gonzolina Re: Parkowanie na Jasnych Błoniach.. 25.03.07, 21:47
                  Przy ul. Piotra Skargi jest parking,przy samych Jasnych Błoniach - mysle ze
                  tam bedzie najwygodniej zostawic samochód.
    • prozacandvodka Re: Spotkanie w Szczecinie? 26.03.07, 00:26
      Ehhh... ja tez ze Szczecina ale na to spotkanie nie zdążę z chustą (ma dopiero dojść)
      Może innym razem :)
      • nalie Re: Spotkanie w Szczecinie? 26.03.07, 00:54
        no co ty! przychodź bez chusty - zamotamy cię pokazowo ;)
        • hodos Re: Spotkanie w Szczecinie? 26.03.07, 06:21
          oczywiście, że przychodź!!
          • prozacandvodka Re: Spotkanie w Szczecinie? 26.03.07, 11:42
            Musiałam z młoda do chirurga iśc dzisiaj (przepuklina pępkowa) więc tak nie bardzo ale na serio na nastepne spotkanie z pewnością trafię. Może nawet będe inicjatorką ;)
          • jakpp Re: Spotkanie w Szczecinie? 26.03.07, 20:37
            ojej szkoda ze dopiero dzisiaj zajrzałam na forum z kośka bym przyszla a µłoda
            oczywiscie w huscie ...mam nadzieję ze nastepnym razem uda nam sie spotkać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka