znaniec1 17.09.07, 20:49 dzis dostałam pocztą chustę i .....? nie potrafiłam do niej włozyc córki, przejrzałam płytę i nadal nie umiem. zaczynam się bać że wcale jej nie użyję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: w koncu mam i nie umiem uzywać 17.09.07, 21:23 a jaka to chusta i gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link
ithilhin Re: w koncu mam i nie umiem uzywać 17.09.07, 21:25 no i nie zniechecaj sie po pierwszym razie. karminie piersia wyszlo od pierwszego razu? pewnie nie. pierwsza kapiel byla bez stresu? pewnie tez nie. wszystkiego trzeba sie nauczyc, przyzwyczaic. nie martw sie na zapas! Odpowiedz Link
andziulindzia a jaką masz chustę? 17.09.07, 21:24 Bo rodzaj chusty robi ogromna różnicę. Nie podpowiemy ci jeśli tego szczegółu nie podasz. I napisz co jest źle twoim zdaniem i w jakiej pozycji układasz dziecko. Odpowiedz Link
oolcik Re: a jaką masz chustę? 17.09.07, 21:41 ja tez dziś dostałam chustę chusta.pl udalo mi sie dziecko wlożyć, nakarmić... tylko nie wiem czy dobrze główka się układa synek ma 3 tygodnie i główka jest tak trochę pod piersią lekko wygięta przylega do ciała czy mogłabym wysłać jakiejś mamie zdjęcia i by oceniła czy dobrze leży a może jakaś mieszka w okolicy placu Pierwszego Maja we Wrocławiu?? Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: a jaką masz chustę? 18.09.07, 08:03 OOlcik, wyślij zdjęcia do producenta - Pani Kingi, ona zawsze chętnie służy pomocą. Ja wysłałam pytanie i od razu dostałam zdjęcia z rozwiazaniem problemu. Odpowiedz Link
znaniec1 Re: a...i gdzie ma się znajdować rączka?pod główk 17.09.07, 22:30 Gdynia, mam chusta.pl, a córeczka ma 3 tygodnie, nie umialam jej włozyć nie mówiąc o próbie ponoszenia czy karmienia. nie wiem jak sie ją nawet wkłada, szew ma być pod pupa malucha? no troche mnie to zniecheca, ale to prawda ze nic za 1 razem sie nie udaje, jutro znowu spróbuję :) Odpowiedz Link
nika0507 Re: w koncu mam i nie umiem uzywać 18.09.07, 06:41 Nie rezygnuj po pierwszej próbie. Ja używam tej chusty i uważam, że instrukcja do niej jest bardzo dobra. Fajna instrukcja jest też na tej stronce site.peppermint.com/Images/Hotslings/cradle- carry.pdf Jak chcesz to mogę pomóc, mieszkam niedaleko i bywam w Gdyni. Powodzenia :) Odpowiedz Link
znaniec1 Re: w koncu mam i nie umiem uzywać 18.09.07, 08:31 dzis udało mi sie ja wsadzić i nakarmić, mam wątpliwości co do ułożenia głowki: jest na wysokości piersi, ale jakas taka skulona, no i ciągle boje sie nie podpierać jej ręką. dziekuje, chetnie skorzystam z pomocy i rad :) Odpowiedz Link