kajkasz1 26.05.07, 08:11 Życzę Wam niezbyt upalnej pogody (chociaż po tym co widzę za oknem widoki na to dość słabe) i miłego chusto-pochodu majowego (hi, hi). Dajcie znać, jak się maszerowało i wrzućcie fotki! Buuu, czemu ja mieszkam tak daleko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starogardzka_mama Re: Pochód mamo-chustowy 26.05.07, 08:32 Cienkich bodziaków, dużo cienia, trochę deszczu i szerokich ulic :) Macham do Was chustą! Odpowiedz Link
wroba Re: Pochód mamo-chustowy 26.05.07, 08:53 Ja również jestem z Wami, choć bardzo żałuję, że tylko myślami :( Udanej zabawy! Róbcie duuużo fotek ;) Odpowiedz Link
lola_22 jestem z wami ! 26.05.07, 09:54 i ja sie dopisuję - aby Wam się dobrze maszerowało, dzieciaki dzielnie znosiły zamieszanie a Wy żebyście miały mega radochę ! Dziewczynki - zrobicie furrorę i jestem pewna, ze zobacze was wieczorem w wiadomościach, bo raz ze to egzotyka na polskich ulicach a dwa czyż jest wdzieczniejszy obiekt w kadrze od swiezej antigy czy soczystego santiago o sunsetach czy wzorkach od oppamamy nie wspomnę ! Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: Pochód mamo-chustowy 26.05.07, 17:20 Właśnie mówili o Was w RMF FM !!! Jesteście sławne, gratulacje ! Odpowiedz Link
agamamaani Re: Pochód mamo-chustowy 26.05.07, 17:22 i pokazują nas w tv :) było super :) jedynie załowałam, ze nie wzięłam parasola jak większość :D za to obfotografowane byłyśmy chyba zze wszystkich stron przez fotoreporterów.. po raz pierszy czułam się jak gwiazda ścigana przez paparazzich :D Odpowiedz Link