seala1 02.07.07, 23:38 Tak sobie ostatnio pomyślałam,że niezłe jaja by były jakbyśmy poszli do ślubu z Leną w chuście.Zaznaczam, że to nasz ślub będzie;-), a podczas tej samej mszy chrzcimy Lene;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi_77 Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 07:08 no - super pomysł :D powinnaś koniecznie sobie sprawić chustę pasującą do sukni ślubnej ;) Odpowiedz Link
seala1 Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 08:15 no właśnie to by była okazja do kupienia wymarzonej casablanki!!!!!!!! Odpowiedz Link
agamamaani Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 09:40 mnie w sierpniu czeka taka okazja - nasz ślub, chrzest mój i Franka.. chusty będą grane :) Odpowiedz Link
kachna2001 Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 09:54 woooow, to bedzie pewnie niessamowity widok!!! :)) Odpowiedz Link
forgetit Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 11:28 A wiecie, że mi się normalnie dzisiaj śniło coś takiego...? I pomyślałam, że to fajna sprawa by była, lansik niezły:-) Aga, a ty to w ogóle bedziesz miała całą masę uroczystości na raz. Odpowiedz Link
agamamaani Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 11:33 forgetit napisała: > Aga, a ty to w ogóle bedziesz miała całą masę uroczystości na raz. no bo przy okazji sama będę chrzczona, komuniowana i bierzmowana ( załuję teraz tylko ile mi prezentów "uciekło z dzieciństwa przez brak takich okazji :) a na serio.. poważnie będzie.. suknie będę mieć raczej bordo wiec paris będzie pasować :) i tak pewnie któraś z babć bedzie trzymać Franka bo ja będę musiała sama siebie trzymać :) i męża za rękę :) Odpowiedz Link
mamuk1 Re: Ślub i chustowanie 03.07.07, 16:39 To sobie zamów, zeby Ci zaległosci prezentowe w chustach nadrobili. Ale bys miała stosy;) Odpowiedz Link
coliander nie bedziesz jedyna:-) 03.07.07, 18:07 taki sam pomysl slyszalam od jednej z dziewczyn z forum jakis tydzien temu-) uwazam ze jest swietny!!!! Odpowiedz Link