ithilhin 27.06.07, 16:53 chyba zrobie sobie przerwe. forumowa. przemyslalam spraw pare. i czas na to. mam nadzieje, ze ktos sie ucieszy :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanti Re: watek marudny 27.06.07, 16:59 coś mnie ominęło ???? co się stało ? jeśli to już wścibstwo to przepraszam Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: watek marudny 27.06.07, 18:24 podpisuję sie pod Hanti, chyba też coś przegapiłam??? Odpowiedz Link
guruburu Re: watek marudny 27.06.07, 18:30 No to ja chyba też ;) Ithil - ale mam nadzieję, że nie jesteś w ciązy, bo coś chyba znów za dużo myślisz... Odpowiedz Link
agamamaani Re: watek marudny 27.06.07, 19:45 no własnie chciałam zapytac czy za dużo myślisz :) a na serio.. ja czasem tez sobie robię przerwy od neta.. pomagają przemyśleć i skupić się na TU I TERAZ :) ale chwilowo jestem "w ciągu" forumowym więc przerwa jakoś za dwa miesiące :) Odpowiedz Link
nickannon Re: watek marudny 27.06.07, 22:56 ithilhin napisała: > mam nadzieje, ze ktos sie ucieszy :-) w/g mnie było to troszkę pochopne, zbyt niedoznaczne i niepasujące do Ithilhin - taka chwila słabości ;) co do reszty, to nie - Ithil w ciąży nie jest - + - + - A teraz antymarudnie, raczej OT: dotarła dziś do nas krótka Antiqua i na dłuższym spacerze niosłem już cięższego 'na bioderku' i na plecach - yeah! We so rock! Odpowiedz Link
blige Re: watek marudny 28.06.07, 01:25 ithilhin, no cos Ty???!!!! tez chyba mnie cos ominelo Odpowiedz Link