mysia125 08.08.07, 15:37 Bardzo prosze, zajrzyj do skrzynki! Pilne! -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guruburu Re: MONCHHICHI 08.08.07, 16:07 A ja myślałam, że chodzi Ci o te małe małpki :P... Miałam dwie w dzieciństwie i teraz za nimi tęsknię, może sobie jakąs upoluje na ebayu na urodziny ;). Odpowiedz Link
coliander Re: MONCHHICHI 08.08.07, 16:27 z tego wlasnie wzial sie pomysl na nick monchichi:-) Ja nie wiedzialam o co chodzi, nie pamietam tych malpek:-) Odpowiedz Link
mysia125 Re: MONCHHICHI 08.08.07, 16:36 a ja sie tylko pilnuje, czy sie w liczbie H nie machnelam ;) mozna watek zdjac - adresatka sie odezwala. Guru - zobacz na skejpa, masz wiadomosc ;) -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
mamuk1 Re: MONCHHICHI 08.08.07, 21:50 guruburu napisała: > A ja myślałam, że chodzi Ci o te małe małpki :P... > Miałam dwie w dzieciństwie i teraz za nimi tęsknię, może sobie jakąs > upoluje na ebayu na urodziny ;). To było kiedyś moje marzenie, ale nigdy się takowej nie dorobiłam. Odpowiedz Link
monchhichi Re: MONCHHICHI 09.08.07, 19:04 Cieszę się, że nie tylko ja mam taką traumę z dzieciństwa ;-) Odpowiedz Link
olioliwa Re: MONCHHICHI 10.08.07, 00:03 Ja też marzyłam o małpce, moja najbliższa psiapsiółka z podstawówki miała 2( jedną z bananem pamiętam) tata marynarz przywosił z wojaży i tak jej zazdrościłam... No i udało mi się upolować w lumpexie kilka lat temu i mam! ma dziurki w uszach:) Ale powiem Wam, że moje dzieciaki jakoś nie mają jazdy na monchichi, Nawojkę teletubiś różowy najbardziej rajcuje:) >>Ola promująca Girasola<< Nawojka roczek tulipanowo Odpowiedz Link
mamuk1 Re: MONCHHICHI 28.08.07, 23:40 mamuk1 napisała: > To było kiedyś moje marzenie, ale nigdy się takowej nie dorobiłam. A dzisiaj moja Basia dostała taką małpkę od cioci, ale fajnie:))) Odpowiedz Link